Uite aici un link despre calburi HDMI The Difference Between Cheap and Expensive HDMI Cables - Tested . Dintre ce ai mentionat tu, care iti place tie mai mult :)
Printable View
Uite aici un link despre calburi HDMI The Difference Between Cheap and Expensive HDMI Cables - Tested . Dintre ce ai mentionat tu, care iti place tie mai mult :)
De pe electronicfirst.com si cdkeys.com a cumparat cineva coduri psn?
Eu, codurile ajung foarte repede, max 10 min. Cele mai bune preţuri le gasesti pe cdkeys.com
Multumesc pentru raspuns.
De pe ambele am cumpărat, recomand! Iar pt carduri de US iti recomand pcgamesupply
Daca imi iau de pe oricare din alea 2 siteuri ps plus 1 an cod nu imi da alea extra 3 luni prespupun. Trebuie sa am 40 lire in cont si sa cumpar direct de pe store 1 an ca sa imi dea 3 luni bonus?
Eu stiu ca doar daca vei cumpăra un an de pe store primeşti si cele 3 luni gratis.
Revin cu intrebarea:
Ce diferenta este intre castile Sony Pulse:
http://www.mediagalaxy.ro/casti-audi...eo-headset-ps3
si Sony Pulse ELITE :
http://www.amazon.com/Edition-Wirele.../dp/B0087OZ5FG
Pentru ambele linkuri avem:
Quote:
Looking for something?
We're sorry. The Web address you entered is not a functioning page on our site.
Rezlovat.
Poate stie cineva ce diferenta este intre editia Elite si cea normala.
Nu cred ca exista Sony Pulse simplu. Chiar fiind omisa mentionarea, cred ca este de fapt tot Pulse Elite Edition.
Sony announces Pulse Wireless Stereo Headset - Elite Edition for the PS3, PSVita and mobile devices - GSMArena Blog
Quote:
Last year, Sony launched the Wireless Stereo Headset for the PlayStation 3, which is an amazing product for the price and something I can personally vouch for having owned it for the past several months. Now, Sony has launched the new Pulse Wireless Stereo Headset – Elite Edition, which not only works with the PS3 but also with the PSVita and other mobile devices.
vreau si eu... :((
Merge sa va conectaţi? Mie imi scrie the conn. with sen timed out :(
salut
Am o consola ps3 slim si am nevoie de mai multe porturi usb... Un hub dala ieftin merge ? sau trebuie hub cu alimentare ? aveti asa ceva ? de care ?
multumesc
Bani aruncaţi aiurea, părerea mea
Dant3, fara suparare iti zic, eu mi-am cumparat un cooling pad de 100 lei care este din aluminiu si face toti bani. Daca nu aveam cooling pad, asta vara m-as fi putut juca decat noaptea. Asa ca, better be safe, then sorry.
Da man, fiecare cu părerea lui, nu-i nicio supărare. Eu am ales 4 ani de garanţie