Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 12 of 12

Thread: NFS Undercover

1. #1 SP
    Member playgame's Avatar

2. #2 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    audii

3. #3 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Exista deja aici : http://www.consolegames.ro/forum/med...cover-na-1524/ de aproape 2 zile

4. #4 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Exista deja aici : http://www.consolegames.ro/forum/med...cover-na-1524/ de aproape 2 zile
    Ok dar ma gandeam ca s-ar putea discuta aici despre jocu asta pe aria ps3.

5. #5 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    O sa fie un fas ca si celelalte jocuri recente din serie. Nu am asteptari de la el.

6. #6 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Dupa parerea mea, seria NFS a incetat a mai fi clasica de la Most Wanted incoace. Pro Street a fost cel mai penal de pana acum.

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    ...Inca un titlu pe care-l voi cumpara cum maxim 50 RON

8. #8 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    ...Inca un titlu pe care-l voi cumpara cum maxim 50 RON
    Nu cred ca merita nici atat...

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu cred ca merita nici atat...
    Sa stii ca tocmai m-am intalnit cu cineva acum care l-a terminat si care era destul de incantat de el. A zis ca este mult peste ProStreet si un pic sub Most Wanted. Ma distra cand povestea ceva gen "intri cu 350Km/h in pereti, ricosezi in traseu si n-are nici pe naiba masina - sucks". Asa ca n-avem ce face. Fiecare cu gusturile sale.

10. #10 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Eu am ramas cu o impresie foarte buna despre Burnout Paradise. In ultimul timp, daca am avut chef sa intru cu 300 pe ora in pereti, am facut-o in Burnout si am facut-o bine. M-am uitat pe review-ul facut de GT la NFS si rezultatul pentru mine cel putin este dezastruos. Userii se mai plangeau si de probleme grave de framerate pe langa toate celelalte.

11. #11 SP
    Junior Member speedman's Avatar
    E un joc tip fun,oricum mult peste pro street cu siguranta,dar pt mine unu e doar pt distrat pt ca in general eu din agest gen de jocuri joc F1CE si Gt5 prologue,care sunt jocuri adevarate.Daca cei de la ea vor sa fava ceva klumea ar tb sa le faca mai realiste,adik sa iei curber cu 360 la ora,atingi un pic parapet daca nu e viraj foarte brusc,iar franele sunt aberante,daca apesi un pic nu franeaza,daca apesi mai mult aproape ca te opresti,eu unul nu am sa iau acest joc pe ps3 pt ca nu se merita din punctul meu de vedere,astept F1 2009,care tb sa apara in primavara.

12. #12 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa stii ca tocmai m-am intalnit cu cineva acum care l-a terminat si care era destul de incantat de el. A zis ca este mult peste ProStreet si un pic sub Most Wanted. Ma distra cand povestea ceva gen "intri cu 350Km/h in pereti, ricosezi in traseu si n-are nici pe naiba masina - sucks". Asa ca n-avem ce face. Fiecare cu gusturile sale.
    Referitor la chestia cu 350 Km/h masina ti se distruge cei drept nu in totalitate dar se face la loc dupa ce terimini cursa.Jocul mi sa parut dragut peste Carbon si ProStreet dar sub Most Wanted care a fost o revelatie in ale curselor prin 2006.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.