Se pare ca pana la urma nu o sa aiba voci in engleza:
Confirmed: Yakuza 3 Has Japanese Voice-overs Only In All Regions - TheSixthAxis - PS3 and Xbox 360 News, Trophies And Opinion
Se pare ca pana la urma nu o sa aiba voci in engleza:
Confirmed: Yakuza 3 Has Japanese Voice-overs Only In All Regions - TheSixthAxis - PS3 and Xbox 360 News, Trophies And Opinion
News: Yakuza 3 UK release date confirmed - ComputerAndVideoGames.com
Sega has just confirmed that Yakuza 3 will finally arrive on PS3 in the UK on Friday, March 12.
Yakuza 3 demo hitting Playstation Store today | The Lost Gamer
Yakuza 3, the much celebrated action-adventure series from Sega previously released in Japan, is set to receive a playable demo on the PlayStation Store today ahead of it’s early March release.
interesana grafica dar parca personajele sunt acoperite cu un strat lucios de plastic, arata un pic ciudat, dar oricum sa speram ca il vom putea juca cat mai curand
Am jucat demoul. Jocul e destul de bun, combat-ul e foarte fluent. Grafica e buna, parca fetele personajelor au un luciu ciudat. E cam aiurea ca personajele nu vorbesc decat in cutscenes, pana si in RPGuri au ajuns sa aiba voce personajele.
cea mai mare porcarie de joc care am vazut-o de vreo cativa ani incoa.. h�-h�-h�-ha h�-h�-h�-ha si ai terminat jocul..
1st day here too... Cred ca incep usor sa inteleg de ce se lasa atat de greu de convins japonezii sa lanseze editii internationale pentru jocuri de acest gen...
Primele 2 mi-au tinut ocupat PS2ul multa vreme, sper ca si 3 o sa fie la fel de fun...
dupa comentariile voastre m-am hotarat sa ii mai dau o sansa, iar daca treci peste dialogurile extrem de lungi, poate deveni oarecum placut ca gameplay.. daca lasi si grafica deoparte.. Yakuza 2 l-am jucat si eu pe ps2.. si sincer mi s-a parut mai bine realizat decat acest demo..
Nu stiu ce sa zic am jucat si eu demoul si pur si simplu nu m-am putut integra in atmosfera jocului adik, erau cutscenesurile care erau frumos cu sunet si dialog chair daca era in japoneza si apoi brusc aparea un tip de dialog gen arcade fara voce care te smulgea pur si simplu din atmosfera creata de cuscene, in al doilea rand am fost total surprins in mod neplacut de sidequesturile unde erai oprit de un tip asa din senin si dupa ce il stalceai in bataie venea cu o scuza puerila si apoi iti dadea nu stiu ce nimic, intrun cuvant un joc destul de mediocru.
Imi place ce fel au justificat:
"...or wouldn't resonate as much (such as the concept of a hostess club)," the rep told IGN."
By RonanN1 in forum Console Club
By RonanN1 in forum Sony PlayStation 3
By ReNeGaDe124 in forum Sony PlayStation 3
By paul in forum Videos
Bookmarks