Originally Posted by
RaverX
Am bagat 2 meciuri rapide cu boti (sunt prea noob sa ma bag cu oameni si netul se misca execrabil, gunoierii de la rds fac iar tot felul de lucrari). Cateva impresii la cald :
-grafica : fix ca in Killzone2, ba chiar as zice mai slaba (cel putin ninsoarea arata penibil), eu nu stiu de unde au scos astia ca folosesc mai multe poligoane si putere de procesare din PS3.
-controlul : fara "lagul" specific Killzone2 si parca mai nasol (il simt ca si cum ar sacada)
-armele : par identice cu cele din Killzone2, sunetul e mai slab la ele :(
melee-ul e gandit imbecil din toate punctele de vedere, bagi 10 gloante in unul si nu moare, dar un cutit te omoara instant si fara sa te poti apara deloc, ar trebui sa poti sa ai ceva "defend" sau chiar contra melee (daca-l ai eu nu l-am gasit)
-sunetul : slab, foarte slab, "urletele" botilor sunt patetice, sunetele ambientale fortate
Sa vedem versiunea finala si campania singleplayer (eu aia o astept), dar pana acum sunt profund dezamagit, per total KZ3 pare mai slab ca si KZ2. Si nici nu pun la socoteala inovatiile din KZ2, pur si simplu daca ar fi aparut KZ2 si KZ3 acum tot KZ2 ar fi mai bun ...