Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 59

Thread: Setare corecta Playstation 3

1. #21 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Eu am un cablu amarat de 50 ron si e vede la fel ca pe un cablu de 150 ron testat ....WTF 800 ron un cablu .....

2. #22 SP
    Member DraZziW's Avatar
    cum sa dai 800 de ron pe un CABLU.....mi se pare mai mult decat OBSCEN

3. #23 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Quote Originally Posted by DraZziW View Post
    cum sa dai 800 de ron pe un CABLU.....mi se pare mai mult decat OBSCEN
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Eu am un cablu amarat de 50 ron si e vede la fel ca pe un cablu de 150 ron testat ....WTF 800 ron un cablu .....
    Guyz, no offense...fiecare e cu treaba lui...daca ma intrebati pe mine...v-as spune sincer ca e o diferenta enorma...cel mai bine se vede cu un film blu-ray, diferenta dintre un cablu de 50 ron si unu de 800. Eu am unul de 150 ron si se vede binisor...
    Sorry ffocus, dar am avut o reactie mai ciudata...si nu stiam care e diferenta. Acum am vazut...si e maricica

4. #24 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    nu ai de ce sa iti ceri scuze. nu m-am simtit deloc ofensat. eu doar am vrut sa spun ca pe langa metoda excelenta a baietilor, se poate avea in vedere si achizitionarea unui cablu mai calitativ, pentru o imagine mai buna.

am ajuns departe...de la monitorul negru-verde si 255x192 pixeli

5. #25 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    am ajuns departe...de la monitorul negru-verde si 255x192 pixeli
    Monitoarele alea aveau tot atatea culori ca si primul Game Boy.

6. #26 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Mda..am setat si eu...imi suporta full...cu limited vad 9 patratele si inca unul foarte putin vizibil cu 51 la brightness...iar pe full tot la fel cu 57 la brightness
    Acum am o intrebare...Cross Color Reduction Filter voi il tineti on sau off? Eu il am off...si Super-White on

7. #27 SP
    Member psycho-07's Avatar
    eu le am pe amindoua setate of

8. #28 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by weriwulf View Post
    Mda..am setat si eu...imi suporta full...cu limited vad 9 patratele si inca unul foarte putin vizibil cu 51 la brightness...iar pe full tot la fel cu 57 la brightness
    Acum am o intrebare...Cross Color Reduction Filter voi il tineti on sau off? Eu il am off...si Super-White on
    Total gresit. TV-ul tau nu suporta RGB Full daca esti nevoit sa ridici luminozitatea. TV-ul suporta Full daca se vad acelasi numar de patratele atat pe limited cat si pe full la acelasi nivel de luminozitate. Spre exemplu in cazul tau trebuia sa vezi patratelele tot la 51 luminozitate.

Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    eu le am pe amindoua setate of

9. #29 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    cablurile HDMI de 20 , 50 , 100 , 800 lei nu fac nici o diferenta , semnalul digital e unul si acelasi , ori merge , ori nu merge , cine nu ma crede sa dea un mic search pe google si sa se convinga

10. #30 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by G3ox View Post
    cablurile HDMI de 20 , 50 , 100 , 800 lei nu fac nici o diferenta , semnalul digital e unul si acelasi , ori merge , ori nu merge , cine nu ma crede sa dea un mic search pe google si sa se convinga
    Adevarat, e ca si cum ai zice despre un cablu optic ca ala mai scump e mai bun, doar e fascicul de lumina prin ambele, digital e digital.......daca merge atunci merge si ceau calu, nu se vede mai bine pe cel scump.

11. #31 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Adevarat, e ca si cum ai zice despre un cablu optic ca ala mai scump e mai bun, doar e fascicul de lumina prin ambele, digital e digital.......daca merge atunci merge si ceau calu, nu se vede mai bine pe cel scump.
    eu am 2 calburi hdmi 1.3a de 1m, unul a costat 35 ron si altul 185 ron (cu aur si alte metale iesite din comun ) si nu vad nici o diferenta in calitatea imaginii. Cu siguranta exista diferenta intre un cablu hdmi dupa ultimul standard 1.3a si altu 1.1 ... altfel mie greu sa inteleg. Ce e drept e ca nu am testat nicodata un cablu de 800 ron.

12. #32 SP
    calitatea semnalului este aceeasi, corect. ca doar e format din 0 si 1. foarte putin poate fi afectat de ecranare. ideea este CE CANTITATE de semnal poate transmite un cablu. si asta se transpune in calitate.

"Sony has announced that it will be using the recently-released High-Definition Multimedia Interface v1.3 specification, which was announced last week, in its upcoming Playstation 3 video game console. The new specification doubles the previous transfer rate (from 4.95 Gbps to 10.2 Gbps), allowing for 30, 36, and 48-bit color as well as a new miniature connector for portable HD devices. 48-bit color is the level at which humans can no longer distinguish different shades of color without assistance, meaning that the Playstation 3�s already-impressive visuals could be further enhanced by the addition of lifelike color"

13. #33 SP
    calitatea semnalului este aceeasi, corect. ca doar e format din 0 si 1. foarte putin poate fi afectat de ecranare. ideea este CE CANTITATE de semnal poate transmite un cablu. si asta se transpune in calitate.

"Sony has announced that it will be using the recently-released High-Definition Multimedia Interface v1.3 specification, which was announced last week, in its upcoming Playstation 3 video game console. The new specification doubles the previous transfer rate (from 4.95 Gbps to 10.2 Gbps), allowing for 30, 36, and 48-bit color as well as a new miniature connector for portable HD devices. 48-bit color is the level at which humans can no longer distinguish different shades of color without assistance, meaning that the Playstation 3�s already-impressive visuals could be further enhanced by the addition of lifelike color"
    corect. asta inseamna ca un cablu hdmi v1.3a merge la fel indiferent de producator ... diferenta se vede doar la un calbu pe standardul vechi, adica 1.2, 1.1. si asa... cred ca am inteles corect nu?

14. #34 SP
    corect. dar cum stii daca un cablu no-name/ieftin v1.3 chiar isi face treaba?

bottom line este sa nu iti iei cablu de 800 roni dar nici de 50 de roni

parerea mea

15. #35 SP
    corect. dar cum stii daca un cablu no-name/ieftin v1.3 chiar isi face treaba?

bottom line este sa nu iti iei cablu de 800 roni dar nici de 50 de roni

parerea mea
    corect. exact asa gandesc si eu.
    am un no-name de 50 ron si un brand de 185 da in cazul meu nu e nici o diferenta.

16. #36 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    eu am unul de 15 lei pentru ca a fost singurul din magazin , si altul de 50 lei si pot sa spun ca se vad exact la fel

17. #37 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Off: faza cu cablurile e tampenie deja,sa dai milioane pe un cablu, cine n-are ce face cu banii sa-si cumpere, eu am doua de 40ron si unul DVD-HDMI de 90ron si toate isi fac treaba cu brio.Cand o sa dau 800ron pe un cablu sa-mi dati un pistol sa ma impusc

On: m-am uitat in manualul LCD-ului meu si imi zice ca suporta "full RGB",acum nu stiu ce sa cred dar chiar se vede mult mai bine PS3-ul pe "full", pe "limited" toate culorile sunt mult mai spalacite si am incercat de la display sa reglez astfel incat sa se vada ca pe "full" dar nu am reusit asa ca l-am lasat pe full.Eu cred ca depinde de modelul de TV,poate la unele se vede mai bine pe limited!Oricum pana la urma fiecare se uita cum ai place lui mai bine.

18. #38 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    off: o mare problema erau mufele mai de mult la cablurile ieftine (cele cu mufe RCA). acum, majoritatea cablurilor HDMI pe care le-am incercat au fost ok. cablurile scumpe au si ele rostul lor (in special pentru audiofilii care au aparatura de multe mii de eur), insa pentru ce avem noi nevoie orice cablu HDMI care pleaca de la 10-15EUR in sus poate fi considerat safe bet. IMHO, eu nu as cumpara un cablu HDMI la 15RON. cel mai ieftin cablu HDMI pe care il am a fost 30RON din MG si merge fff bine insa am si un Profigold care a fost mai scump. ce imi place la Profigold este protectia cablului si felul in care e mufat. ala e cablu care chiar iti da senzatia de siguranta.

19. #39 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    pe cablul meu am dat 18 eur. is foarte multumit de el. in cazul de fata (reglare corecta RGB) nu tine de cablu, tine de calibrare si compatibilitatea TV-ului cu Full RGB. ah si treaba cu 48-bit color poate este valabila doar la o plasma care suporta 48-bit color. right? corectati-ma daca gresesc. adica cablul este doar o modalitate de transfer... degeaba am cablu de ��� daca am TV de ��.... just an example and my thoughts.

20. #40 SP
    Member weriwulf's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    degeaba am cablu de ��� daca am TV de ��.... just an example and my thoughts.
    Good point! in primul rand e tv-ul, iar apoi cablulinsa amandoua conteaza...si cablul te ajuta sa ai o imagine mai buna

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast