Me 2!
Si eu sunt de aceeasi parerea eu zic ca jocul asta merita un Pre-order!
Printable View
Ce conectori ai la monitor?
:D mufa daia normala...
gen :
Attachment 160564
Da,am inteles.Mai bine ramai la CRT ca prin conectorul asta o sa se vada mai urat:D.Daca aveai DVI era mai bine.Tu acolo ai o mufa prin care transmiti semnal analog.Si oricum este foarte greu de conectat PS3-ul la un monitor cu mufa VGA.
am inteles. mersi mult.
Aveti idee DLC-ul pentru DUKE NUKEM FOREVER "Doctor who cloned me" merge si fara jocul full,ca as fi vrut sa il cumpar de pe psn si n-am jocul full?
Nu merge, trebuie sa ai jocul. DLC-urile sunt suplimente si nu pot fi jucate fara jocul "mama".
Am ramas foarte suprins cand am vazut asa ceva in magazin .... :) in ziua de azi! (mai jos in poza era si un xbox mai vechi..lol)
Salut !
Am un sistem 5.1 Akai de la un DVD. Adica sistemul a venit impreuna cu DVD-ul. Problema este ca mufa care intra din subwoffer (sper ca am scris bine) in DVD nu o pot conecta la PS3 (da, asta vreau, sa bag sistemul la un PS3). Mentionez, cum se poate vedea si in poza, ca cele 5 boxe sunt conectate la subwoffer, care are si el alimentare separata de DVD. Deci normal ar fi sa pot sa il utilizez si la alte device-uri. Acum , cine le mai are cu chestile astea, e posibil asa ceva, sa il conectez la ps3? Adica eu ma gandeam la un fel de adaptor... sau alt cablu...
A...si inca ceva... cablul care il vedeti in imagine are 2 capete identice, cum il vedeti in poza :D
Mersi ! ;)
cred ca singura varianta este sa poti conecta PS3 direct la DVD-ul respectiv, conditia fiind ca acel DVD sa aiba un Aux Input ori ceva asemanator..altfel cu acea conectica nu cred ca ai sanse.
frumos e phatu' domnule!. Imi pare rau ca nu am asa ceva....
Fifa Street este peste Fifa 12 :)). Pre-order, wait for me!
P.S: Merge jucat online si in DEMO? Cum :O
nu cred ca merge online in Demo...din ce am observat ai decat single player sau vs. dar offline
Nu merge jucat online, dar poti accesa jucatorii creati de prieteni tai pentru ai baga in echipa ta.
In DEMO nu poti creste mai mult de nivelul 5.;)
Chiar imi place foarte mult Fifa Street.
Oare ar merge prin SCART?
Adica eu am de la ps la televizor un cablu Scart si unul hdmi... Daca il scot pe cel scart sa il bag in dvd, conexiunea ps3-TV se poate face doar prin cablu hdmi?
HDMI este cea mai indicata optiune PS3-TV.... nu stiu cum ai stat pe scart pana acum, fara HD and stuff... Pe varianta aceasta ar trebui sa scoti sunetul din TV catre DVD care duce in statie? Sheesh, mai bine faci o inginerie adaptata. Nici nu ne-ai dat detalii daca si ce fel de conectori mai are sistemul...
fratilor nu pricep nici mort, de ce pe unele jocuri scrie "compatibil 720p, 1080i si 1080p" cand stim cu totii ca 99% din jocuri nu merg decat 720p?:-?
Trebuie setata consola sa le redea in 1080p.