Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 37 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast
Results 341 to 360 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #341 SP
    Member MSlv's Avatar
    la banii astia... mi-as vinde fat-ul, mai pun ceva alaturi, si ma scot cu ps3 nou si 2 ani garantie...

299.00 EUR = 1,263.51 RON (XE.com adineauri)

deci este cu doar 36,48 lei mai scump decat pretul recomandat de producator.

Chiar si fat-ul sa fie si m-as baga, daca as putea sa obtin un pret bun pe al meu.

2. #342 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Conectivitate: 2 controlere / cititor carduri SD/MMC, CompactFlash si Memory Stick / 2 porturi USB / HDMI v1.3, Type A / Ethernet 10Base-T/100Base-Tx/1000Base-T / Av Multi / TOSLINK (sunet optic digital, S/PDIF)

3. #343 SP
    Member MSlv's Avatar
    aia cu cititor carduri nu mai e valabila de cand a aparut versiunea cu 40gb... dupa cum spunea cineva, copy-paste din ceva expirat... Nu v-ati obisnuit deja cu habarnismul comerciantilor romani cand vrei sa ceri vreo informatie despre orice produs?

4. #344 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    De ce ? ...
    lol Man , pt ca nu am inca nici un fel de PS3 . Am asteptam cam 1 luna 18.08 sa vad daca sunt adevarate zvonurile cu slimul si cu price cut-ul . Acum astept inca pana pe 10-15 septembrie ( teoretic ) .Vreau sa apuc unul din primul lot . Exact cum am zis si in alte posturi ps3-slim a ajuns un "best seller " chiar innainte de aparitzia in magazine si asta datorita precomenzilor . Amazon a inceput sa-si anunte clientzii care au facut pre-order ca e posibil sa nu-si primeasca jucaria din primul lot datorita cererii cu mult mai mare decat oferta .Amazon.co.uk a restrictionat achizitzia de ps3-slim la doar o unitate pt un cont .(" sa se dea cate 1 pui sa ajunga la toata lumea !!!!"

Vreau sa vina mai repede ... sa iau si eu unul la un pret bun

5. #345 SP
    Member steauacroitoru's Avatar

6. #346 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by steauacroitoru View Post
    le-am dat si eu mail , astept un raspuns !

7. #347 SP
    Member Atrium's Avatar
    Si eu le-am dat mail chiar dupa ce am vazut oferta... Sa nu-i stresam prea tare lol. Am sa postez aici raspunsul lor imediat ce-l primesc.

8. #348 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    au raspuns baietii la mail?..am dat si eu unul..dar cred k sunt prea multe de aia nu mai raspund astia

9. #349 SP
    Member maweryck's Avatar
    nici la mine nu au raspuns ....

10. #350 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    sau, nu au ce sa va raspunda.

11. #351 SP
    Junior Member CERBUU's Avatar
    Sau poate ii sunati direct si aflati.
    Mie mi-a zis la telefon ca se livreaza pe 7 septembrie, estimativ.

12. #352 SP
    Quote Originally Posted by Ju1ce9 View Post
    ce ti-a zis la telefon?..ca o sa aiba ps3 slim la pretul de 1299 lei pe 7 septembrie?
    Am sunat la ei astazi si i-am intrebat de noul PS3 slim, de disponibilitate si mi-a zis asa: codul pentru produsul nou (PS3 slim) este creat, se pot plasa comenzi pe site (precomenzi) si ca data de livrare/disponibilitate, estimativ 07.09.2009.

Nu am intrebat de pret, pentru ca nu sunt paranoic, daca asa scrie pe site si asa am lansat comanda presupun ca nu o sa se "razgandeasca".

Daca la livrare e ala vechi, e alt pret sau nu-mi convine ceva cand ma suna pentru livrare sau pe loc, cand dau ochii cu marfa, refuz plata si cu asta basta. Am fost si voi fi destul de clar cu ei cu privire la ce ma astept ca sa imi justific un eventual "reject".

Daca nu am fost destul de clar sau ai nevoie de alte detalii, ii poti contacta pe numerele de pe site: 021.203.81.71 sau 021.203.81.72.

13. #353 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Am incercat si eu sa fac comanda la vrajeala pe site-ul lor..si la ultima faza scria k produsul va ajunge pe 8 sept..(specific k am selectat BUCURESTI)..deci pe 7-8 va fi intr-adevar disponibil.

14. #354 SP
    gmn
    Junior Member gmn's Avatar
    va veni cu doua controllere?
    scuzati intrebarea de n00b, eu inca nu am nici un PS deci nu stiu cate controllere are default dar aveam impresia ca doar unul.

15. #355 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Quote Originally Posted by gmn View Post
    va veni cu doua controllere?
    Nu.

16. #356 SP
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    Am incercat si eu sa fac comanda la vrajeala pe site-ul lor..si la ultima faza scria k produsul va ajunge pe 8 sept..(specific k am selectat BUCURESTI)..deci pe 7-8 va fi intr-adevar disponibil.
    Presupun ca si confirmarea de pe site a fost tot la vrajeala (as in automata), pentru ca 25.08.2009 + 14 zile cat e la produsele neconfirmate (sau cum zic ei, "Expediere ulterior") da exact 8 august. Caution advised.

17. #357 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    8 septembrie adik

18. #358 SP
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    8 septembrie adik
    Corect, scuze.

Acum am vazut banner-ul de pe site. Cred ca e clar ca e slim, nu phat.

LE: Pe home page, la promotii, un alt banner interesant, care anunta livrari incepand cu 1 septembrie.
    Great news!
    Attached Images Attached Images banner_header_orizontal.jpg untitled.jpg

19. #359 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Ma cat va mai agitati pt PS3 Slim asta, ii acelasi lucru. De stia ceva in plus mai ziceam da asa...E bun Fatu peste cap.

20. #360 SP
    Member MSlv's Avatar
    suna dubios faza cu 1 septembrie, probabil e doar ca sa mareasca entuziasmul potentialilor cumparatori...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 18 of 37 FirstFirst ... 8 16 17 18 19 20 28 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks