da pana la urma care e faza cu 8001? si eu am router acasa si beta-ul de anul trecut a mers perfect. de fapt, daca stau sa ma gandesc, nici nu am auzit de probleme cu versiunea aia din punctul asta de vedere.
Printable View
da pana la urma care e faza cu 8001? si eu am router acasa si beta-ul de anul trecut a mers perfect. de fapt, daca stau sa ma gandesc, nici nu am auzit de probleme cu versiunea aia din punctul asta de vedere.
Spuneti voi ca meniul e urat.....dar muzica din fundal....wow!!!
Eu am jucat cu Nav Controller si am problemele astea. Cred ca e o problema de obisnuinta, in fond, dar tot mi-ar fi placut ca tinta sa ramana pe mijlocul ecranului. Ar fi fost perfect asa.
Acum, de pilda, daca un inamic e in stanga sus si te grabesti sa pui tinta pe el, ca sa nu iti scape, crosshairul ajunge in zona ecranului cu harta si cu kill logul, ceea ce e deranjant. Nu e o problema sa-ti ajustezi pozitia, cred, dar nu e neaparat comod.
am ajuns tarziu aseara pe K3. Azi insa o sa incerc Move. Overall cred ca ma coafeaza acest joc.
Frumoasa dar parca altfel suna:
"My people... Sons and Daughters of Helghan... For many years, we have been a broken nation: shunned, oppressed, and conquered by those we sought to escape. Ten years ago, I asked for time, and that time was granted by you. You: the strength in my arm, the holders of my dreams... Our forefathers embarked on the greatest exodus in the history of all mankind. An exodus for freedom, Helghan became that freedom. Our new world changed our bodies. At first, it weakened us, but in fact, we were growing... stronger. In the time you have given me, I have rebuilt our nation, I have rebuilt our strength, and I have rebuilt our pride! Our enemies at home have been re-educated; we have given them new insights into our cause. On this day, we stand united once more. On this day, those driven to divide us will hear our voice! On this day, we shall act as one, and we shall be ignored NO MORE! Defenders of the Helghast dream, NOW IS OUR TIME!"
Cred ca era de asteptat ca intr-un PUBLIC beta controlul sa fie mai accesibil tuturor.
In closed parca era mai greoaie arma si reculul mai real. Poate e doar o prima impresie, n-am reusit sa ma conectez online, no error, pur si simplu ramanea la "connecting..."
Botii sunt super destepti ! =D> Nu numai ca stiu sa tinteasca si sa traga dar se misca excelent pe harta lol.
No... asa ca o nota subiectiva, daca "marii review-eri" nu dau 10 la grafica si la sunet, le recomand sa joace TOATE shooterele pe console de pana acum sa-i gaseasca rivalul. They can die searching for all I care. Probabil ca nu va lua notele astea...
All i can say: Bravo Guerilla Games ! =D>
Killzone 3 Video Review (PlayStation 3) - GameSpot Video
Review GS - 8.5 (cica awful story oO)
hai cam diseara iau si eu Move. Mai trebuie doar sa ma hotarasc de unde fac precomanda si sa rezolv naibii cu legatul castilor alea la ps3 (sau sa incarc headset-ul) and i'm good to go :D
Am incercat Psmove-ul in jocul asta si e ca si cand am trecut azi de la tastatura ls DS3, greu domne' plus ca ma simt ca un nerod miscand din maini. Cred ca move-ul o sa-l dau fiicei mele sa joace coarda cu el sau poate o sa-l folosesc drept lanterna.
aM TerMINAT SESIUNEEEAAA!!!! WOOOOOO!!!! De astazi numa Killzonetrei pana iau ylod sau raman fara display \:D/
acestea sunt setarile ce le folosesc eu pt MOVE, si totul merge perfect:
le spun de sus in jos, veti sti voi care sunt:
0%
40%
50%
50%
NONE
HOLD
HOLD
acum, cand dai calibrate la motion controller, va recomand ceva. TV-ul meu e pe birou, PS EYE e pe sertarul unde se pune tastatura (cu 10 cm mai jos). primis pas de calibrare e sa ti move-ul spre camera. ok. cand pe ecran apar cele 2 puncte unde trebuie sa tintesti, nu tine MOVE-ul spre ele pe ecran, ci tine-l spre PS Eye si tinteste spre tinta ca si cum PS Eye-ul ar fi in centrul TV-ului. Adica nu indrepta MOVe-ul spre coltul TV-ului. ci indreapta-l spre PS Eye si in colt ca si cum acel punct ar fi mai jos decat unde e TV-ul. MA voi ma intelegeti? Ca si cand TV-ul nu ar fi deasupra camerei, ci atat de jos, incat sa vizualizati camera in centrul lui.
altfel daca tintesti spre TV, cand stai relaxat, duci imaginea in jos in timpul jocului.
apoi crosshair sensitivity 40% maxim 50%
Uuuu...Poti face Bronze/Silver/Gold Star pe arme. Just like BC2 :x.
Nu, gata, ma dau batut. Azi dupa juma de ora de erori si asteptat la infinit sa-mi intre intr-un joc, am reusit de 2 ori sa intru. DAR dupa cca 10 secunde mi-a dat iar 8001 si m-a scos din joc. Deci voi juca numai cu botzi de-acum inainte :((
Incep sa cred un lucru destul de ingrijorator legat de mp din K3,dupa ce am tot citit pe forum se pare ca in acest joc nu vor mai exista custom games,defapt nu vei mai putea crea nici un fel de custom game cum se putea face in K2.Nu sunt sigur daca asa va fi in versiune full a jocului dar din ce am citit aici Matchmaking Feedback Thread - Page 13 - Killzone.com Forums se pare ca ce vedem in open beta asa va fi si in versiunea finala.:( Un URIAS pas inapoi zic eu.:no: Chestia care il facea unul dintre daca nu cel mai bun mp de pe piata a disparut complet din joc,nu-mi vine sa cred.:(=((:|
ahem...
Citez un developer care a scris pe forumul Killzone:
So there you (and i) go. De aceea am dat jos beta-ul. It's not a demo.Quote:
Hi all,
Thanks!
We just had some unexplained crash on the servers so all of these issue can be attributed to that!
We are currently investigating what is going on and will keep you updated.
This is exactly what we want to see during Beta's, just not when the game launches. This is all part of the fun
Keep you posted!
Lev