Ma indoiesc sa iti functioneze. Foloseste-l la PC sau vinde-l si ia ceva original pentru PS3. Stii vorba aia, dai un ban dar stai in fata. ;)
Printable View
Ma indoiesc sa iti functioneze. Foloseste-l la PC sau vinde-l si ia ceva original pentru PS3. Stii vorba aia, dai un ban dar stai in fata. ;)
Intrebare: vreau sa-mi iau un router la care sa conectez consola,laptopul si un calculator (desktop). Puteti sa-mi faceti o recomandare acceptabila atat ca functionalitate cat si ca pret? Va multumesc
A 2 intrebare :D : compul si consola as vrea sa le conectez la router prin cablu(stiu ca pot conecta consola prin wirelles ,dar eu sunt old-fashion:D) ,iar laptopul prin wirelles ,ma gandesc ca se poate ,dar nu stiu sigur si nu as vrea sa fiu penibil prin magazin cand ma duc sa-l iau.Va multumesc frumos pt lamuriri.
Se poate, recomand dlink dir600
Am gasit ceva Cel mai mic pret din Romania | ALTEX , http://www.altex.ro/router-wireless-...-3-u-lan-negru si ar mai fii si asta Cel mai mic pret din Romania | ALTEX .Mi-a trecut pe la ureche ca unele routere nu ar merge la providerul RDS ,este adevarat?
Cele 3 ar fii ok? Ca instalare a lui ar fii bataie de cap,sau pur si simplu urmez pasii care trebuie facuti si merg? Voi pt care ati opta?
Asus
Router Wireless-N 300Mbps Asus RT-N12-C1 RT-N12-C1 - eMAG.ro
Linksys
Router wireless Linksys WRT54GL WRT54GL-EU - eMAG.ro
Dlink
Router wireless D-Link DIR-652 DIR-652 - eMAG.ro
Pe acesta il folosesc eu de cca 2 ani si merge perfect . Am conectate wired : xbox360 si ps3 iar pe wi-fi : pc,notebook,tableta,3telefoane (permanent doar tableta si un telefon) ,seara cam toate si merge perfect
Router wireless N Gigabit TP-LINK TL-WR1043ND TL-WR1043ND - eMAG.ro
Sper ca ti-am fost de folos
decat sa fi dat 40 ron pe un controller indoielnic, mai bine dadeai 100 pe unul de calitate de la PowerA PS3 PowerA Pro Elite Wireless Controller - Sony Playstation 3 - ShopTo.Net
Eu il folosesc cu success in toate jocurile, are si sixaxis, pressure control...orice stie DS3.
Subiectiv, aș evita Asus, am avut unul care se bloca mai mereu
si de unde imi iau un joystick desta?
Poate pot sa il duc inapoi la Altex...Suntem cetateni europeni si avem drepturi.
Salut,
Mi-am luat de curand un PS3 super slim 12GB si un HDD de laptop Western Digital 250GB. Stie cineva unde pot gasi (la un pret rezonabil) un enclosure pentru el, deoarece varianta de 12GB vine fara el? HDD-ul deocamdata sta destul de ok si fara enclosure, dar daca mai mut consola mi-e frica sa nu se strice contactele sau ceva de genul asta.
Am avut Uncharted 2 GOTY greatest hits (carcasa rosie) si la zona scria ALL. Intrebarea mea este: daca cumpar U2 zona 2 de exemplu, o sa functioneze DLC-urile din editia GOTY cu ea?
Se poate moda modelul superslim?
Nu se poate moda nici un ps3 din magazin plus superslim sh plus multe slim-uri sh
@Jumong - de pe link-ul pe care ti l-am dat, dar daca nu te pricepi la cumparaturi de afara, poti apela la Robert Dinu de pe forum si te ajuta el.
@n3mur1t0r - ce inseamna rezonabil? 50 ron e mult pt o cusca originala?
Da.Am gasit pe cineva sa dau joystickul pe care l.am luat si o sa imi cumpar unul original.
ALTA PROBLEMA:
Am umblat pe la setari si am modificat grafica din rau in alt rau. Nu se vede deloc calumea.
Ce setari trebuie sa fac din ps, din tv?
Dati-mi mura in gura ca sunt greu cu capul.
mama ...e nasoala treaba ... trebuie sa cumperi originale! B-)
L-am luat de la Flanco, multumesc mult!