Salut ! M'am decis sa cumpar un LCD nou pentru PS3'ul meu si sa nu ii mai stresez pe parinti jucanduma pe lcd'ul lor. Doresc un LCD cu un raport calitate-pret bun care sa aiba minimum 760p. Astept recomandarile voastre . Multumesc anticipat .
Salut ! M'am decis sa cumpar un LCD nou pentru PS3'ul meu si sa nu ii mai stresez pe parinti jucanduma pe lcd'ul lor. Doresc un LCD cu un raport calitate-pret bun care sa aiba minimum 760p. Astept recomandarile voastre . Multumesc anticipat .
Poate vroiai sa zici 745p. Daca vrei la minim 760p eu as merge pe un lcd la 1073p cu tub catodic sau mai bine hai sa bem banii.
Samsung LE37B651 sau Samsung LE32B650.Aceste doua televizoare au diagonalele de 94 cm, primul, respectiv 81 cm al doilea.Eu personal il am pe primul de 94 si se vede SUPER.
Vreau sa zic ca am fost la Carrefour si l-am vazut si acolo iar in drapta lui era un Samsung LED TV.Spre surprindearea mea am constatat ca se vede mai clar TV-ul pe care il detin si eu decat cel pe LED.
Nu te mai lua dupa ce este expus la noi, de multe ori televizoarele sunt setate prost, au o sursa de imagine de proasta calitate. Nu le face deloc cinste. Citeste review-uri despre modelele care te intereseaza.
eu am un Panasonic TX-32LM70F diagonala 81cm http://p.gzhls.at/244098.jpg si sunt multumit de el desi am inteles ca un LCD SONY e mai potrivit pentru ps3.
man .. am si eu o parere ... SONY ! bravia engine 2 sau 3 (care e mai scump un pic , dar ofera mult mi multe ) .. alte tv lcd sunt de parere ca nu exista![]()
By Anderul in forum Hardware
By wizi in forum HiFi
By Sin3D in forum Hardware
By Mariusik in forum Hardware
Bookmarks