Stie cineva daca mai sunt servere si jucatori la Motorstorm Apocalypse? Am auzit ca nu prea se mai joaca online.
Printable View
Stie cineva daca mai sunt servere si jucatori la Motorstorm Apocalypse? Am auzit ca nu prea se mai joaca online.
Incearca sa ceri sfatul aici:
HiFi
Salut, am revenit in legatura cu problema mea
Am pus setarile recomandate de mai sus.
Azi mi-au venit cablurile..am incercat cu o pereche de Audioquest Forrest HDMI si o pereche de HDMI oficiale de la SONY pentru PS si rezultatele sunt identice.
Am pus la HDMI atat numai pe 720p/1080p (la jocurile care sunt numai 720p sau pot duce mai mult)
Singurele care se vad asa cum ar trebui sunt Metal Gear Solid HD Collection si Mortal Kombat.
In rest am incercat MGS4 si MostWanted rezultatele sunt identice: nu pot distinge la mai mult de 5m in fata mea (in joc :P) si deloc AA.
O chestie surprinzatoare e ca daca setez la Display in consola pe HDMI auto in Most Wanted imi selecteaza automat 1280x720 si in MGS4 e 1920x1080 (ultimul suportand max 720p, cel putin asa e pe carcasa scris).
In HDTV-ul meu am selectat si optiunea Game-Mode on/off..cand e pe on imaginile se vad si mai rau.
A, si incercand sa vad niste filmulete pe net pe consola (prezentari de jocuri de ex, acolo in browse-ul consolei nu stiu cum ii zice :), clip-urile se vad 480p in frame-uri pixelate rau de tot in fullscreen, daca minimalizez cate o imagine o data la 2 sec.
sol1d, cel mai probabil problema ta se trage de la setarile TV-ului si nu de la PS3.
Si eu am observat ceva asemanator cand mi-am luat LED Samsung ES5500, era o setare (nu mai tin minte care, tre sa ma uit cand ajung acasa) care daca o activam se vedea foarte blurat si urat.
Intra pe link-ul urmator Samsung UN55F8000 Review (UN55F8000BF, UN55F8000BFXZA) | 55-inch 1080p 3D Smart TV si citeste sectiunile "Auto Motion Plus (Note: Super Important Setting!)" si "Gaming - Top Quality".
In acel link este o descriere a TV-ului tau si la sectiunile indicate de mine se poate sa gasesti rezolvare la problema ta.
Incearca sa pui AutoMotion Plus pe Off sa vezi daca observi ceva diferenta (il gasesti la Menu-Picture-Picture Options-AutoMotion Plus).
Uite ce zice cineva intr-un comentariu: "You should never use Auto Motion for gaming. Samsung even states it in the manual."
Cum optiunea vine activata "by default" s-ar putea ca asta sa fie problema la tine.
Daca o pui pe Off si nu merge, atunci incearca sa o lasi pe On dar sa pui totul la 0.
Spun asta pentru ca pe un forum cineva zice ca daca a pus pe Off tot nu a fost ok pana nu a pus in meniu Custom si a pus totul pe 0:
"Here a solution I found by fooling around with the settings. I'm posting it here for anyone looking to solve a similar problem.
Go into the Auto Motion Plus menu, turn it on and choose custom auto motion plus. Turn all the settings in the custom menu to zero and your problem will be solved.
I don't know the f..k why simply keeping the Auto Motion Plus in the off setting doesn't actually turn the setting off."
e vreo problema daca las cd-ul in Ps3 cand il sting? ca sa nu mai tot deschid si inchid capacul la el! (ps3 super slim)
nu e nicio problema...de ce ar fi?
Nop, nu e asta am incercat acum (plus ca modul Game-On sau cum se cheama a HDTV-ului o pune automat pe Off).
Am incercat si cu Auto-Motion custom cu totul pe 0 si tot la fel.
Jocurile se vad prost pe toate display-urile care le am in casa si incercat (am pus in post-ul de mai sus care sunt).
Ma simt ca pe vremea Soul Reaver-ului 1 de pe PS1 cat joc Dark Souls cu imaginea care o vad.
Nu imi convine deloc + ca e prea tarziu azi (vineri) sa-l trimit la garantie trebuie sa astept un weekend.
Alte solutii cineva pls? :)
---------- Post added 07-06-2013 at 06:36 PM ----------
Nu mai pot edita ultimul post asa ca fac unul consecutiv, sper ca na treceti cu vederea :)
Am incercat acum toate rezolutiile HDMI in custom (720p, 1080i/p) si nu este absolut nici o diferenta intre niciuna (presupun ca jocul merge pe o singura rezolutie - 576p, chiar daca sus in display imi arata ca e 720/1080).
Ori are ceva consola ori nu stiu ce sa-i mai fac.
ma gandeam ca afecteaza cumva lentila!ceva de genu'
Sunt folositoare chestiile astea ? Set 4 Trigger Attachments pentru controller PS3 HAMA 51844 | ALTEX
Sau sunt doar de forma ?
Eu am de la Speedlink, sunt bune. Set SPEEDLINK TRIGGER Control Caps (x4) pentru controller PS3 | ALTEX
Practic ti-l face buton ca la controllerul de xbox360.
speedlink am si eu, le-am folosit cateva ore dupa care le-am dat jos...senzatia de control este falsa, nici nu poti compara cu xbox controller...astazi nu le-as mai cumpara. Am si un controller powerA for PS3 care are triggere ergonomice si foarte bune. Insa la ps3 controller mai bine standard decat cu triggerele extra.
opinia mea
PS: Florix09 daca esti din BUC, ti le dau sa vezi
ok...am facut cursele de la cateva masini si am batut cei 10 bosi....si acum ce mai e de facut??? Sa termin cursele de la fiecare masina si atat???(Most Wanted 2012)
vreau sa conectez un ps3 superslim la psn...imi da eroarea...80028EA8....prin ppoe....sugesti?????
vreau sa conectez un ps3 superslim la psn...imi da eroarea...80028EA8....prin ppoe....sugesti?????
La mine imi dadea in draci eroarea asta cand bagam direct cablul. Mi-am luat router si acum n-am nici, consola fiind la 2 metrii de router. (net rds)
Ca sa deactivez o consola PS, ce trebuie sa fac?
Singurul mod e sa trimit mail la aia cu sbhbg.com? (care e din Bulgaria, sony nici macar nu are departament de PS pt romania). Ca modul din PC de pe siteul lor vad ca nu merge
Am un prieten care are un PS3 SS. A jucat pana acum pe un tv led. Momentan nu mai poate juca pe acel tv si a incercat sa joace pe un tv LG cu tub, dar problema e ca nu ii apare nimic pe ecran. Am incercat si cu scart si cabluri colorate (rosu, alb, galben). Am incercat cu doua cabluri diferite, dar tot nu apare nimic cand dau pe AV. Este posibil ca tv-ul sa nu suporte PS3-ul sau care sa fie problema?