Am facut acest thread pentru cei care au chef sa joace un meci de biliard . Id-ul de PSN e sub avatar ... Va astept cu tips & tricks , small talk ...
Am facut acest thread pentru cei care au chef sa joace un meci de biliard . Id-ul de PSN e sub avatar ... Va astept cu tips & tricks , small talk ...
Chiar vroiam sa fac un thread pentru Hustle Kings. Merge excelent cu o Corona.Ai reusit sa termini cariera? Intreb deoarece pe Professional, matura aia pe jos cu mine si sunt niste entry-fee's...
![]()
Il joc eu, e super ca simulator de biliard.
@ffocus, career nici eu n-am reusit sa il termin, e prea de tot pe professional. Dau aia niste lovituri SF de uneori nici nu apuc sa intru la masa.
Am jucat un singur meci pe online , unde l-am batut pe unu' ... Nu m-am apucat de cariera , insa vad ca trebuie , raman in urma . Excelent jocul ...
Bine ca ai facut acest thread, am si eu jocul si seara este ca as juca online cu cineva de pe aici. Cariera? Oh da, nu am terminat-o nici eu, aia is nebuni ce bile dau.
3 persoane sigur il au , Renegade , Raoul si Walky ... Incercam sa facem 2night un meci ... dar later ... 11 12
Da, e f potrivita ora pentru mine, chiar 12 ca pe la 11 poate inca is plecat. De acord sa jucam fara aiming line ?
Ma bucur ca a aparut un nou simulator de biliard, dar nu pot sa nu ma intreb:
Oare depaseste Virtual Pool 3..?
Cheers.
Nu am jucat virtual pool 3 dar poti sa-ti spun ca e cel mai bun joc de biliard jucat de mine pana acuma, este facut superb.
singura problema e ca nu poti vedea decat direct pe tac, pe cand la biliard parca ma mai uit si dintr-o parte inainte sa lovesc.
Adica e first-person, ca VP3. E cea mai buna simulare de "view". Eu din cauza VP3-ului am ajuns sa joc mult mai bine si in realitate. Efectele imi ieseau mult mai bine. La un moment dat ma antrenam in VP3 si "testam" in realitate. Rezultatul, de fiecare data, a fost unul extrem de placut, pozitiv!
Cum vi se pare implementanta fizica jocului?
Cheers.
Da, e first-person, dar nu la asta m-am referit, banuiesc ca stii despre ce vorbesc, uneori cand te pregatesti pentru o lovitura, te mai inclini intr-o parte a tacului, nu ai mereu privirea paralela cu tacul. La asta ma refeream.
Fizica e excelenta, n-am ce sa-i reprosez la capitolul asta.
Frateeee focus , eu am jucat un meci , nu cred ca am 20kOricum , inainte de hustle , ma antrenez live , la idm . De pe la 10 ... care vreti ... va astept
![]()
By Nash in forum Console Club
By Mika in forum Videos
By Nash in forum Videos
By istrategie in forum Videos
Bookmarks