Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ce harti jucam?

Voters
123. You may not vote on this poll
  • Afghan

49 39.84%
  • Derail

19 15.45%
  • Estate

28 22.76%
  • Favela

38 30.89%
  • Highrise

37 30.08%
  • Invasion

22 17.89%
  • Karachi

28 22.76%
  • Quarry

26 21.14%
  • Rundown

19 15.45%
  • Rust

29 23.58%
  • Scrapyard

23 18.70%
  • Skidrow

25 20.33%
  • Sub Base

33 26.83%
  • Terminal

46 37.40%
  • Underpass

16 13.01%
  • Wasteland

31 25.20%
Multiple Choice Poll.
Page 21 of 42 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast
Results 401 to 420 of 838

Thread: Call of Duty: Modern Warfare 2 Championship PS3

1. #401 SP
    Member maweryck's Avatar
    echipa 9 ( MisterJuice, Vami, George-ST ), spunetzi cand vretzi sa jucatzi cu noi (echipa 10 ) weekendul asta . Sa stabilim din timp ca sa stim care cum ne facem programul

Bafta

2. #402 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Sambata ora 11:00 a.m e ok .

3. #403 SP
    Member justamodel's Avatar
    Am si eu doua solicitari, intre meciuri sa fie o pauza de 4-5 minute pt ca eu cam schimb toate clasele dupa fiecare tip de joc, nefiind prestige. Si inainte de etapa sa se afiseze si cu ce echipa jucam care e spetznaz care e rangers. Ca a fost amuzant aseara: noi cu ce suntem? Rangers. Da tu cine esti? 6 oameni vorbind in acelasi timp e greu sa te intelegi, noroc ca echipa adversa aveau voci mai subtiri

4. #404 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    1) Acea pauza se poate face de comun acord cu echipa adversa. Eu v-am intrebat inainte de inceperea fiecarei runde daca sunteti pregatiti si ati raspuns ca da. Aceasta pauza o sa fie ceva optional; daca e nevoie se face daca nu, nu.

2) Daca este un meci de exemplu: Echipa X VS Echipa Y, atunci Echipa X va intra la echipa de sus (Spetsnaz) iar Echipa Y la cea de jos (Rangers).

5. #405 SP
    Member justamodel's Avatar
    Prima pauza s`a tinut, a doua nu, a zis cineva sa dea drumul, pana sa zic eu ca nu sunt gata a inceput meciul. Am jucat search and destroy cu tactical insertion...

6. #406 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by MisterJuice View Post
    Sambata ora 11:00 a.m e ok .
    Cred ca mai degrabă �mi pica cerul in cap dec�t sa mă trezesc la ora aia, nuj ce sa fac. Oricum se cere desteptarea pe la ora 8 pentru c�teva meciuri de �ncălzire. Nu prea sunt deacord cu ora, as prefera un Duminica pe la 9PM. Dar dacă la toţi va convine Sambata la 11 atunci asa sa fie.

---------- Post added 12-02-2010 at 06:48 PM ----------

Pfai, nici Duminica nu pot. Mdea, doar Sambata dimineata imi convine si mie. Deci e OK Sambata pentru mine. Dar sa stabilim acum, ca sa stiu daca dorm sau nu

7. #407 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Cred ca mai degrabă �mi pica cerul in cap dec�t sa mă trezesc la ora aia, nuj ce sa fac. Oricum se cere desteptarea pe la ora 8 pentru c�teva meciuri de �ncălzire. Nu prea sunt deacord cu ora, as prefera un Duminica pe la 9PM. Dar dacă la toţi va convine Sambata la 11 atunci asa sa fie.

---------- Post added 12-02-2010 at 06:48 PM ----------

Pfai, nici Duminica nu pot. Mdea, doar Sambata dimineata imi convine si mie. Deci e OK Sambata pentru mine. Dar sa stabilim acum, ca sa stiu daca dorm sau nu
    Nu mai plange atata mai taci si impusca

8. #408 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    erik95, Mask, Studentul puteti sa jucati maine(sambata) la ora 9:00 pm? (echipa 7 vs echipa OuA)

9. #409 SP
    Member Vami's Avatar
    Uhm eu nu pot la 11 fix :/ la 11:30 eventual sau putin mai devreme.

10. #410 SP
    Member maweryck's Avatar
    eu nu am cum maine asa devreme ....muncesc ...wickyz nu poate dupa-masa ..seara ...Duminica e sf valentin (****k..si uitasem ), avem obligatzii si tre sa ne facem datoria de barbatzi dar cred ca pana pe seara terminam ...asta daca nu avetzi in plan cine romantice , ma gandeam duminica pe la 10 seara e ok? Duminica seara e cam toata lumea acasa .

11. #411 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    eu nu am cum maine asa devreme ....muncesc ...wickyz nu poate dupa-masa ..seara ...Duminica e sf valentin (****k..si uitasem ), avem obligatzii si tre sa ne facem datoria de barbatzi dar cred ca pana pe seara terminam ...asta daca nu avetzi in plan cine romantice , ma gandeam duminica pe la 10 seara e ok? Duminica seara e cam toata lumea acasa .
    Pai hai sa jucam maine pe la ora 13 ca sa nu fie nici prea prea nici foarte foarte...duminca la ora 10 seara pt mine nu e bine...sper sa ajungem la o intelegere cat mai ok pt toata lumea.

PS: Cred ca ai fi putut sa scri si fara TZ (avetzi, obligatzii, barbatzi etc)...nu de altceva dar e asa de frumoasa limba romana

12. #412 SP
    Member Vami's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Pai hai sa jucam maine pe la ora 13 ca sa nu fie nici prea prea nici foarte foarte...duminca la ora 10 seara pt mine nu e bine...sper sa ajungem la o intelegere cat mai ok pt toata lumea.

PS: Cred ca ai fi putut sa scri si fara TZ (avetzi, obligatzii, barbatzi etc)...nu de altceva dar e asa de frumoasa limba romana
    Eu nu pot la ora 13:00 maine :/ Duminica pe la 10 ar fi super ok.

13. #413 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Acum e ok ?
    Sa verific daca e si George online.

14. #414 SP
    Member DJ-InFeRnO-'s Avatar
    dupa cum vad cel mai bine e sa jucam Duminica la 22:00

15. #415 SP
    Member maweryck's Avatar

ai perfecta dreptate ....si chiar te inteleg dar a fost unul din momentele in care "old habits die hard" .
    TZ e singura chestie pe care o folosesc din cand in cand din tot ce asociezi tu cu limbajul "tz "

ONTOPIC : Nu vreau sa par eu ala care strica joaca . Pana la urma joc aproape oricand vreti voi .O sa-mi fac programul in functie de joc . Numai maine pana pe la 2 nu pot ca am de lucru

Bafta

16. #416 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Si pana la urma cand si la ce ora jucam ca sa stiu si eu cum imi impart treaba

17. #417 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Echipa MuthuRaoul/DarkRazvan/zNowkid cand vreti sa jucam?Echipa noastra poate azi?Ce zice-ti de ora 21?

18. #418 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Eu am probleme cu netul acasa(acum sunt la munca), sper sa se remedieze pana maine sau duminica, aviz echipei cu care avem meci , da e ok duminica la 21, in principiu eu sund pentru, ramane sa rezolv cu netul si sa vb cu colegii mei.
    cu mine ai rezolvat . e ok duminica la 21. Bafta.

19. #419 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Nu se poate mai devreme, pe la 4/5?

20. #420 SP
    Member maweryck's Avatar
    Si pana la urma cand si la ce ora jucam ca sa stiu si eu cum imi impart treaba

Nu mai stiu cum a ramas ....e ca dracu .....pt ca duminica de la 10 nu potzi tu ...Atunci o lasam pe saptamana viitoare ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 42 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 ... LastLast