Cei interesati sa se alature echipei noastre sa posteze ID PSN si va voi da add si invite in club pentru teste.
Cei interesati sa se alature echipei noastre sa posteze ID PSN si va voi da add si invite in club pentru teste.
Daca sunteti vreodata dispusi sa jucati niste meciuri clubul Imperators va sta la dispozitie.Asteptam un raspuns din partea voastra,Stiti unde sa dati de noi
Bun, meciul dintre Romanian Stars VS Imperators scor 5-3 a avut loc, a fost un meci frumos , daca va intereseaza sa jucam impreuna intr-un singur club ati vazut unde ne gasiti ,dati add la idurile noastre .
baad lasa si tu idu de psn ca nu il mai am
Managerul nostru Imperatore v-a dat invite in clubul nostru.PSN ID :baadnewz2k9.Ati castigat pentru ca la pauza ati schimbat tactica cu 7 fundasi.Altfel nu aveati sanse.Cand ati jucat normal s-a vazut diferenta.Oricum sunteti buni.Ne-a facut placere.
nu s-a schimbat nimik la pauza e aceeasi tactica de la inceput pana la sfarsit ....5-2-3...dar nu are importanta, voi ati vrut sa jucam ,ti-am mai zis nu ma pasioneaza meciurile intre cluburi ,ci ne interesa sa mai aducem lume sa jucam la noi in club mai multi .
Genu "nu aveati sanse " parerea mea ca sunt chestii de copii, nu isi au rostu .
Jucati bine si voi , si asemenea placerea e si de partea noastra sa jucam , dar la ROMANIAN STARS daca vreti sa veniti sa jucam , acum cum doriti si voi
Iti dai seama ca am glumit cu tactica.Fiecare joaca cum vrea.Nu am zis ca nu aveti sanse.De varianta sa jucam in Romanian Stars nu stiu ce sa zic.Nu cred ca ceilalti sunt de acord.V-a trebui sa discut cu ei.Vorbim
Au jucat bine baieti de la Imperators ..felicitari.....puteti sa lasati pe cineva in club sau ...sa va faceti alt psn sa il lasati in clubul vostru sa nu il pierdeti...noi va asteptam...
Am vorbit cu baietii.Nici noi nu vom pleca din Imperators.Se pare ca pana la urma vom fi 2 cluburi rivale...Bafta pe viitor baieti
Bookmarks