pm me too
Hai sa fac si eu o persoana fericita azi
Tocmai am primit un mail cu un cod de beta pentru Home pe contul de UK. Eu am deja cont pe US si nu am ce sa fac cu acesta. Deci cine posteaza aici primul si imi va cere codul, il va primi(pe PM bineinteles). Sau daca vreti facem altfel... Ca sa ii multumim si pe ceilalti useri, creaza cineva un user de UK ca sa intre mai multi sa il traga, ok? Hai sa va vad ce decideti![]()
Din cate am inteles eu, Home-ul poate fi downloadat de cate ori vrei, deci cel mai bine e sa creeze cineva un cont si sa posteze user-ul si parola pe forum.
nforcero, ma bazez pe tine? mai creezi un cont da? ai vazut ce rau este sa stai sa astepti un beta amarat acolo. Sper sa il imparti si cu ceilalti... Check your PM!![]()
A ajuns deja la nforcero...
Probabil ca lucreaza la un acc cum am zis mai sus si atunci vor mai putea face download 4 useri, sper![]()
psycho-07 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
Home-ul poate fi downloadat de un numar nelimitat de useri. Asa am citit pe un thread de pe GT Forums. Puneti user-ul si pass-ul pe forum ca sa il poata lua cat mai multe persone.
user: [email protected]
pass: home2008
istrategie, un cont psn poate fi accesat de pe maxim 5 console, nu jocul are limita de downloaduri ci contul are limita de logari pe alte console.
cool am primit si eu invite ...nu inteleg de ce trebuie acel spatiu de 3 gb si ceva pe hard .....
Dap!
Multumita lui GeOKeR !![]()
By Cesar Wayne in forum Sony PlayStation 3
By naz in forum Console News
By erik95 in forum Console News
By MonkY in forum Console News
By istrategie in forum Game Reviews & Previews
Bookmarks