software..cam greu ..cu modificari hardware cred k vor avea mai mult succes .. faza cu jucatul de pe HDD e o varianta
software..cam greu ..cu modificari hardware cred k vor avea mai mult succes .. faza cu jucatul de pe HDD e o varianta
Cata nu ca vrea el,ca eu cred ca si daca s-ar putea moda sofware usor tot s-ar duce lumea la Donely,dar daca citesti cu o pagina mai inapoi vei vedea ce a scris Donely ca sun foarte multe coduri de decriptat,deci eu tin sa cred ca daca vor face ceva sigur vor face hardware.
Stiu ca dau destul de tarziu replica. Omule eu zic ca tu nu ai nici o treaba cu gaming-ul.Acuma fara suparare, dar preturile din Romania nu mai sunt demult exagerate, chiar pot sa spun ca se apropie de cele din occident. Eu imi iubesc tara. Cumparand jocuri originale , crestem vanzarile producatorilor, ei vad ca in Romania se vand jocuri deci vor investi mai mult si vom avea si mai multe servicii cum sunt in alte tari puse la dispozitie si la noi sau vor scadea preturile.
Scuzati-mi ignoranta nu am inteles prea bine cum e asta cu "Sony a criptat fiecare hard-disc pentru a funcţiona doar cu PS3 "?pai io am schimbat hardu la ps3 si n-a fost nici un fel de problema!am pus unu de laptop care merge fff ok...poate e vorba de datele scrise pe hdd cand se face acel backup, ma gandesc ,ca hardu in sine nu conteaza poti pune ce firma si ce marime vrei doar sa fie 5200rpm si sa aiba grosimea corespunzatoare 9mm parca...![]()
Cred ca se refera la faptul ca nu poti face hot-swap, adica sa pui un HDD de PS3 in alt PS3, fara sa il formateze. Repet, cred.
Este clar ca Sony a gandit destul de bine securitatea consolei. Poate si update-urile constante de firmware le ingreuneaza lucrul "piratilor". Bottom-line este ca si daca vor reusi, nu te va obliga nimeni sa furi. Depinde de tine si de cum ai fost educat.
Sunt de acord cu tine focus. Totusi cred ca si GameShop se pune. Ma rog asta nu conteaza. Sper sa se imbunatateasca gaming-ul din Romania cat mai repede si la fel si preturile la jocuri. O-m trai si o-m vedea.
wa interesant ce se vb aici da cu siguranta ps3u se va putea moda...da asta cere timp...si app nu toti cocalarii iau jocuri de pe trackere....doar majoritatea oamenilor care nu prea au 2 milioane de aruncat pe un joc daca intelegi ce vreau sa zic...e fain ps3...ownez si eu da jocurile is exagerat de scumpe !!...am cheltuit o groaza pe jocuri de ps2...pana lam modat si am avut cam tot ce era nou pe el si am fost f multumit...ptr ps3 nu prea sunt multi dispusi sa dea atata pe un joc deci modatu ar fi o idee buna...si bineinteles ca daca sar putea moda nai mai putea juca online ca asta e pretu modarii la orice consola...da in prezent modatu ps3ului ar fi revolutie![]()
Bine zis. La Xbox 360 a apărut de o grămadă timp modarea și tot se v�nd mai multe jocuri dec�t pe PS3.
Nu știu dacă o să modez consola dacă apare modarea, nu m-am g�ndit la asta, dar voi faceți să pară că e mare lucru dacă X �și trage un joc de pe net. Deh, toți sunt anti-piratare dar trag Salam de pe torrent. Ce vreau să zic e s-o lăsați mai ușor cu patriotismul (), că nu interesează pe nimeni dacă tu cumperi jocuri c�nd �ți tragi filme & muzică de pe net �ntre timp.
Nu sunt nici pro nici contra modarii. Dar eu ma bucur sa aud ca sunt oameni care nu sunt de acord cu piratarea jocurilor. Incet, incet nu mai piratam jocuri, pe urma filme si intr-un final muzica.
ma indoiesc ca se va intampla in viitorul apropiat modarea asta (software sau hardware) si oricum, e alta senzatie cand cumperi jocul si in acelasi timp rasplatesti si developerii pentru joc![]()
wai frate ce zici tu acolo? " Incet, incet nu mai piratam jocuri, pe urma filme si intr-un final muzica." Crek glumesti...iti dai seama ca suntem in romania nu?...si in primu rand asta nu se va intampla niciodata...filmele si muzik vor ramane pe veci piratate....si poate vrei sa zici ca incet cu incet se va pirata orice nu ca nu se va mai pirata nimic lol...doar nu crezi ca la hackeri le piere chefu de viata asa deodata
![]()
![]()
By cristi_mic in forum Console Retro & Arcade
By f117stlth in forum Sony PlayStation 3
By Bobby in forum Console News
Bookmarks