Poti sa iei PS3 de pe Marte... Jocurile nu sunt blocate pe regiune si poti juca online cu cine vrei.. Am PS3 din RO, am jocuri zona 3 si am si jucat online cu romani care au zona 2.
:)
Printable View
Care din cele 5 jocuri mi le recomandati?
Oferta va fi disponibila doar pentru U.S?
Monitorul arata destul de bine si investitia se merita pe moment deoarece e posibil ca la anul sau cand va fi anuntat ps4 sa folosim monitoare sau televizioare direct 3d fara ochelari.
Playstation 3D monitor suna epic ... si abia astept sa joc Resistance 3 in 3D.
Unde-s jocurile??????????????
@Mr.Gamer98: se refera la "Welcome Back"
Salut, am o nelamurire. Am ales doua jocuri, Dead Nation si Infamous... intrebarea e, o sa ramana jocurile sau o sa dispara dupa o anumita perioada de timp?
Astea o sa iti ramana.
Imi puteti spune daca F1 2010 necesita volan?
am luat wipeout de pe contul de uk, deci mai am 3 variante (una de pe uk si 2 de pe us). ce imi recomandati sa mai iau? Infamous il am deja.
Dead Nation , super stardust HD si R&C: quest for booty.LBP e cam vechi dar se merita jucat.
Intrebare :
Daca vreau sa schimb HDD-ul pot face back-ul prin ps3 media server direct in PC ?
Sau imi trebuie neaparat un HDD extern FAT32 ?
Multumesc
Am un ps3 slim de 250 gb cu firmware 3.60 se poate moda momentan se va putea vreodata? aicea (PS3 Jailbreak 3.60-jb | PS3 Custom Firmware 3.60 with Backup Manager) am gasit ca se poate oare e adevarat care ma ajuta
Iti trebuie hdd extern
---------- Post added 11-06-2011 at 07:14 AM ----------
Imi raspunde cineva?Quote:
Imi puteti spune daca F1 2010 necesita volan?
Salut. Vreau sa imi cumpar un PS3 dar am o singura intrebare (si poate voi gasi un raspuns aici). PS3-urile cumparate de la marile magazine online (emag, evomag, pcgarage samd) beneficiaza de garantie la serviceul autorizat Sony sau de garantie de la magazin ? Am inteles ca e vorba de 24 de luni in majoritatea cazurilor si ar fi mai bine daca garantia este Sony si nu a magazinelor in parte. Multumesc.