da mai incet netu ca ti-o prea solicita....si de aia man
Printable View
da mai incet netu ca ti-o prea solicita....si de aia man
Si mie mi se intampla la fel, dar cand vreau sa ies dintr-un (text)chat in meniu, imi ramane si 2-3 minute. Si imi incarca lista de prieteni destul de greu (mereu mi se intampla cand sunt intr-un joc). Nu cred ca e din cauza netului, cel putin la mine. Eu am modelul de 60GB.
Ce parerea aveti de acest TV ca l-am gasit la Real la pretul de 1879 ron si parca as fi tentat sa-l cumpar dar ma intreb daca nu cumva rezolutia suportata este cam mica totusi :-/
Televizor Plasma SAMSUNG PS42B430 , 107cm
Vezi mai jos detalii despre acest TV, este HD Ready si e normal sa aiba rezolutia aia, 720p ar fi si e ok.
SAMSUNG PS42B430 - 107 cm, fiche technique, prix et avis consommateurs
am si eu o intrebare, legat de vestile de genul "Sony pierde 100$ la fiecare consola vanduta" sau, mai nou, "Sony in sfarsit castiga bani vanzarea de PS3-uri"... Recent m-am contrat cu profa de Marketing din facultate pe subiectul "este ilegal sa vinzi sub pretul de productie", eu sustinand ca nu este chiar ilegal, ca exista numeroase cazuri de acest gen. Mi-am amintit acum si am studiat putin problema (wikipedia :P) si intradevar, este ilegal sa vinzi sub pretul de productie, sau sub valoarea bunului, sau chiar sa exporti la un pret mai mic decat vinzi pe piata locala (daca am retinut bine). Si vroiam sa intreb, in cazul in care stie cineva, cum sta de fapt situatia? Este ilegal sa vinzi sub costul de productie? Si daca da, de ce nu sunt Sony si Microsoft, care uneori au si recunoscut public ca vand sub costul de productie, inchisi si cu lacat la poarta?
am cautat pe net si nu prea am reusit sa gasesc nimic relevant despre aceasta problema.
p.s. daca sunt offtopic, cer scuze
Sa incep cu inceputul:am avut un router de la romtelecom care s-a busit din cauza ca i-am facut un update de firmware.In schimb pana sa se intample asta reusisem sa conectez consola la internet si nu era nici o problema(a mers chiar 5 luni).Dupa ce baietii de la romtelecom mi-au adus alt router mai nou,nu mai reusesc deloc sa ma conectez la net cu consola.Imi zice ca nu poate sa gaseasca acces pointul sau ca SSid este incorect.Dar am facut totul ca la carte.Am pus manual si ip-ul si default gateway etc.(pe care le-am luat din(run/cmd/ipconfg/all).Se pricepe cineva?Stie careva ce poate fi facut?Vreo setare in router in consola?Internetul e vdsl,nu stiu daca are vreo legatura.Apreciez orice ajutor.Multumesc anticipat pt orice raspuns.Bafta!
Cred ca se refera mai mult la pretul recomandat de producator. De exemplu GameShop nu poate vinde PS3uri sub pretul recomandat de producator care in acest moment e de 1300 ron.
Sau se refera la asta, doar ca nu este respectata legea.
vreau sa spun ca nu o sa mai fie Ps3 Fat nu stiu exact cand....si aveti grija la limbajul ala
Salut!Am si eu o rugaminte.Cine are Mw2 zona 2 si nu-l mai joaca sau nu joaca online daca ar putea face un schimb cu al meu zona 1 ca sa pot juca pe hartile cele noi pentru ca am facut o greseala si am cumparat Stimulus Pack de pe un cont de UK.Platesc eu transport si tot ce e necesar.Multumesc.
bine am inteles hai sa inchidem subiectul
Apropo de TV LCD, rog pe cei avizati(priceputi) un sfat: intre doua modele de SONY, respectiv KDL-40HX700(200HZ) si KDL-40NX700(edge LED), ambele full HD unul are cum am spus, scanare la 200Hz iar celalat EDGE LED(leduri in rama TV) dar scanare la doar 100Hz... sunt in aceasta dilema de 1 luna si nu stiu pe care sa-l aleg:(precizez ca ambele au imaginea superba....
Daca imi indicati unul din ele, rog sa-mi spuneti si de ce l-as alege pe acela.
Mi-a ajuns ps3-ul si nu stiu ce pe ce tara sa fac contul.
sa fac pe US sau UK ? sa pe ambele si sa joc pe cel de UK si pe cel de US sa downloadez DLC, jocuri ?
Rumor: Valkyrie Profile 3 coming to PS3 — Scrawl
Quote:
Early this past April, gaming blog GoFanboy reported that Square Enix was set to announce Valkyrie Profile 3 for Xbox 360 at this year’s E3 Expo. Just recently, however, with the new PSM3 teaser resembling the Square Enix RPG series, the site has revised their rumor saying that their ‘wires got crossed‘ and that ‘in the rush’, they’ve made an error. Now, according to them, the game is a PlayStation 3 exclusive set to be revealed in PSM3 as little as two weeks before the big show.
Depinde ce jocuri vrei să-ţi iei. Dacă le iei de zona 2, o să iei DLC-uri de pe UK. Dacă-s de zona 1, atunci din US.
Eu, momentan, nu am dec�t un cont de RO. :)
Felicitari de achizitie!
Poti sa faci cont de US (atentie neaparat adresa West Coast - Tax Free), UK, JP, HK si nu in ultimul rand
RO unde vei juca si iti vei desfasura activitatile (sa vada astia de la SONY ca sunt console si in Romania).
Deci indiferent de unde iti cumperi DLC(normal sa fie compatibil cu jocul adica JOC US = DLC US etc.) poti, dupa ce-l descarci, juca pe ce cont vrei.
Eu descarc si cumpar DLC-uri, Demo-uri de pe conturile mai sus amintite si intotdeauna joc pe contul RO.;)
Pt carduri prepayed, inteleg ca cel mai bine ar fi sa-ti faci cont pe US, fiinda 20$<20 lire, corect? Preturile sunt convertite 1:1?