Resistance 3 si shooterele on rails Resident evil, House of the Dead.
Printable View
Resistance 3 si shooterele on rails Resident evil, House of the Dead.
Ştii răspunsul si singur, nimeni nu-i mai catolic decât Papa, dar nu mi se pare normal sa incurajezi pirateria chiar daca astia de la Microsoft o cauta cu lumânarea
Eu n-am incurajat nicio piraterie (daca la mine te referi). De exemplu, anunturile de modare a consolelor sunt de tip piraterie sau nu? Poate vroiai sa zici Sony in loc de Microsoft.
Voiam sa zic Microsoft (referitor la xbox one si ce vor sa faca cu jocurile sh)
Nu ai încurajat-o, ai susţinut-o, eu asta inteleg din ce ai scris...lasa omu' sa modeze consola, poate nu mai are bani de jocuri
Eu nu sustin pirateria, deoarece eu n-am PS3-ul modat. Eu am raspuns la un comentariu care zicea ca e o prostie modarea PS3-ului. Mai e si posibilitatea ca respectivul sa ia un back-up de la cineva, care are jocul cumparat. Nu mi-ai raspuns la intrebarea cu anunturile privind modarea consolelor contra cost.
Modarea nu se face doar pt jocuri, cauta pe internet sa vezi ce poti sa mai faci cu o consola modata!
Inca sunt la inceput cu PS3-ul si nu stiu cum e cu online-ul! Cineva mi-a zis sa-l modez dar avand in vedere ca se baneaza... nu stiu care e treaba ! Vreau cateva detalii despre online, ce poti face online...unde imi fac cont, etc.!
Prince of Persia Trilogy @Ps3 Super Slim
Problema: a inghetat de 3 ori si nu cred ca se va opri ... e de la disc sau consola ? foarte stresant deja. x(
Eu te sfatuiesc sa lasi consola asa cum e (in legatura cu modarea). Daca nu ai cont dai aici: https://account.sonyentertainmentnet...ice-entity=psn
De preferabil poti sa faci un cont de UK sau US pentru a avea acces la PS Store.
Cat despre online, ce sa-ti zic? Poti juca online, poti sa cumperi jocuri, sa descarci demo-uri, teme, aplicatii, poti comunica cu alti prieteni etc:D
---------- Post added 23-05-2013 at 10:45 PM ----------
Am si eu tot SS de 2 luni. Mi-a inghetat pana acum de 2 ori, dar cand jucam online. Am trecut cu vederea gandindu-ma ca e de la server. In cazul tau nu-mi dau seama de la ce sa fie problema:-?
Intrebare : stiti cumva daca Logitech va avea suport si pentru PS4 ? Spre exemplu Logitech G27 , de curand am achizitionat si eu volanul asta si vroiam sa stiu daca vor avea suport si pentru noua consola .
Daca luam cateva chestii in calcul (facts) am putea spune ca va fi compatibil:
1) USB3.0 este mai bun decat USB2.0 (deci nu vad probleme de comunicare)
2) Din surse, producatorii "DriverClub" au confirmat compatibilitatea cu toate produsele Logitech.
3) Noua arhitectura al PS4 va fi X86, atat timp cat G27 este compatibil atat PS3 cat si PC...din nou nu vad niciun impediment.
4) Cat de naivi ar fi Poliphony Digital sa nu traga sforile astfel incat sa-si asigure continuitate prin compatibilitatea volanelor Logitech? :-?
In schimb nu am nicun indiciu negativ :)
PS3 slim(normal) 100+ jocuri = 0 freeze in 2 ani aproape ...
Al meu PS3 80 GB Phat in 2 ani la mine , cred ca am avut doar un freeze si aia de la navigatia pe web browsing .
Baieti...n-ati nimerit voi jocurile castigatoare :) vezi FIFA13, pana sa vina primul patch, freez-urile sau blocajele de orice tip erau la ordinea zilei. Si sunt o gramada de jocuri cu astfel de bug-uri.
Am comandat de la ShopTo un Mounting Bracket pt. a monta un hdd in ps3. dar se pare ca nu vrea sa mai vina ...
Am primit email de la ei pe 8 mai ca tranzactia s a finalizat cu succes, pachetul e pregatit si urmeaza sa plece cu urmatorul Royal Mail... si de atunci asa a ramas.. suntem in 25 si n am primit nimic.. wtf ShopTo ??:wall:
A mai patit careva asa cu acest ShopTo ?
Ms David9!