Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 19 of 37 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast
Results 361 to 380 of 730

Thread: PS3 Slim

1. #361 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Ma cat va mai agitati pt PS3 Slim asta, ii acelasi lucru. De stia ceva in plus mai ziceam da asa...E bun Fatu peste cap.
    pai ne agitam fiindca nu toti avem ps3...eu astept sa apara slim pentru ca arata mai bine..[din punctul meu de vedere]..si e mai ieftin adica 1299 lei..flamingo..jos palaria..sunt curios daca si domo sau media vor avea aceleasi preturi...eu sincer ma asteptam ca aicea in romania ps3 slim sa fie 1900 lei

2. #362 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Ju1ce9 View Post
    pai ne agitam fiindca nu toti avem ps3...eu astept sa apara slim pentru ca arata mai bine..[din punctul meu de vedere]..si e mai ieftin adica 1299 lei..flamingo..jos palaria..sunt curios daca si domo sau media vor avea aceleasi preturi...eu sincer ma asteptam ca aicea in romania ps3 slim sa fie 1900 lei
    si eu ma asteptam la fel ! am mai comentat eu despre pretzuri ...dar nu mai zic nimic acum .Clar e vb de PS3-slim in oferta de la flamingo .Au modificat titlul si au adaugat 120GB . Abia am ajuns acasa , intru acum pe site sa fac o comanda
    bafta

3. #363 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Ps3 Slim Available Now
    While picking up a copy of Batman Arkham Asylam at GameStop, i notice someone in front of me purchasing a PS3 Slim. When I ask The manager about this, he said they came in today and they have Sony blessing to sell them Apparently Sony, hearing of Microsoft''s rumor price drop which was slated to happen 09-01-2009, the original PS3 Slim release date, deiced to release the slim 5 days early. So if you Pre-Order the PS3 Slim at Game Stop you can pick it up today.
    Attached Images Attached Images cimg0043.jpg

4. #364 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by mark`` View Post
    Ma cat va mai agitati pt PS3 Slim asta, ii acelasi lucru. De stia ceva in plus mai ziceam da asa...E bun Fatu peste cap.
    - 33% smaller
    - 36% lighter
    - consumes 34% less power than previous models
    - the cooling system has been redesigned
    - Cell processor has moved to a 45nm manufacturing process
    - support for BRAVIA Syns allowing control of the console over HDMI
    - will run quieter than previous models
    - no longer has the ability to install third party operating systems such as Linux.
    - bitstreams Dolby TrueHD and DTS-HD MA audio

5. #365 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

6. #366 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    cred ca ce vrea GeOKeR sa spuna este ca se simte nevoia unei sectiuni pentru newbies in materie de console sau useri mai noi care au nevoie de raspunsuri la intrebari simple sau care nu stiu ce consola sa achizitioneze. sa nu credeti ca o spun cu rautate. am intrat pe topicul acesta pentru ca am crezut ca se discuta despre PS3 Slim, se dau linkuri, se comenteaza stiri/zvonuri, etc. in schimb, va vad cum va mirati/certati daca e 1299RON la flamingo sau nu si daca e slim sau nu. sorry, dar din punctul meu de vedere acest tip de posturi, chiar daca are legatura cu PS3 Slim, nu are nici o utilitate/finalitate aici. intr-adevar, momentan nici nu avem o sectiune pentru newbies, insa parerea mea e ca, avind in vedere expansiunea comunitatii, ar trebui creata una (pentru fiecare consola) si acolo s-ar putea discuta fara nici o problema de preturi/metode de achizitie, chestii tehnice de baza, etc, fara sa fie invadate alte topicuri cu intrebari si discutii care nu isi au rostul pentru userii mai vechi.

ideea este de a respecta pe toata lumea. userii noi ar trebui sa beneficieze de aceasta sectiune unde sa-si poata ostoi curiozitatea si eventual expune entuziasmul fara sa ii deranjeze absolut nimeni, iar userii vechi sunt scutiti de aceeasi 'placa' pe care au mai vazut-o/auzit-o/citit-o de atitea ori pina acum. este vorba de respect reciproc, nicidecum de altceva. sper ca nu am jignit pe nimeni si s-a inteles ce am vrut sa spun. multe alte forumuri apeleaza la solutia aceasta (xbox-scene si altele dar asta imi vine acum in minte), asa ca ar fi o idee buna, zic eu, daca s-ar decide infiintarea acestor sub-sectiuni si in comunitatea noastra.

7. #367 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thread cleaned a little. Stay on topic pls (PS3 Slim, nu vendette personale) ! Si nu mai fiti si voi asa agitati cu cumparaturile astea de Slim. Chiar vreti sa fiti cei care veti lua primele batch-uri ? Daca sunt cu probleme ? Eu unul as astepta un pic, sa vad exact ce si cum... but that's just me...

P.S. Indiferent cat de noi sau vechi sunt userii aici, daca sar calul vor primi aceleasi avertismente, fie ca au 2 posturi sau 2000. Subscriu la ce a zis si hostile... am observat ca sunt cativa care pentru faptul ca sunt mai vechi aici cred ca pot sa faca orice. Aveti si voi mai multa intelegere pentru cei mai putin cunoscatori sau mai incepatori... Daca ar exista niste "grade" superioare, acestea ar fi oferite pentru respectul fata de ceilalti, de modul in care inca isi ofera cunostintele si ii ajuta pe ceilalti, si nu prin aroganta si priviri de sus.

8. #368 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    cred ca ce vrea GeOKeR sa spuna este ca se simte nevoia unei sectiuni pentru newbies in materie de console sau useri mai noi care au nevoie de raspunsuri la intrebari simple sau care nu stiu ce consola sa achizitioneze. sa nu credeti ca o spun cu rautate. am intrat pe topicul acesta pentru ca am crezut ca se discuta despre PS3 Slim, se dau linkuri, se comenteaza stiri/zvonuri, etc. in schimb, va vad cum va mirati/certati daca e 1299RON la flamingo sau nu si daca e slim sau nu. sorry, dar din punctul meu de vedere acest tip de posturi, chiar daca are legatura cu PS3 Slim, nu are nici o utilitate/finalitate aici. intr-adevar, momentan nici nu avem o sectiune pentru newbies, insa parerea mea e ca, avind in vedere expansiunea comunitatii, ar trebui creata una (pentru fiecare consola) si acolo s-ar putea discuta fara nici o problema de preturi/metode de achizitie, chestii tehnice de baza, etc, fara sa fie invadate alte topicuri cu intrebari si discutii care nu isi au rostul pentru userii mai vechi.
    Ai perfecta dreptate si eu sunt pentru infiintarea acestor thread-uri pentru newbies.

Uite, si eu intentionez sa cumpar PS3 si vreau sa aflu si eu cum sa fac un cont ca sa fie cel mai bine pentru mine, de unde sa cumpar jocuri mai ieftine, ulterior voi vrea sa aflu cat mai multe despre PS3. Sincer va spun acum ca mi-e si lehamite sa intreb undeva pentru ca stiu ce se va intampla :

1. Vor sari n useri sa spuna ca sunt "noob" si sa dau search pe Google. Ca doar comunitatea asta exista doar ca sa isi expuna colturile de vis, colectiile personale si sa primeasca "thanks". Nu e ca sa ne ajutam unul pe altul.
    2. Vor sari n+1 useri sa spuna sa folosesc functia search pe forum. Si va spun ca am folosit-o, dar din sutele de post-uri pe 40 pagini gasite voi sta sa caut cel putin 2-3 ore. Dar hai, sa o folosim...
    3. Vor sari alti n+2 useri care sa faca misto de tine ca esti ignorant, ca nu stii lucrurile pe care le stiu ei. Si din nou, du-te pe Google daca nu ai ceva de spus constructiv pentru ei.

Si uite asa ne integram noi in grupul mare CG...

Spun inca o data sunt de acord cu infiintarea unui thread pe fiecare sectiune de console in care sa se explice tot ce trebuie unui user la inceput.
    Exemplu, cum sa iti faci un cont PSN/Live, cum sa reincarci contul PSN sau cum sa cuperi puncte Live/Gold. Tot ce va trece prin minte si tot ce intreaba un user nou venit cel mai des.

Eventual la PS3 FAQ sau Xbox 360 FAQ primul post din fiecare thread sa fie modificat si introduse aceste date acolo. Asa poate inainte ca cineva sa intrebe ceva, va citi acele informatii si nu va mai deranja pe nimeni cu aceeasi intrebare fumata si enervanta.

Haideti aratati ca suntem o comunitate si faceti ceva si pentru user-ul newbie, ca si el merita sa stie cat mai multe despre consola achizitionata sau ce va urma sa fie achizitionata.

P.S. La ce am enumerat mai sus pot spune ca nu toti userii/senior useri/mozi se comporta asa. Dar sunt de ajuns cei care o fac, si este mai mult decat suficient sa strice impresia celor nou veniti despre acest grup de consolisti.

9. #369 SP
    Member Dante's Avatar
    +1, total de acord, si eu sunt noob (azi imi iau ps3) si mi-ar fi de folos astfel de info.

10. #370 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    dezmembrat ... nu arata rau deloc, chiar deloc, foarte simplu, pare silentios.
    Attached Images Attached Images skimguts3.jpg slimguts2.jpg

11. #371 SP
    Member Atrium's Avatar
    Exact asta vroiam sa postez si eu aici dar nu puteam da edit lol

PlayStation 3 Slim Teardown - iFixit

Arata foarte bine, constructie si design simplu. Singura problema pe care o pot vedea eu este aceea ca pare un pic inghesuit totul in carcasa cu pricina.

12. #372 SP
    Member MSlv's Avatar
    oare o fi bine faptul ca tot aerul cald dinspre procesor bate direct in sursa?

13. #373 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    mie nu mi se pare asa inchesuit, de remarcat insa este marimea ventilatorului = mai bine ventilat si dupa cum scrie si pe site mai silentios.

14. #374 SP
    Member MSlv's Avatar
    si, nu in ultimul rand, o solutie care contrazice trendul general: nu e ieftina! Se vede ca au tratat serios acest capitol.

15. #375 SP
    Iti spun eu de unde vine gandirea asta de produs "ieftin" ... Din cauza ca nu luceste, nu e glossy si nu are nimic chromat pe ea. ...

Nu-i nimic baieti, e destul de simplu sa-ti modezi consola cu cristale Swarovski.

16. #376 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    only in US & Canada... Europa respecta data de lansare . cu alte cuvinte ma oftic.

17. #377 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    Iti spun eu de unde vine gandirea asta de produs "ieftin" ... Din cauza ca nu luceste, nu e glossy si nu are nimic chromat pe ea. ...

Nu-i nimic baieti, e destul de simplu sa-ti modezi consola cu cristale Swarovski.
    Hai ca esti putin rau. Vrei sa spui ca nu arata bine grasunelul mai glossy asa? lol

18. #378 SP
    Aaaa, grasunul arata bine , eu n-am de gand sa-l schimb, cel putin pe moment. Are valoare sentimentala. Doar ca, nu-mi place ca e glossy, atat. D-asta mi-a placut mai mult DSi-ul fata de DS Lite, ca nu e glossy Nu se zgarie, nu se vad urme de maini pe el.

19. #379 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    si eu ma asteptam la fel ! am mai comentat eu despre pretzuri ...dar nu mai zic nimic acum .Clar e vb de PS3-slim in oferta de la flamingo .Au modificat titlul si au adaugat 120GB . Abia am ajuns acasa , intru acum pe site sa fac o comanda
    bafta
    Agora Media

20. #380 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    Vesti excelente. Sa vedem acum daca nu sunt decat vorbe-n vant. Om vede pe 1 septembrie daca este adevarat.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 37 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks