http://youtu.be/3vV_ht_10jo
Printable View
Salut ! Am si eu o problema.Am un PS3 de 80 Gb si de curand l-am conectat la un cablul HDMI.Totul a mers perfect pana cand am ajuns la apartament ( PS3-ul l-am conectat la HDMI cand eram la casa,acolo am LCD ) . La apartament am un televizor normal fara compatibilitate HDMI si cand am conectat PS3-ul cu cablul normal ( cel cu trei mufe de culori diferite ) mi-a aparut ecranul negru chiar daca el mergea . Vreau si eu un sfat pentru a rezolva problema,multumesc!
Pot instala Driverul cumva sau am luat teapa cu controlerul hama?
Alex este normal,stai linistit :)
Cu sistemul oprit tine apasat butonul de power 5 -8 secunde pana auzi al 2 lea beep
Asta va reseta setarile video si vei avea din nou imagine
de parca piata jocurilor SH este cea mai dezvoltata piata SH din lume.
Asta nu este motiv, sau daca este...este chiar stupid. Orice produs din lumea asta care poate fi revandut nu aduce vreun extra profit producatorului.
mi-am laut TV, il vand ...producatorul nu primeste nimic, am o masina o vand si tot asa...la fel si cu jocurile si cu muzica etc etc.
Probabil ca s-au gandit ca au puterea sa faca treaba asta, pot controla miscarile astea si vor sa profite de asta.
In 30 de ani vom avea un chip infipt in popou si orice ne cumparam trebuie activat pe la popou...si evident nu se va putea revinde....
Daca vroiau sa mai domoleasca piata SH puteau sa lanseze versiuni digitale ale jocurilor la jumatate de pret, nu la pret dublu acum sunt acum fata de un BR Disc...
Am rezolvat,multumesc mult :*
Cu placere,bine ai venit pe forum
Pai nu ai primit joystick original cu consola?
1600 pe PS3 fara DS3? Unde ai gasit oferta?
---------- Post added 04-01-2013 at 09:00 PM ----------
Uite 3 oferte unde in 1600 ai 2 controlere si 2 jocuri la consola de 500 Gb:
MEDIA GALAXY: tv, audio, laptop, foto, video, electrocasnice, comunicatii, accesorii + MEDIA GALAXY: tv, audio, laptop, foto, video, electrocasnice, comunicatii, accesorii
Consola SONY PS3 Slim 500GB, Blu-Ray + Joc FIFA 13 SONYPS3FIFA13 - eMAG.ro + Controller Wireless Sixaxis DualShock 3, pentru PS3 HPC33-CECHZC2E - eMAG.ro
Cel mai mic pret din Romania | ALTEX + Cel mai mic pret din Romania | ALTEX
Da chiar n-ai primit joystick?
Normal ca am primit joystick original .Am cumparat in + un joystick HAMA dar nu functioneaza in joc.
Pai si nu vad care e logica. De ce nu te joci cu cel original? lol
De ce mi.am mai luat unul care nu e original? Sa ma joc in 2.
Dar celalalt joystick nu funtioneaza complet.
Atunci nu stiu ce sa spun.. Eu am tot la fel un gamepad de la Hama si nu am avut probleme , pot sa ma joc orice joc cu el.
Strange bani si ia unul original , eventual fa cheta cu amicul tau si luati-va unul.
Ce model de Hama ai? L.ai setat cumva?Ai instalat driverul?
Eu am asa: http://img.dooyoo.co.uk/GB_EN/orig/0/5/3/5/6/535643.jpg
Ai cam luat teapa. Controller-ul de PS3 pe langa senzorii de proximitate, simte si presiunea cu care apesi butoanele. In timp ce acel Hama probabil ca nu o face. Unele jocuri se folosesc de functiile mai avansate folosite de Dualshock 3 sau Sixaxis. De banii de pe acel Hama gaseai macar un Sixaxis pe aria bazar si nu aveai probleme.
Deci nu merge de nici o culoare?sau nu va merge sa joc? Dar junctioneaza pe jumate...il poti folosi dar nu poti sa joci.
La FIFA imi scrie ceva cu controller wireless