Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 75

Thread: PS3 Gathering 2009 - Second Year

1. #1 SP
    Senior Member h0stile's Avatar

PS3 Gathering 2009 - Second Year

Evenimentul - Dupa cum stiti, 23 martie se apropie cu pasi repezi. Nu stau sa va explic ce inseamna aceasta data pentru ca ar trebui sa stiti cu to(n)tii (cum zicea profu de romana din liceu).

Data si ora - SO, data e 23 martie. take it or leave it. I don't care. 19:00 hours.

Locatia - una centrala (la 15min de mers LEJER pe jos de la Unirii) in care sa putem sta de vorba la o bere sau o limonda, dupe caz si buget. rezervarea se va face la mansarda unde este locul pentru fumatori, insa fiind luni si fiind un bar/bistro mai retras va fi extrem de putina lume. muzica e in surdina, atmosfera e placuta asa ca e un loc numai bun pentru o intilnire unde sa sporovaim una alta, sa comentam cele mai noi birfe si zvonuri legate de obiectul adoratiei noastre si sa-i jertfim ceva alcool.

Mystic Tree

Va rog sa postati aici pina vineri, 20 martie (19:00) ca sa stiu cite locuri rezerv.

2. #2 SP
    Junior Member drrakku11's Avatar
    Reporting for duty. Count me in.

3. #3 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Cam cat ar dura toata povestea? As veni si eu cateva minute, asa in trecere, ca nu pot sa intarzii foarte mult acasa.

4. #4 SP
    Member Webpredator's Avatar
    I'm totally in , no matter what...

5. #5 SP
    teoretic la 11 e ultima comanda si pe la 11:30-12 se inchide, insa avind in vedere ca a doua zi e marti probabil ca nu vom sta chiar pina la inchidere. important e sa inchinam un pahar si sa ne simtim bine. fiecare sta cit poate.

6. #6 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Ce fain de voi...as veni si eu cu placere daca as fi mai aproape

7. #7 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Eu daca reusesc sa ajung la 7, stau maxim pana la 8!

8. #8 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    se va face separat de intalnirea regulata? parca Monky zicea pe 21 de intalnirea obisnuita.

9. #9 SP
    da, se va face separat insa nu ne opreste nimeni sa ne vedem si pe 21. problema insa e ca pentru 21 e cam moarta treaba din ce vad pe topicul respectiv, ceea ce m-a determinat sa iau decizia de a respecta data de 23 pentru intilnirea de 2 ani de PS3 in RO. daca insa se va tine ceva si pe 21, eu voi veni cu siguranta.

10. #10 SP
    Member Nonelito's Avatar
    Vin si eu!

11. #11 SP
    ok

recap - me, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito...

12. #12 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    ma abonez si eu la o bere

13. #13 SP
    recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito, BoDoPSX, GraX...

rog mentionati daca veniti insotiti

14. #14 SP
    Junior Member GraX's Avatar
    GraX la raport

15. #15 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    +1. multumesc de invitatie.

16. #16 SP
    recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus+1.....

de asemenea rog un moderator sa imi stearga posturile de recap on a daily basis. motivul pentru care postez des este ca imi e greu sa fac o singura lista la final, asa ca o fac pe parcurs.

17. #17 SP
    Member Nonelito's Avatar
    h0stile, +1 si la mine pana la urma

18. #18 SP
    Junior Member AdykOSu's Avatar
    Ma inscriu si eu.

Bafta,
    AdykOSu.

19. #19 SP
    recap - me+1, drrakku11, istrategie, webpredator, Nonelito+1, BoDoPSX, GraX, ffocus+1, AdykOSu....

de asemenea rog un moderator sa imi stearga posturile de recap on a daily basis. motivul pentru care postez des este ca imi e greu sa fac o singura lista la final, asa ca o fac pe parcurs.

20. #20 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    Quote Originally Posted by drrakku11 View Post
    Putem sa luam un Xbox360 sa-l jertfim zeului PS3?

Damn again in bucuresti ,poate facem si noi ceva in vest

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 4 1 2 3 ... LastLast