Eu vorbesc ca jucator in mare parte de singleplayer. Iti inteleg durerea, sugeram doar ca ai putea sa descoperi placere la fel de multe si in jocuri offline :)
Printable View
lasati omul e in pace. Si xbox e o consola la fel de buna.daca are bani de ce sal oprim din acea satisfactie de-a avea 2 console next gen :)
eu nu cred ca sunt neseriosi....
Inca putina rabdare mawerick, stiam ca iti lipsesc mult ,dar nici chiar asa:x , eu personal nu sunt asa abatut ca a picat acum psn-ul , chiar in perioada Pastelui, deoarece nu prea am stat acasa sa ma joc:D , dar gata totul a trecut , sper sa revina cat mai repede... :D + ca m-a apucat si pe mine dorul de indienii cu care ma distrez mai mult online:%%
hai un gta4 online ....
nu prietene intrebam si eu daca va merge psn-ul....
pai eu cred ca o sa mearga psn-ul cam in zece zile....
Sony a zis WITHIN A WEEK de cand au facut conferinta de duminica, deci va fi online cel tarziu duminica ce va veni. Restul sunt speculatii din partea oricui.
stiam ca veti decala data de 3 05
O merge PSN-ul cand or zbura purcelusii.
Tacconi ia da-o pe Red Bull.
Tot ziceti ca 03.05-04.05, dar nu specificati nici unul anul.
Ok then... make your bets ladies! :evil:
Din punctul meu de vedere nu are rost să ne cramponăm, PSN-ul va reveni atunci c�nd va fi pregătit să o facă. Nu veți schimba cu nimic situația agit�ndu-vă. Chestia cu "v-am spus eu că nu revine astăzi și nici �n 10 zile" este cam puerilă cu aspirație spre penibil.
Au gresit sau nu au gresit, mie chiar imi pare rau pt japonezii de la Sony.Dupa ce i-a lovit cutremurul si ditamai tsunami-ul, macar cu Sony se mai laudau si ei. Si acum....:(
Iubesc ps3-ul neconditionat,ca au probleme asta este si-au cerut scuze in fata noastra,greseli se intampla si la case mai mari.
dap.... ati vazut cum stateau aplecati cand si-au cerut scuze?.... super educatie au oamenii astia...