Sunt cateva controllere de la Logitech 3rd party,dar eu zic sa cumperi Dualshock 3 (il poti lua de la Web cu 170 lei si iesi destul de ieftin).
Raspuns DualShock 3
Printable View
astazi mi-a dat si mie ylod la ps3 60gb dupa 3 ani si o luna, si-a facut treaba atata timp acum urmeaza sa cumpar alt ps3 :)
daca puteti sa ma ajutati si pe mine.ieri mi-am luat un FragFx V2 slipflash Wireless(fara fir:D)iar astazi cand l-am bagat merge dar am o problema cu mouse-ul,are lagg adica nu lagg ca nu are mare (nici nu se observa)dar mi-se misca tinta incet(greu).asa ca m-am gandit ca poate fi din cauza wireless-ului asa ca am conectat cablul de incarcare de la DS3 la mouse si nunchock am lasat cu wireless si cand am intrat in joc tot se misca greu(tinta)dar nu mai avea lagg deloc.si sensitive era si la 9.asa ca HELP!!!!!
o poza cu FragFx-ul V2 SplitFlash Wireless!!!
si inca una cu el+firul de incarcare DS3!!!
....
Imi pare rau, chiar cu postul 1000 pe acest forum sa dai aceasta veste proasta. Al meu inca sta pe baricade, dar incep deja sa-mi fac si eu backup-uri de siguranta ca nu se stie niciodata.:(
consola slim se invarte in jurul a 1200 - 1300. nu mai cumparati de la diverta pt ca au preturi mult mai mari decat restul.
PS3 ''FAT'' se mai gaseste in magazine? Sau acu doar slim-ul ?
Am vazut azi phat la Diverta in Mall Militari, bundle cu Fifa 2009, la acelasi pret cu bundle-uri slim.
Pai atunci merita SLIM in loc de Fat nu ?
:( credeam ca bundle