Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 15 of 15

Thread: Siren: Blood Curse

1. #1 SP
    Senior Member Rasko's Avatar

Cool Siren: Blood Curse

Am cateva intrebari legate de acest joc:

1. Pe Europe nu exista inca un demo al jocului. Pot sa iau acest demo facandu-mi un cont pe USA?

2. Exista versiunea de blu-ray a jocului sau doar cea care se poate downloada de pe internet?

3. A jucat cineva jocul/demo-ul? M-ar interesa cateva pareri inainte sa ma hatarasc daca il cumpar sau nu.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    1. Da, poti sa-ti faci cont, desi eu ultima oara nu vazusem demo nici acolo.

2. Da, vezi la webpredator.

3. N-am jucat, mea culpa...

3. #3 SP
    OK multumesc pentru rapunsuri. Azi sper sa imi fac un cont de USA...Am tot amanat deoarece Soul Calibur 4 nu ma lasa sa mai fac nimic altceva.

4. #4 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Maine imi ajunge o bucata de la webpredator, demo-ul mi s-a parut interesant, ce m-a deranjat a fost camera putin haotica dar nu e foarte deranjanta.

5. #5 SP
    Quote Originally Posted by Uziwood View Post
    Maine imi ajunge o bucata de la webpredator, demo-ul mi s-a parut interesant, ce m-a deranjat a fost camera putin haotica dar nu e foarte deranjanta.
    Ai luat demo-ul de pe USA cum spuneam mai sus?

6. #6 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Da man, eu am luat demo-ul de pe USA. Cauta-l cu incredere ca e acolo. Joca-l inainte sa cumperi jocul, sa-ti faci o opinie, pentru ca multora nu le-a placut jocul... (mie mi-a placut! )

7. #7 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Toata seria a fost bestiala mie mi-au placut la nebunie.

8. #8 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    e creepy rau fratilor! dupa o noapte de joc va jur ca am avut cosmaruri!
    recomand 5.1 si dark room

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Poate faceti un user review

10. #10 SP
    Si eu l-as lua, dar parca n-as da atatia bani pt. 2/3h de gameplay...

11. #11 SP
    Junior Member Mitzage's Avatar
    2/3h? Eu l-am terminat in aproximativ 10 ore deci ai ce juca. Si da, merita toti banutii.

12. #12 SP
    10x 4 the info! O sa-l iau si eu atunci...

13. #13 SP
    Am jucat demo-ul aseara. Desi controlul personajului e foarte ciudat pentru mine cel putin, grafica si atmosfera jocului sunt foarte frumoase. Nu m-am hotarat 100%, dar s-ar putea sa il cumpar.

14. #14 SP
    Controlerul nu e ciudat, cam asa erau survival-horror-urile mai demult, pana sa se treaca la era FPS... Ei doar au vrut sa redea feel-ingul acela... Cum dreaq sa te mai sperie ceva cand poti sa-i dai head-shot in no-time?

15. #15 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by DonAdryan View Post
    Si eu l-as lua, dar parca n-as da atatia bani pt. 2/3h de gameplay...
    nu are 2-3 ore ,cam o ora pe episod, uite aici review in care se spune ca are de la 12-16 ore si o nota buna iar cine vrea jocul aici o precomanda The Hut.com: Siren Blood Curse PS3
    http://ps3.ign.com/articles/896/896761p4.html

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks