3D stim ca merge, dar spune-ne daca merge si pe JailBreak.
Printable View
3D stim ca merge, dar spune-ne daca merge si pe JailBreak.
OMG:drool:
[url]http://www.gametrailers.com/video/mu...lzone-3/710055
Controlul cu Move necesita ceva timp sa te obisnuiesti. Mie, cel putin, o sa-mi mai ia ceva timp. Am jucat aseara vreo doua ore si, desi mi-a placut foarte mult, tot a fost frustrant pe alocuri, mai ales la urcat/coborat scari si intors rapid. Evident, nu spun ca din vina implementarii Move, ci pur si simplu pentru ca nu sunt obisnuit cu controlul asta.
Cel mai derutant este ca, in general, esti obisnuit sa ai crosshairul in mijlocul ecranului si devine un fel de punct de reper. In KZ3 cu Move, trebuie sa fii mereu atent unde tii crosshairul, indeosebi cand vrei sa faci zoom in. Nu o data m-am trezit ca am inamicul in mijlocul ecranului, dar cand fac scope, reticulul e hăt la mama naibii, pentru ca acolo aveam crosshairul. :D
Daca la miscat e ceva mai dificil (cel putin la inceput, nefiind obisnuit), tintitul este un deliciu. :D Move-ul se misca excelent, insa trebuie sa bibilesti ceva prin setari, ca sa reglezi controlul pe gustul tau. Eu inca nu am gasit combinatia castigatoare, dar mai incerc. Am incercat-o pe cea a lui Waggle, dar mi se pare nitel cam haotica. Probabil pentru ca omul s-a si obisnuit cu controlul asta si-l stapaneste foarte bine.
:evilf: Eu doar am subliniat un aspect evident, nu e nevoie de atacuri personale. Te astept diseara online :bash:
PS: Sper ca nu incepeti din nou cu thanksurile care dor /:)
@istrategie - am uitat, mersi :-* Pe Starter Pack oricum il iau, nu-i asta problema. Doar ca nu-s asa convins ca o sa vreau sa folosesc Move-ul la jocul asta.
La fel cum a scris user-ul wagram tintirea inamicului este un mare deliciu ... este cu mult mai rapid decat tintirea cu ds3 ... dar bineinteles cand am introdus move-ul in acel "pistol" de la sony totul s-a schimbat , adica totul a devenit mult mai precis . Sin gurul lucru care mi s-a parut cam greoi a fost intoarcerile bruste si urcatul sau coborarea scarilor ... dar probabil este o chestie de obisnuinta si de perseverenta ... oricum astept cu nerabdare singleplayer-ul sa vedem cum este ...
si eu sunt curios de impresii ref 3D, mai ales ca nu sunt un mare fan al ochelarilor (bine, in cazul meu e si destul de complicat sa ii pun peste ochelarii de vedere). cu toata nebunia din jur, rezisti sa joci o ora? sau e nevoie de pauza. si btw, combinatia Move 3D merge?
cred ca ar trebui sa mentionezi daca ai nav controller sau ai folosit DS3-ul. daca intoarcerile si urcatul/coboratul scarilor ti s-au parut greoaie pe DS3, atunci e posibil ca un nav controller sa imbunatateasca asta.
Trecand peste nervii pe care mi i-a facut femeia PSN-ului, iti spun eu. Este foarte reusit in 3D, dar, mai mult de 5 minute nu poti juca. Atmosfera din joc este si asa incarcata in 2D. Incearca sa iti imaginezi ce nebunie este pentru ochi, in 3D. Dupa 5 minute am renuntat, cu ochii in lacrimi si injurandu-l pe un camper care ma tot astepta la spawn. Nu vrei sa stii cum este sa iti iei un shotgun in ochi... in 3D.
Mda... online tot nu-mi merge. Super joc, no comment.
acelasi lucru l-ai spus in urma cu cateva pagini. Ia un rudotel si calmeaza-te. E beta omule! Nu demo, nu joc final, BETA!
Toma, vrei sa-ti doresc sa nu-ti mearga nici azi? Ca rezolvam nu-i problema.
Nu conteaza ca ii beta sau demo nu ii finalizat , optimizat nu ii dai drumul , cum am mai asteptat o zi mai asteptam inca una .Ii foarte frustrant sa vezi ca toti se joaca si ii super , beton , incredibil si tu belesti ochii la 8001X(
Rasko linisteste-te putin ca faci riduri, imi fac griji pentru sanatatea ta cand vad esti expus la diverse penibilitati din partea mocofanilor care apar mai rapid decat ramele dupa o zi ploioasa. Hai la o partida de UNO sa-ti revii UMPIC.
toma mocofanuuu toma mocofanuuu <:-P A zis Vagabone ca la tine se refera, Toma. Da las' nu baga in seama.