Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 11 of 11

Thread: Recomandare TV LCD

1. #1 SP
    Member Execitor's Avatar

Recomandare TV LCD

Salut ! M'am decis sa cumpar un LCD nou pentru PS3'ul meu si sa nu ii mai stresez pe parinti jucanduma pe lcd'ul lor. Doresc un LCD cu un raport calitate-pret bun care sa aiba minimum 760p. Astept recomandarile voastre . Multumesc anticipat .

2. #2 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Poate vroiai sa zici 745p. Daca vrei la minim 760p eu as merge pe un lcd la 1073p cu tub catodic sau mai bine hai sa bem banii.

3. #3 SP
    Member Execitor's Avatar
    Creca 745p vroiam sa zic. Bune idee , mai bine hai sa bem banii .

4. #4 SP
    Member davidteen14's Avatar
    Samsung LE37B651 sau Samsung LE32B650.Aceste doua televizoare au diagonalele de 94 cm, primul, respectiv 81 cm al doilea.Eu personal il am pe primul de 94 si se vede SUPER.
    Vreau sa zic ca am fost la Carrefour si l-am vazut si acolo iar in drapta lui era un Samsung LED TV.Spre surprindearea mea am constatat ca se vede mai clar TV-ul pe care il detin si eu decat cel pe LED.

5. #5 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Execitor - LCD TV Buying Guide: LCD TV Reviews and Buying Advice, Find the Best LCD Television

Quote Originally Posted by davidteen14 View Post
    Vreau sa zic ca am fost la Carrefour si l-am vazut si acolo iar in drapta lui era un Samsung LED TV.Spre surprindearea mea am constatat ca se vede mai clar TV-ul pe care il detin si eu decat cel pe LED.
    Serios?

6. #6 SP
    Member davidteen14's Avatar
    Pe bune, se vedea mai clar LCD-ul fata de cel pe LED care se vedea putin in ceata.

7. #7 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Nu te mai lua dupa ce este expus la noi, de multe ori televizoarele sunt setate prost, au o sursa de imagine de proasta calitate. Nu le face deloc cinste. Citeste review-uri despre modelele care te intereseaza.

8. #8 SP
    Junior Member sapera's Avatar
    eu am un Panasonic TX-32LM70F diagonala 81cm http://p.gzhls.at/244098.jpg si sunt multumit de el desi am inteles ca un LCD SONY e mai potrivit pentru ps3.

9. #9 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Nu neaparat. Eu am Samsung si e mai mult decat suficient.

10. #10 SP
    Junior Member carciolini's Avatar
    man .. am si eu o parere ... SONY ! bravia engine 2 sau 3 (care e mai scump un pic , dar ofera mult mi multe ) .. alte tv lcd sunt de parere ca nu exista

11. #11 SP
    Member Execitor's Avatar
    Am uitat sa scriu ca am luat un Samsung si merge perfect.. Multumesc oricum se poate inchide

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.