Pana acum 19 oameni te-au lamurit ca GT5 e the best,cu mine 20;azi poti sa mergi sa-l cumperi.
Pana acum 19 oameni te-au lamurit ca GT5 e the best,cu mine 20;azi poti sa mergi sa-l cumperi.
Shift 2 e balanta ideala intre distractie si sim. Nu vei fi dezamagit plus ca suntem destul de multi care-l jucam astfel vei avea si competitie sanatoasa.
shift 2 sau gt5 ...mai frumos realizat shift2 insa o sa te plictisesti mai repede de el decat de GT5
Daca nu vrei sa te plictisesti atunci alege Motorstorm Apocalypse
Gt 5 e un sim excelent insa e doar pentru cei cu adevarat pasionati de condus si care nu-si permit o masina scumpa
Shift 2 nici nu stiu ce vrea sa fie(cand se facea reclama pt joc,se zicea ca era "the perfect driving game" ) in fine..
eu as alege intre primele doua
Mi-am luat de o saptamana Gran Turismo 5 si e super tare.Acum astept sa vina DIRT 2.Multumesc pentru indrumari si pareri.
GT5, asta dacă știi să apreciezi calitatea. Singurul minus găsit la GT5 ar fi că după ce �l joci o perioadă nu mai vrei sa auzi de nici un alt joc de tip racing deoarece nimic nu se ridică la nivelul GT5.
Dacă vrei viteze exagerate și dacă preferi să iei curbele str�nse cu 200 km/h uită de GT5!
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Polls
By MonkY in forum Polls
By hacktester in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Polls
Bookmarks