Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 10 of 19 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast
Results 181 to 200 of 377

Thread: Playstation Home

1. #181 SP
    Junior Member BarKohba's Avatar
    da (Pentru cei care au accesat deja HOME), ne puteti spune de pe CE USER ati intrat? User de SUA, UK, Romania, etc?

2. #182 SP
    Member Imperatore's Avatar
    romania la mine nu a mers

3. #183 SP
    Junior Member vmladin's Avatar
    Pai pe userul de RO nu iti merge nic PS Store-ul. Nu cred ca o sa-ti mearga Home-ul. Fa-ti un nou ID de UK sau US si incearca.

4. #184 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    eu sunt pe US, doar pe US

5. #185 SP
    Si ai reusit ceva? Ai trecut de login?

Am intrat
    sunt la customizarea caracterului

6. #186 SP
    aparent nu merge de pe cont romanesc, poti sa il downloadezi de pe cont usa si sa il accesezi de pe cont rom da da connection timeout.
    Poate confirma cineva ca merge pe cont romanesc? Daca nu e naspa pt cei ce au cont rom si joaca online/trofee doar pe el, si folosesc cont usa DOAR pt ps store (ca mine)

7. #187 SP
    asta este...si eu sunt in situatia asta pt ca joc pe cont de romania pentru ca sunt roman, nu imi place sa imi apara alta tara cand sunt online(la jocurile care arata) restul de usere le am doar pt store...dar asta este, ce sa facem...?!

8. #188 SP
    Aparent mie imi da Request timed out , si pe cont de US ...

/HUBPS3_SVML/unity/start.jsp

detalii aici

http://boardsus.playstation.com/play...read.id=440576

Insisti pana merge.

9. #189 SP
    mai incearca

10. #190 SP
    exist - ciudat e ca si de pe cont ROM da eroarea asta, nu zice ceva gen "home is not available in your country" etc. Poate daca insisti pana merge si de pe cont rom merge si asa, mai incercam

ps: n'ar fi cazu sa mai facem o petitie pt acces ps store (desi il putem accesa cu cunt us) si home pt ROMANIa, acum ca saunt MAI multi useri ps3? poate adunam mai multe semnaturi. Australia acu 1-2 ani nu avea ps store si au adunat doar cateva mii (sub 5 parca) de semnaturi si le-a mers. bine, nu suntem australia da incercarea n'are moarte

ps: sper ca realizati ca dupa ce va fi lansat Home FULL, pt cei care si-au adunat trofeele, si au savegameurile pe user de romania, home va fi cam inutil pt ca in afara de micile activitati si apartamentul care il ai, functii gen acces ps store direct din home (cu o alta interfata probabil), si lansarea jocurilor online (si alte functii legate de jocurile care le detii) nu vor fi accesibile, ps store fiind oricum inaccesibil din rom, iar ne avand nici un savegame sau trofeu, daca vrei sa joci online jocuri gen socom, resistance si altele (little big planet) vor fi luate de la 0 pt k nu ai nimic unlocked. E enervant.

I CALL POLL!! (petitie )

11. #191 SP
    Eu ma joc deja ... prin HOME ...

12. #192 SP
    me too ce id ai?
    sa ne intalnim acolo

eu: Muufa

sunt la biliard acum

13. #193 SP
    e facut praf ce sa mai...s-au cam facut de ras...cred ca le-a cazut toata shandramaua

14. #194 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Praf nu e ...nu e vers finala lipsesc o tona de future .Dar sa nu uitam este gratisE loc de dezvoltare

15. #195 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Dar io nu inteleg o chestie...cei care sunt/au fost in closed beta ce trebuie sa faca acu? cred ca nu e nici o diferenta intre cel open si cel closed... Banuiesc ca au devenit unul si acelasi, nu?

16. #196 SP
    doar tre sa faci acel update la 1.3 cred ca atat, altceva nu cred ca sa fie

17. #197 SP
    Senior Member ffocus's Avatar

Thumbs down

Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Praf nu e ...nu e vers finala lipsesc o tona de future .Dar sa nu uitam este gratisE loc de dezvoltare
    features ... Si preferam cu bani dar sa functioneze impecabil.

18. #198 SP
    Junior Member AdykOSu's Avatar
    Mi-a aparut si mie Home, in sectiunea PS Network, atat pe UK cat si pe US.
    Citeam mai sus ca fiecare versiune (UK si US) se instaleaza separat. Presupun ca toti de pe CG_Forum ne vom intalni pe UK.

Propun sa se faca un club numit [RO]CG_Forum, unde sa ne intalnim in fiecare seara. In felul acesta, o sa putem cu totii sa ne jucam impreuna, orice. Este cea mai buna metoda de a ne "vedea" in timp real.

Personal, o sa instalez atat vers UK, cat si US. Voi cum procedati?

Bafta.

19. #199 SP
    Senior Member ShpioOn's Avatar
    Mie unul mi se pare foarte limitat, cel putin momentan. Bine, e inca in dezvoltare. Singurul lucru frumos care imi place este biliardul. Chiar asa, cum facem sa ne jucam un biliard? Ca habar n-am! Am incercat sa dau invite-uri, insa la unii prieteni din lista imi apare invite-ul, la altii nu.

20. #200 SP
    Junior Member AdykOSu's Avatar
    Quote Originally Posted by Junnkie View Post
    Mie unul mi se pare foarte limitat, cel putin momentan. Bine, e inca in dezvoltare. Singurul lucru frumos care imi place este biliardul. Chiar asa, cum facem sa ne jucam un biliard? Ca habar n-am! Am incercat sa dau invite-uri, insa la unii prieteni din lista imi apare invite-ul, la altii nu.
    Ne adunam cu totii in fata mesei de biliard si vedem noi dupa. Stabilim o zi/ora anume cand sa intram cat mai multi?
    Ma gandeam la faptul ca instalarea Home rezerva din start 3gb. Asta inseamana ca o sa ramana limitat nu foarte mult timp.

Bafta!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 19 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 ... LastLast