Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 27

Thread: PS3 > TV

1. #1 SP
    Junior Member Crystylicious's Avatar

PS3 > TV

Ma tenteaza de mult sa-mi iau un PS3 dar am o problema. La PSP am cablu component care cand il conectez la TV ( SAMSUNG LE22B650T6W ) meniul mi se vede Full screen dar cand intru intr-un joc mi se vede un fell de wide screen sau asa ceva in orice caz raman in toate patru laturi dungi negre . Am incercat pe alt samsung si pe un sony ... la fel. Nu-mi pasa daca asa e facut sau ceva. Ma intereseaza daca imi iau PS3 tot asa o sa se vada sau o sa se vada full screen? ca si-asa mii mica plasma 22' daca si micsoreaza imaginea ii clar

2. #2 SP
    Member andreips3's Avatar
    Tu chiar vorbesti serios?

3. #3 SP
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Tu chiar vorbesti serios?

Nu vorbesc serios , de fapt era o minciuna ca sa fac 1 post in plus ! Normal ca vorbesc serios la ce sa postez daca nu e adevarat?

4. #4 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    PSP-ul e protabil , functia pentru TV e optionala . PS3-ul e facut special pentru TV , se vede full screen !

5. #5 SP
    ok asta am vrut sa aud ms

6. #6 SP
    Member andreips3's Avatar
    Psp se vede la fel indiferent de televizor.
    Ps3 o sa se vada fullscreen.

7. #7 SP
    Mai am inca o intrebare: astia care stiti cu rezolutiile bla bla bla ... o sa se vada bine pe SAMSUNG LE22B650T6W de pe un PS3?

8. #8 SP
    Junior Member laptarul's Avatar
    da mai e perfect

9. #9 SP
    ms :X

10. #10 SP
    Member Radoo's Avatar
    Vezi că PS3-ul nu vine cu nici un cablu HDMI. Trebuie să iei �n calcul şi costul unul astfel de cablu (undeva �ntre 80 şi 180 lei), pentru că numai cu el o să poţi vedea la rezoluţiile mari ale TV-ului.

11. #11 SP
    Quote Originally Posted by Radoo View Post
    Vezi că PS3-ul nu vine cu nici un cablu HDMI. Trebuie să iei �n calcul şi costul unul astfel de cablu (undeva �ntre 80 şi 180 lei), pentru că numai cu el o să poţi vedea la rezoluţiile mari ale TV-ului.
    Ok ms dar cred ca o sa iau de aici de pe forum si PS3-ul si hdmi-ul daca nu le iau impreuna ms oricum

12. #12 SP
    Member geo971986's Avatar
    vei putea conecta psp-ul prin ps3 la tv si atunci o sa ti se vada full screen si psp-ul...cel putin eu asta cred ca face functia de remote play psp din ps3, insa nu sunt 100% sigur

13. #13 SP
    ok ... ms dar cred ca o sa-mi vand PSP-ul

14. #14 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Radoo View Post
    Cablul nu e chiar asa de scump , am luat azi un cablu HDMI cu capete aurite , HAMA - 40 lei !

15. #15 SP
    Si as vrea sa stiu cati p din aia are SAMSUNG LE22B650T6W ?

16. #16 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    720p

17. #17 SP
    MS mult si asta e bine? avand ion vedere ca full HD e 1028 sau ceva de genu 720p e ok?

18. #18 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Rezoluţia acestui LCD este 1366x768. Multe TV-uri de 32" au această rezoluţie. La diagonale aşa mici (22") este super-OK. Majoritatea jocurilor rulează oricum 720p, deci no worries.

19. #19 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    scuze dar topicul asta e l o l

20. #20 SP
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post
    Rezoluţia acestui LCD este 1366x768. Multe TV-uri de 32" au această rezoluţie. La diagonale aşa mici (22") este super-OK. Majoritatea jocurilor rulează oricum 720p, deci no worries.

Majoriteatea ... adica vrei sa spui ca sunt jocuri care nu o sa-mi mearga?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks