veniti si voi cu idei ca n-am idei de joce pt ps3?![]()
Am crezut ca asta e un topic unde fiecare va spune cel mai bun titlu pt PS3 care a aparut anul asta.
In fine,gasiti un astfel de topic pt jocurile de xbox in sectiunea speciala pt xbox![]()
Ahh,imi aduc aminte cand faceam si eu thread-uri inutile,defapt inca mai fac lol. Nu stiu,joaca Mafia 2 unde-i iarba faina si flutura paltoanele,nu-i asa Dudel?![]()
intri pe gametrailers.com si vezi un top...orientativ.
Dar eu unul imi iau o consola PENTRU un joc...si apoi ce urmeaza. Deci presupunem ca ai primit o consola cadou de intrebi? Nu iti place nici un joc? O_o
Sau vrei sa faci cadou un joc cuiva care are un PS3? Atunci problema se pune altfel - ar fi fain sa faci cadou un joc care sa placa persoanei respective, eventual un collectors, sau limited edition a jocului respectiv.
Sau macar specifica din care gen de joc...nu poti sa dai la plezneala.
pai actiune ,aventura,shooting dar ....THEARD INCHIS
---------- Post added 30-12-2010 at 01:06 PM ----------
sau dati-mi idee unde pot gasi battlefield 1943![]()
Poate fi cumparata versiunea full, gasesti pe PSN (este posibil sa existe aceasta optiune si in joc).
Cumparati Fifa 11 ca ala n-are cum sa nu-ti placa.Un Streetfighter,Tekken ceva,frate e imposibil sa nu gasesti un joc sa-ti placa.
Ce iti pot recomanda din ce am jucat eu lansat in 2010(gusturile oricum nu se discuta,nu stiu in ce masura te va ajuta):NFS Hot Pursuit,Uncharted 2,Mafia 2,Red Dead Redemption, Battelfield Bad Company 2,Just Cause 2
Cu un simplu search pe Google �ți rezolvai dilema, nu era nevoie să deschizi un thread inutil.
best games PS3 2010 - C
Bookmarks