Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: FIFA 11

  1. #1 SP
    Member 5uNNy's Avatar

    Arrow FIFA 11

    Fifa 11 vine cu o noua caracteristica, Personality+, prin care cei de la EA Sports reprezinta jucatorii mult mai bine in joc, fiecare avand peste 36 de atribute si 57 de caracteristici ce vor ajuta la diferentierea calitatilor si a modului de joc al acestora. Jucatorii de clasa mondiala vor avea trasaturi si abilitati mult mai bine definite, sporind astfel realismul jocului.

    Prin noul sistem de pase din Fifa 11, Pro Passing, acuratetea paselor va fi determinata de abilitatea jucatorilor de a controla gamepad-ul si fotbalistii pe teren, iar noile tipuri de pase vor permite faze mult mai fluide si eficiente.

    Revenind la versiunea pentru consolele next-gen, cei de la Eurogamer au publicat primul preview Fifa 11. In articol se discuta despre Personality+ si noul sistem de pase din joc precum si de multe alte:

    * modul in care portarii ies la mingi, permitandu-le atacantilor sa inscrie foarte usor prin lob
    * problemele legate de modurile online prin care unii utilizatori parasesc sesiunea curenta in cazul in care pierd meciul
    * ce elemente din 2010 Fifa World Cup vor fi preluate de catre Fifa 11 (un exemplu ar fi noul sistem de a executa loviturile de pedeapsa)
    * noul sistem audio ce va permite jucatorilor sa adauge scandari personalizate si cantece specifice pentru toate echipele din joc (sunete pentru goluri, pentru inceputul meciurilor cand intra echipele pe teren etc)
    * posibilitatea de a personaliza si modifica plasa portilor

    Momentan nu se cunoaste nimic cu privire la prezenta echipelor romanesti si cred eu ca si de data asta vom sta pe 'tusa'.

    Vestile despre noul joc din seria FIFA au inceput sa se inmulteasca iar astazi am observat ca au aparut noi screenshot-uri :
    Attached Images Attached Images fifa1.jpg fifa2.jpg fifa3.jpg fifa4.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member Razvan's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts