Am citit undeva ca daca ai emitator 3d (ps3-u care am inteles ca e echipat cu asa ceva) merge si fara tv 3d doar sa fie hd si sa ai ochelari
Printable View
daca era asa...nu mai vindea nimeni TVuri 3D :)
Pai mai bine mai strangeai ceva bani si-ti luai direct Ps4;Eu unul te inteleg ca te-a luat valul cu next gen,si e si normal.
Si daca vroiai sa joci cateva exclusive pe Ps3 de ce nu ti-ai luat sh cu acte in regula.(nu prea ai avut de castigat).
Cat despre Watch Dogs ,varianta PS4 va fi superioara ..
Am incercat azi sa activez contul meu psn pe consola varului meu, am vazut ca nu merge pentru ca aveam deja 2 console activate. Am intrat pe web am dezactivat toate consolele si dupa am aprins consola mea , am activato si cand sa procedez la fel si cu consola varului meu...Surpriza.. nu am putut , mesajul fiind acelasi : Aveti deja 2 console activate pentru acest cont psn. Iar eu activasem inainte doar consola mea. Ma poate ajuta cineva. Chiar nu stiu ce sa fac.
De unde cu 100 lei? sigilat?
Azi am inceput Metro LL. Am primit notificarea ca am deblocat trofeul "Rabbit", dar cand intru in my trophy collection apare ca fiind blocat. Am refacut misiunea, dar nu se deblocheaza... Sugestii?
Ciudat. Eu am 4 console pe contul meu de UK si nu am primit nici o atentionare. Mai verifica odata pe web cate iti apar...
Ce cod de eroare este?
https://support.us.playstation.com/a...4221/related/1
Quote:
80109D80: Activation error
Please wait 7 days before attempted to activate / deactivate the system again.
Apar 4 console, fix asa aparea si inainte sa le dezactivez pe toate... Am incercat sa le mai dezactivez 1 data de pe web dar nu mai merge. (ma gandeam ca poate nu a functionat prima data cand am dat dezactivare...)
E normal sa miroase a incins acolo in spate pe unde scoate aerul cald.Tin sa precizez ca are spatiu suficient pentru as lua aer sta bine acolo.Doar ca asa mi se pare.
plasticul incalzit miroase...daca miroase prea tare inseamna ca ceva nu e ok
Vroiam sa-mi cumpar azi assassin's creed IV dar vreau sa stiu daca pot adauga gratis si dlc-ul Freedom Cry. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Nu pot intra pe Store, si azi si ieri acelasi lucru: Mentenanta. E vreun bug sau chiar e in mentenanta?
dunno mie imi merge dar intai mi-a cerut sa-i fac un system update
Vreau sa folosesc PS3-ul meu la un Philips 220E.Dupa cercetariile mele are HDCP.Deci tot ce este sa fac este sa cumpar un convertor DVI-HDMI?
Philips 220E1SB Specifications (Page 2 of 3)
Update i-am facut. Nici pe contul de US nu merge.
EDIT: Merge acum , am pus ora si data corecte.
Da , ai nevoie doar de o mufa DVI-HDMI si totul este in regula. Asa am folosit si eu inainte la un monitor PHILIPS 190c.
Salutare. Am gasit si eu casti Bluetooth, dar nu stiu daca sunt bune pt. PS3. Se numesc Jabra BT 125. Imi puteti da si mie niste detalii, informatii, orice ar fi de ajutor despre aceste casti.
Multumesc anticipat.
Toate castile bt funcţionează cu PS3