Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast
Results 1 to 20 of 22

Thread: The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PS3)

1. #1 SP
    Member weriwulf's Avatar

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena (PS3)

"The darkness for me, is where I shine..." ...in 2009 (probabil in primavara) Riddick va iesi din ceata memoriilor de demult si va face masacru pe consolele next gen: PS3, XBOX 360 si PC. Din cate se stie va include campania primului joc din serie, Escape from Butcher Bay cu o grafica adusa la zi, plus o campanie noua de relativ 10 ore de gameplay, asa cum au anuntat producatorii (remake + sequel intr-un singur joc). Cei ce l-au jucat deja pe primul pot incepe din start the new campaign.
    Gametrailers.com - Riddick: Dark Athena - Debut Trailer
    Attached Images Attached Images riddickdarkathena002.jpg

2. #2 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    pare marfa la prima vedere dar dupa cum stiu eu atari va fi un flop toate jocurile ce or scos acesti ani or fost mediocre sau flopuri

3. #3 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Ma bucur ca jocul va contine si campania primului,pe care nu am avut ocazia sa-l joc.Sper doar sa nu o dea in bara Atari

4. #4 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Ma bucur ca jocul va contine si campania primului,pe care nu am avut ocazia sa-l joc.Sper doar sa nu o dea in bara Atari
    Pe bune? Jocul are campania din escape from butcher bay? E refacuta? Beton a fost primul joc,foarte fain.

5. #5 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Pe bune? Jocul are campania din escape from butcher bay? E refacuta? Beton a fost primul joc,foarte fain.
    Da!...2 jocuri in 1 singur...ca la detergenti, 2 in 1

6. #6 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu am avut ocazia sa il joc pe primul, asa ca e binevenit remake-ul.

7. #7 SP
    Member weriwulf's Avatar
    damn...can't wait

8. #8 SP
    Member andreips3's Avatar
    Primul joc l-am butonat un pic la un prieten pe ps2 si mi s-a parut interesant deci, acel remake este chiar binevenit. Plus ca imi place personajul Riddick; si vocea lui.

9. #9 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Am urmarit cateva filmulete cu gameplay si sincer mi se pare mediocru deocamdata: de la grafica, combat pana la AI. Ceva de genul "been there done that".

10. #10 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Prima reactie pe care probabil au avut-o majoritatea celor care au jucat TCoR la vederea primelor secvente din joc a fost "Asta e engine-ul de Doom 3". Si nu fara motiv. Escape from Butcher Bay este unul din cele mai aratoase jocuri de pe PC, situandu-se la acelasi nivel cu Far Cry, Doom 3 sau Half-Life 2, similaritatile tehnice si vizuale cu jocul celor de la id Software fiind numeroase.

11. #11 SP
    Member televizor's Avatar
    nu stiu de ce ziceti ca sa nu o dea atari in bara pt ca devii sunt Starbreeze studios (de fapt nu ei insisi ci Taigon studios (cred ca asa se scrie), studioul propriu al lui Vin Diesel. Atari poate sa o dea in bara daca sunt de acord sa publish-uiasca jocul daca o sa fie de ***** sau daca se baga peste devi, ii grabeste etc. La cum le-a iesit primul joc, nu cred ca o sa se bage nimeni peste ei . Am mai inteles ca o sa avem parte si de un multi mai iesit din comun, mai exact un fel de Riddick tag (daca tineti minte Alien sau Predator tag din AvP): unul o sa fie Riddick (care vede perfect in intuneric) si restul o sa fie soldati normali cu lanterne -> macel

12. #12 SP
    Member weriwulf's Avatar
    jocul nu are cum sa fie slab...e imposibil il astept cu inima deschisa

13. #13 SP
    Member slabunator's Avatar
    pe xbox1 mi-i s-a parut unul dintre cele mai bune jocuri la vremea aceea

14. #14 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Trully Butcher Bay a fost un joc foarte bun la vremea sa...vocea lui vin diesel...grafica pe care o avea pentru perioada sa...totul era perfect...eu cel putin iubeam hand-to-hand combatul din el

15. #15 SP
    Junior Member iedi's Avatar
    fan riddick
    am citit ca vin diesel vrea sa mai faca 2 filme din seria riddick
    jocul parca iese in aprilie si wheelman in martie

16. #16 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Gata, Atari au anuntat si data de lansare. 7 aprilie pt. US si 24 aprilie pt.Europa. Luna viitoare o sa avem si un demo pe PSN sau XBL. Universul Riddick mi-a placut foarte mult, deci am mari asteptari de la acest joc.

17. #17 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Gata, Atari au anuntat si data de lansare. 7 aprilie pt. US si 24 aprilie pt.Europa. Luna viitoare o sa avem si un demo pe PSN sau XBL. Universul Riddick mi-a placut foarte mult, deci am mari asteptari de la acest joc.
    buna veste ... nici nu mai e mult.

18. #18 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Cool news! Thank you!

19. #19 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Demo disponibil pe PSN US
    Am jucat demoul si mi-a placut. Nu exceleaza la toate capitolele dar este un joc bun. Grafica mi se pare ok. Se mai putea lucra putin la AI, dar nu le putem avea pe toate. Oricum un joc bun, cel putin din ce am vazut in demo.

20. #20 SP
    Member playgame's Avatar
    E misto. L-am jucat si eu putin inainte sa plec la lucru.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 2 1 2 LastLast