echipa 9 ( MisterJuice, Vami, George-ST ), spunetzi cand vretzi sa jucatzi cu noi (echipa 10 ) weekendul asta . Sa stabilim din timp ca sa stim care cum ne facem programul
Bafta
Afghan
Derail
Estate
Favela
Highrise
Invasion
Karachi
Quarry
Rundown
Rust
Scrapyard
Skidrow
Sub Base
Terminal
Underpass
Wasteland
echipa 9 ( MisterJuice, Vami, George-ST ), spunetzi cand vretzi sa jucatzi cu noi (echipa 10 ) weekendul asta . Sa stabilim din timp ca sa stim care cum ne facem programul
Bafta
Am si eu doua solicitari, intre meciuri sa fie o pauza de 4-5 minute pt ca eu cam schimb toate clasele dupa fiecare tip de joc, nefiind prestige. Si inainte de etapa sa se afiseze si cu ce echipa jucam care e spetznaz care e rangers. Ca a fost amuzant aseara: noi cu ce suntem? Rangers. Da tu cine esti?6 oameni vorbind in acelasi timp e greu sa te intelegi, noroc ca echipa adversa aveau voci mai subtiri
![]()
1) Acea pauza se poate face de comun acord cu echipa adversa. Eu v-am intrebat inainte de inceperea fiecarei runde daca sunteti pregatiti si ati raspuns ca da. Aceasta pauza o sa fie ceva optional; daca e nevoie se face daca nu, nu.
2) Daca este un meci de exemplu: Echipa X VS Echipa Y, atunci Echipa X va intra la echipa de sus (Spetsnaz) iar Echipa Y la cea de jos (Rangers).
Prima pauza s`a tinut, a doua nu, a zis cineva sa dea drumul, pana sa zic eu ca nu sunt gata a inceput meciul. Am jucat search and destroy cu tactical insertion...
Cred ca mai degrabă �mi pica cerul in cap dec�t sa mă trezesc la ora aia, nuj ce sa fac. Oricum se cere desteptarea pe la ora 8 pentru c�teva meciuri de �ncălzire. Nu prea sunt deacord cu ora, as prefera un Duminica pe la 9PM. Dar dacă la toţi va convine Sambata la 11 atunci asa sa fie.
---------- Post added 12-02-2010 at 06:48 PM ----------
Pfai, nici Duminica nu pot. Mdea, doar Sambata dimineata imi convine si mie. Deci e OK Sambata pentru mine. Dar sa stabilim acum, ca sa stiu daca dorm sau nu![]()
erik95, Mask, Studentul puteti sa jucati maine(sambata) la ora 9:00 pm? (echipa 7 vs echipa OuA)
eu nu am cum maine asa devreme ....muncesc ...wickyz nu poate dupa-masa ..seara ...Duminica e sf valentin (****k..si uitasem ), avem obligatzii si tre sa ne facem datoria de barbatzi dar cred ca pana pe seara terminam ...asta daca nu avetzi in plan cine romantice , ma gandeam duminica pe la 10 seara e ok? Duminica seara e cam toata lumea acasa .
Pai hai sa jucam maine pe la ora 13 ca sa nu fie nici prea prea nici foarte foarte...duminca la ora 10 seara pt mine nu e bine...sper sa ajungem la o intelegere cat mai ok pt toata lumea.
PS: Cred ca ai fi putut sa scri si fara TZ (avetzi, obligatzii, barbatzi etc)...nu de altceva dar e asa de frumoasa limba romana![]()
ai perfecta dreptate ....si chiar te inteleg dar a fost unul din momentele in care "old habits die hard" .
TZ e singura chestie pe care o folosesc din cand in cand din tot ce asociezi tu cu limbajul "tz "
ONTOPIC : Nu vreau sa par eu ala care strica joaca . Pana la urma joc aproape oricand vreti voi .O sa-mi fac programul in functie de joc . Numai maine pana pe la 2 nu pot ca am de lucru![]()
Bafta
Echipa MuthuRaoul/DarkRazvan/zNowkid cand vreti sa jucam?Echipa noastra poate azi?Ce zice-ti de ora 21?
Bookmarks