Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 44 of 125 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 ... LastLast
Results 861 to 880 of 2489

Thread: Uncharted 2

1. #861 SP
    Member muski's Avatar
    Saptamana viitoare trebuie sa imi vina si mie Uncharted2, sunt mai nou aici, (PSN id: Muski2009)iar net pe consola mi-am bagat si eu ieri, sper sa ne jucam online cat ne permite timpul, jocul este superb, de abia astept sa pun mana pe el. numai bine.

2. #862 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Acu am aterizat si eu de la prega. Cred ca ar fi timpu sa ma 'nfig putin in el

3. #863 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Shangri La

---------- Post added 17-10-2009 at 01:14 AM ----------

Quote Originally Posted by eXist View Post
    Oamenii astia de la Gamespot sunt dementi. Au facut un Walkthrough super misto. Check:

Uncharted 2: Among Thieves Game Guide - Game Guides at GameSpot

Gasesti si locatia comorilor.

For all Treasure Hunters out there
    pacat ca merge numai pana la chapter 16.

4. #864 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Tocmai ce l-am terminat. Frumos. Acum cred ca ma bag pe multiplayer.

5. #865 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Originally Posted by eXist
    Oamenii astia de la Gamespot sunt dementi. Au facut un Walkthrough super misto. Check:

Uncharted 2: Among Thieves Game Guide - Game Guides at GameSpot

Gasesti si locatia comorilor.

For all Treasure Hunters out there
    M-am uitat in fuga peste primele capitole si treasure locations nu sunt toate. Eu cel putin am gasit comori care nu sunt prezentate in walkthrough.
    Am crezut initial ca am gresit dand pe walkthrough si trebuia sa dau pe treasure, dar e exact acelasi lucru. Au vrut ei ceva dar nu le-a iesit.

Edit: M-am uitat si peste cap 3 si 4. Total nefolositor walkthrough-ul pentru gasit comori. Doar un walkthrough normal in caz ca va pierdeti ??

6. #866 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Pt. cei ce vor sa faca platina respectiv sa adune comorile:
    Jucati-l odata pe Hard apoi pe Crushing run in care puteti aduna si comorile dar mai indicat e sa mai incepe-ti inca un run pe easy in care sa adunati toate comorile.
    Va garantez ca nu va veti plictisii in astea 3 run-uri poate nici in 8 run-uri nu te poti plictisi de jocul asta

7. #867 SP
    Member Painkiller's Avatar
    cred ca asta ajuta mai mult: Uncharted 2 Treasure Guide | GamesRadar

8. #868 SP
    Iar asta este si mai bun, fata de ala de la GamesRadar care se vede super infect...

Well, totusi sunt doar primele 20 ...

---------- Post added 17-10-2009 at 02:02 PM ----------

And... 21-40

9. #869 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

10. #870 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Prince of Thieves !

11. #871 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Ce imi place cand se inchina la Sony

12. #872 SP
    Member cristian77's Avatar
    Nejucand pana acum Uncharted deloc,si vazand hype-ul din jurul partii a 2-a,am luat partea 1 la puricat,
    sunt la cap 10 si imi place . O sa cumpar si partea a 2-a 100%,dar ma intereseaza daca merita intradevar multi,
    ca sa-l iau acum la inceput cand se joaca lumea,sau sa astept sa scada pretul pentru single

13. #873 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    Nejucand pana acum Uncharted deloc,si vazand hype-ul din jurul partii a 2-a,am luat partea 1 la puricat,
    sunt la cap 10 si imi place . O sa cumpar si partea a 2-a 100%,dar ma intereseaza daca merita intradevar multi,
    ca sa-l iau acum la inceput cand se joaca lumea,sau sa astept sa scada pretul pentru single
    Merita, e foarte adictiv !
    Even Elpresador said it !

14. #874 SP
    RonanN1 - Imi place, ca tu postezi aici... Dar ai jocul ? Te joci ? ... Defapt, nici nu cred ca ai PS3.

15. #875 SP
    Member andreips3's Avatar
    RonanN1 - Imi place, ca tu postezi aici... Dar ai jocul ? Te joci ? ... Defapt, nici nu cred ca ai PS3.
    Esti culmea omule. Este relevant daca are sau nu Ps3? Nu isi poate manifesta interesul fata de un joc al carui consola nu este proprietar?

De exemplu, mie imi place Gears 2 iar dupa logica ta nu pot posta o intrebare, informatie sau in cazul de fata ceva amuzant pe aria 360 pentru ca nu detin consola respectiva. Mda, makes sense.

16. #876 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Tocmai am terminat si eu Uncharted si tot ce pot spune e WOW, WOW, WOW. Nu gasesc destule superlative pentru cat de mult mi-a placut. Cred ca e singurul joc pe care exact in secunda in care l-am terminat l-as incepe din nou. Extrem de fun, da extrem.

Cine nu ia jocul asta zic eu ca pierde foarte mult. Chiar nu trebuie sa fiti fani ai genului, o sa ramaneti cu gura cascata. Prietena mea nu suporta cand ma joc, dar la Uncharted 2 statea cu ochii lipiti de tv.

Ce mai asteptati, go ahead and BUY IT !

17. #877 SP
    Member Skaar's Avatar
    Cu ocazia asta, avand in vedere ca nu am nici eu ps3, doresc si eu sa-mi cer scuze ca citesc thread-urile unor jocuri interesante de pe aceasta consola si promit sa nu mai fac.

18. #878 SP
    NU , dar stiam ca RonanN1 este un mare x360 fanboy , nu stiu cum de s-a injosit sa posteze pe thread-ul asta. De obicei nu o face.

19. #879 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Mai baieti eu va respect opiniile si nu zic nimic, Uncharted 2 e un joc mare. DAR, asteptati pana in Martie anu viitor ca o sa plangeti la ce joc o sa apara.
    PS. Si nu va mai povestesc cum o sa arate varianta 1 si 2 pe noul format ca muriti incet: http://www.psu.com/First-GoW-Collect...a008285-p0.php

20. #880 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Pai,butonam si noi Uncharted 2 pana in martie xD

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 44 of 125 FirstFirst ... 34 42 43 44 45 46 54 94 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks