Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 38 of 38

Thread: Dark Void

1. #21 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Demo pe PSN UK.
    Personal consider Dark Void o dezamagire. E relativ plictisitor, povestea nu pare foarte buna, iar la gameplay il depasesc multe jocuri lansate recent. Luptele sunt destul de bine realizate, desi in demo sunt destul de putini inamici.
    Prea multe coridoare identice in portiunile indoor, iar in exterior toate peisajele arata la fel. Obiectivele nu sunt prea variate, dar e posibil sa fie prost aleasa misiunea din demo. Grafica mi s-a parut destul de slaba, mult sub alte jocuri care folosesc UE3.
    Totusi e posibil sa merite 20-30$.

2. #22 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Un joc slab. Desi il asteptam de ceva vreme, demo-ul m-a dezamagit total si cu siguranta nu voi cumpara jocul full.

3. #23 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nu prea pot sa imi spun parerea dintr-un demo de 5 minute in care te invata controlu si omori 3 inamici...dar am ametit in lupta air to air.

4. #24 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Doar ce am jucat si eu demo-ul si pot spune ca mi-a placut foarte mult. Grafica nu este ea punctul foarte, dar povestea pare misto Cu siguranta il voi juca.

5. #25 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by @geoffkeighley
    Just started playing the Dark Void demo and, of course, the main character is played by....Nolan North!
    Aţi remarcat acest aspect?

6. #26 SP
    Member drik's Avatar
    Nu e North acum vocea pentru orice personaj principal intr-un joc? Credeam ca deja s-a stabilit ca ceva standard asta...

7. #27 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Nu este trecut pe nicaieri ca ar fi vocea lui.

8. #28 SP

9. #29 SP
    Member GuCOZA's Avatar
    Nu mia placut (cel putin demoul) gameplayul e ok, grafica se putea si mai bine cat despre poveste nu prea am inteles mare lucru, per total un joc mediocru, ceva gen ironman

10. #30 SP
    Member taz@'s Avatar
    Am terminat si eu demoul si mi s-a parut chiar fain grafica e ok,gameplay-ul bunicel;ca poveste,ce poti sa intelegi in 10 min de joc?!?sa asteptam varianta full;Nathan Drake as Will Grey

11. #31 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Grafica chiar nu mi s-a parut ok de loc, nici macar nu am putut juca tot demo-ul, nu m-a atras de fel.

12. #32 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Grafica chiar nu mi s-a parut ok de loc, nici macar nu am putut juca tot demo-ul, nu m-a atras de fel.
    Nu grafica e punctul forte �n acest joc.

13. #33 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Total dezamagit. Daca vreti ceva asemanator, dar facut de 10 ori mai bine, va recomand Avatar.

14. #34 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nu grafica e punctul forte �n acest joc.
    Faceam si eu o remarca la ceea ce a zis taz@ avand in vedere grafica. Care ar fi punctul forte al jocului? Nu am vazut nici unul in demo.

15. #35 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    Total dezamagit. Daca vreti ceva asemanator, dar facut de 10 ori mai bine, va recomand Avatar.
    Pentru ca daca vreau un action bun cu jetpacking in stil Rocketeer si influente steampunk si artdeco, da, ma duc sa caut Avatar. Asta-i ca un ospatar care imi zice "Nu mai avem tarta nu vreti o ciorba?"

Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Faceam si eu o remarca la ceea ce a zis taz@ avand in vedere grafica. Care ar fi punctul forte al jocului? Nu am vazut nici unul in demo.
    Really good point here. In nici un caz punctul forte nu e controlul. Sau povestea, cu, bineinteles, exceptia lui Tesla, care probabil aduce +10 oricarui joc de acest stil. Sau designul general in sine. Singurul lucru de exceptie in cazul acestui joc a fost sansa incredibila de a face un nou Crimson Skies pe care au ratat-o.

16. #36 SP
    Member richardm27's Avatar
    Desi or sa sara cativa sa ma capaceasca pot sa spun ca dupa ce am jucat demoul aseara, pentru mine este un "must NOT have". Totul de la grafica pana la gameplay mi-a lasat un gust amar, dupa cinci minute in demo am renuntat de bunavoie si nesilit de nimeni !

17. #37 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Am jucat azi dimineata demoul, si sincer nu mi-a placut deloc. Controalele din aer au stricat totul.

---------- Post added 15-01-2010 at 09:13 AM ----------

12 inci. Do want.

18. #38 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

[SPOILER=NOTA]6.8[/SPOILER]

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2