idea e tare dar sa imi cumpar al tv hd care suporta 3D hmm abea am facut rost de bani pentru un amarat de lg de 82" care nici macar nu e full,e hd ready 2 si am dat acuma un an 19 mil , odata cu un ps3 vin si multe cheltuieli sincer cred ca am cheltuit undeva la 1400 pe lcd ps3 gamepad-uri 2 filme blue-ray si 9 jocuri din care 5 din altex cumparate la pret de cocaina.
ba aiA 200Hz TV, for instance, alternates 1080p frames, with 100Hz for each eye. Of course, you'll need a brand new TV, but at least it won't be restricted to just Sony televisions. Start saving those pennies!
Daca e Stereoscopic nu ai nevoie de 100hz.Eu am pe 360 G-Force si se vede 3d doar cu ochelarii red/cyan.Jocul se vede extrem de tare dar nu toti oamenii percep 3d, eu de exemplu daca nu misc personajul il vad perfect dar daca misc se strica totul.Tatal meu vede tot timpu 3d, cca 7% din oameni nu percep stereoscopia.
Stiu asta.. n-ai postat decat cultura generala acolo.
Dar articolul respectiv iti da de inteles ca ai nevoie de un monitor care sa mearga la 200 Hz
Pentru Stereoscopic nu ai nevoie de 100hz. Am vazut filme in stereoscopic, si jucat jocuri in flash stereoscopic. Am ochelari cu rosu/albastru, si nu am monitor in 100hz. Asta in caz ca vorbim doar de imaginile anaglifice, si nu de tehnologia folosita azi in cinematografe cu emitator pe inflarosu, unde se foloseste intradevar tehnologia la un framrate mult mai mare, precum cel folosit de nVidia in pachetul 3D Vision, care vine insotit de un monitor Samsung cu 120hz ...
. Monitor LCD Samsung 2233RZ 22' + Ochelari nVIDIA GeForce 3D Vision 2233RZ + 3D VISION
detalii despre cum ar putea, si mai mult ca sigur, tehnologia ce urmeaza Sony sa o foloseasca le gasiti mai jos :
NVIDIA 3D Vision Experience Page
This kind of 3D doesn't need a "special" TV (catch: you will need a 200hz+ set); rather, you just need a set of stereoscopic glasses, the likes of which you've probably already used once or twice at the movies in recent years. Or even at a games show, to play some WipeOut.
http://kotaku.com/5353052/3d-coming-to-the-ps3-in-2010
De unde o scoateti pe asta cu stereoscopia?
Uitati-va in clipul de la articol. Tipul de acolo zice clar ca trebuie un TV nou si ochelarii aia nu sunt stereoscopici.
Dude, din discutia de pe kotaku, reiese faptul ca nu trebuie sa ai nimic special. Totul se face direct din firmware, si o sa functioneze la toata lumea, fara 200hz
uite
DoggySpew
02:38 AM
Ah crap. Now I need to buy a new HDTV AGAIN ? I already upgraded to 720p, and then again to 1080p. Now I have to upgrade to 200 MHz ?
Mark Patterson
06:46 AM
@DoggySpew:
You dont have to do anything. Are you brainwashed?
Pai daca a scos Microsoft prostia aia cu Natal, de ce sa nu scoata si Sony un proiect nou?!
Din punctul meu de vedere sunt binevenite toate, tehnologia avanseaza, noi scoatem bani din buzunar si uite asa mai facem un pas catre "matrix"!
Totusi eu cred ca 3D View va avea mai mult succes ca Natal. Sau combinate intr-o zi...! Cine stie! Urmeaza cipul implementat in creier. Si apropos de cipul din creier, sunt curios cand s-o moda.![]()
Of course, you'll need a brand new TV, but at least it won't be restricted to just Sony televisions.Dar asta e concluzie trasa de un user dupa "sursele" lui.Actually guys, you won't need a new TV.
I've been following this intensively for about 6 months now and It's been widely publicized that with normal TV's you'll be able to wear a particular type of 3D glasses and still get a 3D effect, but for a *MUCH* better effect (like what you see at the cinema) you will need a 3D-Ready TV.
Se recomanda TV nouSe pare ca refresh-urile de valori inalte sunt viitorul in HD.
By MonkY in forum Videos
By OEE in forum Videos
By Khan in forum Console News
Bookmarks