M-ati convins sa ma reapuc de gow3 si tocmai ce l-am decapitat pe Helios. Probabil ca o sa incerc sa il termin si pe Titan dupa, cateva tips & tricks any1?
cheers playgame am resit pana la urma ce mo enervat la hermes xD cand trebuia sa ii tai picioru aluia
ps bestial jocu pacat ca e destul de scurt
�n caz că sunteți fani �nflăcărați ai titlului sau pur și simplu colecționari, check out these babies: God of War Blade of Kratos Limited Edition [43 UC2667] - $211.99 : Patriot Knife Company, Folding Knives, Pocket Knives, Skinning Knives, Hunting Knives / God of War Kratos Blade of Chaos [43 UC2665] - $154.99 : Patriot Knife Company, Folding Knives, Pocket Knives, Skinning Knives, Hunting Knives
Stie careva ce trebuie sa fac ca sa il bat pe Hades? am ajuns pana la momentul unde trebuie sa apas cerc ca sa i smulg carnea , am distrus-o iar dupa aceea nu mai pot face nimic, dau la el ca la fasole dar tot ma omoara...
Nu cumva se intoarce carnea pe el ?
Daca aia-i lupta tre' sa lovesti bucata de carne un timp cat ii pe jos sa nu ajunga inapoi pe el. Spor.
Pai da, am distrus bucata de carne iar el "isi aduna fortele" dupasi tot asa trebuie sa ma bat
pai fi atent la ce scheme face si incearca sa te feresti, apoi lovesti cand ai momentul oportun.
Care a trecut de misiunea aia "Poseidon's princess" , mai exact de acele mecanisme care se �nv�rt, ultima nu funcţionează! Unde trebuie să ajung, cum fac ?!
Mersi![]()
Detaliaza; Te referi la camera unde cainii vin la nesfarsit? Sau inainte/dupa? Da mai multe detalii.
By Csander in forum Videos
Bookmarks