Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 110

Thread: De ce nu poate fi hackuit PS3

1. #41 SP
    Banned Mario's Avatar
    daca se modeaaza nu ii int ganditiva ca la un joc bun ii costa 2 3 mil de euro (gen gta 4) si daca vand 1 mil de copii siau scos banii si siau bagat destui in buzunar +ca se fac dlcuri care costa ,si nu e in interesu lor sa faca bani?acuma ca se modeaza sa nu se mai faca jocuri.si ganditiva ca pe pc,inca se mai scot titluri bune desi au cele mai slabe vanzari,si daca esti gamer impatimit iti cumperi jocu daca nu bafta tine de tine.

2. #42 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    hai sa furam cu totii, mama lor de producatori prosti, ca sigur se gasesc fraieri sa si plateasca ca sa nu moara.
    Am zis eu asta? Am zis doar ca modarea nu va fi sfarsitul jocurilor bune

3. #43 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Mario View Post
    daca se modeaaza nu ii int ganditiva ca la un joc bun ii costa 2 3 mil de euro (gen gta 4) si daca vand 1 mil de copii siau scos banii si siau bagat destui in buzunar +ca se fac dlcuri care costa ,si nu e in interesu lor sa faca bani?acuma ca se modeaza sa nu se mai faca jocuri.si ganditiva ca pe pc,inca se mai scot titluri bune desi au cele mai slabe vanzari,si daca esti gamer impatimit iti cumperi jocu daca nu bafta tine de tine.
    chiar ai spus ceva mai sus? nu inteleg nimic.
    tu mergi la scoala? sau joci non-stop?

4. #44 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    23 mil sau 2-3 mil? Sunt zvonuri pe net ca GTA IV ar fi costat 100mil

5. #45 SP
    Banned Mario's Avatar
    nu dar n-am chef de gramatica in momentu asta si nici timp...

6. #46 SP
    Member cobain's Avatar
    Chiar nu inteleg rostul acestui topic. Xbox-ul se modeaza de foarte mult timp si nu au disparut jocurile bune .. si lumea continua sa cumpere originale. Acelasi lucru cred ca este valabil si in cazul in care s-ar moda PS3-ul. Plus ca nu prea tzine de decizia producatorilor de jocuri daca se modeaza o consola sau alta, ci de comunitate.

Dar poate totusi topicul isi are un rost si nu il vad eu ... fiind mai nou pe PS3 .. asa ca nu sariti cu pietre

7. #47 SP
    Member MSlv's Avatar
    nu dar n-am chef de gramatica in momentu asta si nici timp...
    nimeni nu cred ca are chef de gramatica, dar pentru unii a devenit un automatism. De articulat sunete nu ti se intampla sa n-ai chef?

8. #48 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Asta cu gramatica mi se pare o chestie de respect, adica tu nu ne arati noua niciun pic de respect scriind parca cu picioarele, inseamna ca nici noi nu-ti vom arata respect raspunzandu-ti la posturi. Asa ca daca n-ai chef sa scrii macar un pic corect, nici noi n-avem chef sa iti luam in considerare posturile. E o chestie reciproca.

9. #49 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Grey, vrei sa zici "umpic" corect.

10. #50 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Nu sunt 100% sigur Rasko dar cred ca forma corecta este ,,unpic,, chiar daca in clasa I am invatat ca inainte de p si b se pune m . (am avut o discutie pe tema asta cu o prietena )

11. #51 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Nu sunt 100% sigur Rasko dar cred ca forma corecta este ,,unpic,, chiar daca in clasa I am invatat ca inainte de p si b se pune m . (am avut o discutie pe tema asta cu o prietena )
    mai exact se scrie "un pic"

PIC1, (I) interj., (II) picuri, s.n. I. Interj. (Adesea repetat) 1. Cuv�nt care imită sunetul produs de căderea �n picături a unui lichid pe un obiect tare. 2. (Rar) Cuv�nt care imită zgomotul produs de ciocul păsărilor c�nd ciugulesc. II. S.n. 1. Picătură (1), strop. 2. Cantitate, măsură, durată etc. (foarte) mică din ceva; strop, fir, făr�mă. ♢ Loc. adv. (C�te) un pic = a) puțin

deci a scris corect..

12. #52 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Nu vezi ghilimelele?

13. #53 SP
    Member mariuck's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    nu vezi ghilimelele?

LE: ontopic, eu zic ca si partea cu modatul, aduce un oarecare "avantaj" daca il poti numii asa si anume ca se vor vinde mai multe console => more ppl on PSN

14. #54 SP
    Member 5uNNy's Avatar
    Quote Originally Posted by mariuck View Post

LE: ontopic, eu zic ca si partea cu modatul, aduce un oarecare "avantaj" daca il poti numii asa si anume ca se vor vinde mai multe console => more ppl on PSN
    Chiar dak se moda..pretul este acelasi.. Lumea nu cumpara pt k e scumpa consola..nu pt k nu se modeaza..desi posibil k unii sa aiba si asta in cap

15. #55 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by 5uNNy View Post
    Lumea nu cumpara pt k e scumpa consola..ci pt k nu se modeaza
    Fii sigur ca asta are influenta la vanzari.

16. #56 SP
    Member dorin_star's Avatar
    asta este cea mai mare prostie pe care mia fost dat sa aud.faptul ca nu merge modata este un minus adus consolelor.nu am auzit pe nimeni sa zica:" imi iau ps3 pt ca nu merge modat "sa fim seriosi cred ca totzi posesorii de console playstation 3 asteptam cu sufletul la gura momentul cand va aparea solutzia.faptul ca nu se modeaza o anumita consola inpulsioneaza si tot o data aduce multzi bani firmelor producatoare de jocuri pt consola respectiva atata tot .

17. #57 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by dorin_star View Post
    asta este cea mai mare prostie pe care mia fost dat sa aud.faptul ca nu merge modata este un minus adus consolelor.nu am auzit pe nimeni sa zica:" imi iau ps3 pt ca nu merge modat "sa fim seriosi cred ca totzi posesorii de console playstation 3 asteptam cu sufletul la gura momentul cand va aparea solutzia.faptul ca nu se modeaza o anumita consola inpulsioneaza si tot o data aduce multzi bani firmelor producatoare de jocuri pt consola respectiva atata tot .
    Prietene,poate tu il astepti cu sufletul la gura dar noi cu siguranta nu!Pentru tine iti recomand forumurile ps3-hacks.com,poate le dai o mana de ajutor si o descopera mai repede,ce zici?

18. #58 SP
    Member dorin_star's Avatar
    Prietene sa descoperit deja stai lin ,inca nu s-au intzeles la pretz .nu stiu cu cine negociaza vinzarea solutzie insa 2 lucruri stiu sigur: 1* nu sunt singurul care abia asteapta 2*din ce am citit eu o sa fie ceva gen psp o sa se intervina hardwer foarte putzin sau mai deloc totul o sa fie softwar.Si mai este ceva nu vad diferentza intre doua jocuri eu am avut ps2 si vreo 250 de jocuri 1 singur joc era original l-am bagat pe hard la ps2 si il jucam de acolo era la fel (ma refer la grafica) ca cel original numai ca VITEZA cu care se incarca jocul era mai mare de pe hard.DECI CRACKUIALA NOTA 10.nu te obliga nimeni sa tzil modezi o sa ai si tu un avantaj o sa se eftineasca drastic jocurile.

19. #59 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    "lin", "intzeles", "pretz", "solutzie", "CRACKUIALA" aste e o nou limba vad ca ai schimbat si gramatica limbii romane nu doar cuvintele

20. #60 SP
    Member cobain's Avatar
    In afara de faptul ca ai omorat limba romana ... restul nici nu ma obosesc sa comentez.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast