Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 35

Thread: 3.21 vs 3.30 firmware

1. #1 SP
    Member krOOm's Avatar

3.21 vs 3.30 firmware

am deschis acest thread ca sa postati daca aveti sau ati avut probleme cu ps3-ul pentru ca eu unul am si am citit pe net ca ar fi la de firmware, amandoua firmware cica aduc probleme ps3-ului cum ar fi: stricarea blocului optic,freez-uri peste freez-uri,controllerele nu le mai vede, doar conectand cablul usb, fara semnal la TV si neputinta conectarii la internet.

2. #2 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Prostii scrise la absolut fiecare update. Fa update'ul fara griji ca nu se va intampla nimic

3. #3 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Eu l-am facut cand a aparut si pana acum totul pare ok

4. #4 SP
    Junior Member calinbill's Avatar
    Am facut update la 3.30 si am avut un freez, asta dupa 3-4 ore de joc. Cu alt firmware nu am avut freez.

5. #5 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Eu am avut si inca mai am probleme cu controller-ul , adica dupa ce iesi din ceva ( PSN Profile , PS Store etc. ) nu imi merge controller-ul din prima.

6. #6 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar
    Mie nu-mi merge controlleru' dupa 3.30. Defapt imi merge daca il conectez prin usb , inainte de a deschide consola.

7. #7 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Quote Originally Posted by GhostyAbudy View Post
    Mie nu-mi merge controlleru' dupa 3.30. Defapt imi merge daca il conectez prin usb , inainte de a deschide consola.
    Am inceput sa patesc si eu asta. Ciudat este faptul ca nu se intampla tot timpul.

8. #8 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Am avut doua freezuri dupa ce am facut update-ul la 3.21 . Nu stiu daca ii de la update pentru ca freezurile au aparut abea odata la 7 zile (cam asa ) si numai daca ma jucam Bad company 1 (la alte jocuri nu am probleme ) .
    Asa ca nu stiu daca update-ul e de vina neaparat (doua freezuri in 20 si ceva de zile nu e asa mare lucru)

L.E.
    Quote Originally Posted by CrysMM View Post
    La mine dupa update-ul cu 3.30 mi s-a marit capacitatea HDD-ului de la 60 la 250 Gb.
    cred ca mai fac si eu odata update-ul . Be right back :-" . . Good one

9. #9 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    La mine dupa update-ul cu 3.30 mi s-a marit capacitatea HDD-ului de la 60 la 250 Gb.

10. #10 SP
    Junior Member razvankey1's Avatar
    Puteti trece la 3.30 fara probleme. Dca nu vede controller-ul incercati un reset.

11. #11 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Folositi butonul de reset daca aveti probleme cu controller-ul, in 99% din cazuri se rezolva.
    Am facut update la 3.21 cand a aparut si acum am 3.30, nu am avut nicio problema.

12. #12 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Nu inteleg frica asta, chiar voi face si eu in seara asta update-ul sa vad ce se intimpla. Desi sint sigur ca totul va functiona ok.

13. #13 SP
    Senior Member CrysMM's Avatar
    Faceti update-ul fara frica, nu se intampla nimic rau. La mine am pierdut optiunea cu other system, dar sa fim seriosi, nu mi-am cumparat PS3 sa pun Linux pe el, pentru asta exista PC. Pana acum se comporta ok.

14. #14 SP
    Member viezure's Avatar
    Cei cu probleme de mai sus, ce model de PS3 aveti? Io am 3.21 fara nicio problema, da' la cate am citit de board.playstation.us, parca mi-e si frica sa trec pe 3.30

15. #15 SP
    Member psycho-07's Avatar
    eu am facut update si imi merge perfect

16. #16 SP
    Member viezure's Avatar
    Precizeaza si modelul, pt posteritate

17. #17 SP
    Banned GhostyAbudy's Avatar
    Problema mentionata mai sus o am pe un Slim de o suta doua zeci de giga.

18. #18 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Consola mea a inceput sa primeasca freeze-uri in fiecare zi de la 3.21 incoace.

19. #19 SP
    Junior Member laptarul's Avatar
    Asta e paranoia deja, depinde si ce faci cu consola. Sunt multe jocuri care au o tendinta de a da freeze, printre care si Bad Company 2 ( optimizare proasta probabil, acelasi lucru se intampla si in bad company 1 ). Probabil asta e cauza

20. #20 SP
    Member Radoo's Avatar
    Am făcut update de ieri şi n-am avut nici o problemă pe PS3 Slim 250GB.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast