Originally Posted by
maweryck
Man , sincer , chiar iti urmaresc posturile si sunt atent la ce ai de zis chiar daca nu sunt mereu de acord cu parerea ta ;) .Acum iar ma vad nevoit sa te contrazic putin :P
SONY nu este nici un fel de firma de bine-facere si daca ii intereseaza de clientii lor ii intereseaza pt ca SONY este o afacere si au nevoie de banii lor .
Eu nu cred exista vre-o corporatie (multinationala d'asta ) pe care o da altruismul afara din casa ;) .Toti exista doar pt a face bani ...si nu cred in legende urbane ca unii sunt mai buni decat altii ;)...ca EA sunt "mai de treaba " decat ACTIVISION de exemplu
Diferenta asta intre anumite companii cred ca vine f mult din politica fiecareia , PR , etc etc ...
" Si in nici un caz nu ar fii fost vandut la un pret mai mic decat costul productiei timp de 5 ani " WTF man ...trebuie sa fii cel putin naiv sa crezi ca SONY a vandut sub pretul de productie din dragoste fata de gameri :)) .Nu aveau de ales . Eu gandesc ca mai putin inseamna oricum mai mult decat nimic (poate asa a gandit si SONY ;)) ) .Ca sa nu mai spun ca banii adevarati nu se fac din consola pe care ti-au vandut-o ci din toate softurile , jocurile, abonamentele si ce dracu mai platesti p'orma ;)