Deci sunetul e in urma sau inaintea imaginii? Sau se aude prost? Nu prea vad de ce sa fie de la HDD.
Printable View
Deci sunetul e in urma sau inaintea imaginii? Sau se aude prost? Nu prea vad de ce sa fie de la HDD.
Decat sa investesti in hard pt asta, mai bine o vinzi, mai pui 500 ron (700-200) si iei ceva nou nout, slim, mumos :3
pai sunetul se decaleaza numai la explozii . Cand explodeaza o masina se face liniste deodata si la 2 secunde se aude explozia si cand vin monstrii mari care "urla" la fel ii omor si abea apoi se aud ca si cum ar veni .
---------- Post added 13-06-2011 at 12:45 AM ----------
Am sters dead nation . L-am recopiat de pe psn a mers download-ul fara probleme acum cand incerc sa il instalez merge bine pana la 47-48 % apoi freeze ps3 . Chiar nu inteleg daca este problema ca este SATA 2 sau o fi HDD-ul cu BAD-uri :( , deja e prea stresant de 2 h ma chinui sa instalez un joc . Am reusit sa syncronizez trofeele dar nu merge sa instalez . Este chiar frustant , are cineva o idee ? Ce as putea sa fac ?
Am găsit rezolvarea postată pe un alt forum de pe la noi și „a treia oară” a funcționat. (primele două dăți c�nd am �ncercat primeam aceeași eroare cu „server maintenance” dar vreo 30-45 de minute mai t�rziu am reușit să �l schimb.
Quote:
am gasit solutia si confirm ca merge
cu tokenul primit pe mail, atasati-l la urmtorul link:
https://account.qriocity.com/reg/acc....action?token=
e linkul de pw reset de la Qriocity
ps: tokenul sa fie fresh
merita sa treci la una SLIM,precum vei constata inclusiv fun'ul cu MOVE ... ;)
Daca am 2 conturi PSN, si sa zicem ca am facut cateva trofee la cateva jocuri. Pot sa dau sync la trofee la ambele conturi? :D
Salut baieti.Caut un volan ps3 dar nu prea gasesc decat dalea de care nu am nevoie.Ce imi recomandati pana-n 300 lei?
Ce buffer are hdd-ul?S-ar putea sa trebuiasca sa faci inca o data back-up si daca iti face tot asa returneaza hdd-ul si ia unul mai bun.In seagate nu prea trebuie sa ai incredere desi ti-am recomandat un Western digital...
Datele HDD ului : HDD SATA 2.5 320GB 5400RPM 8MB MOMENTUS ST9320325AS SEAGATE
Capacitate (GB) : 320
Viteza de rotatie (rpm): 5400
Interfata: SATA 2
Buffer (MB) : 8
Rata de transfer SATA (MB/s):300
---------- Post added 13-06-2011 at 01:13 PM ----------
Am vorbit cu cei de la EMAG si ma voi duce astazi sa fac returi + diferenta sa il cumpar pe acesta . Din pacate ei nu au SATA doar SATA 2 si IDE .
Sper sa nu mai am probleme
Hard Disk Laptop Western Digital Scorpio Blue WD5000BPVT 500GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2 WD5000BPVT
HDD original era un Fujitsu de 40 GB SATA 5400 RPM 8 MB Buffer (mergea struna ) fata de Seagate .
Revin cu detalii dupa ce o sa instalez WD-ul daca nu apar probleme la retur .
---------- Post added 13-06-2011 at 07:32 PM ----------
Am rezolvat cu HDD-ul acum ii dau restoring sa vedem cum functioneaza am cumparat acest HDD :
Hard Disk Laptop Western Digital Scorpio Blue WD5000BPVT 500GB, 5400rpm, 8 MB, SATA 2 WD5000BPVT
Salut. Imi poate da cineva un cont psn uk cu care pot sa iau si eu jocurile de la welcome back va rog ? Sau doar imprumut daca merg downlaodate si jucate fara contul de pe care au fost luate. Nu stiu ce as putea sa va ofer in schimb, poate un cod pentru discount pe thehut sau niste banuti.
Dacă am un controller de PS2 și vreau să �l folosesc la PS3, pot să �l conectez prin așa ceva? PS2 to Sony PS3 USB Game Controller Converter Adapter: Amazon.co.uk: Electronics
Salut. Care vi se pare ca are grafica mai buna PS3 SAU XBOX 360 vreau pararea voastra pt. ca vreau sa imi achizitionez o consola .
1. Daca am 2 conturi PSN, si sa zicem ca am facut cateva trofee la cateva jocuri. Pot sa dau sync la trofee la ambele conturi? :D
2. Daca am un monitor HD, si pe intrarea VGA am PC-ul si pe HDMI am PS3-ul, vor merge amandoua pe acelasi monitor?
1. Poti sa dai sync da' fiecare trofeu ramane legat de contu' pe care l-ai facut. Nu se pun la comun trofeele.
2. Pe rand de ce nu ar merge? Ai sigur un buton de input si alegi de acolo.
Nu merge sa le descarci decat de pe conturi facute inainte sa fie sony atacati.