Neil Druckmann and Bruce Straley, the minds behind The Last of Us, discuss the art of storytelling, character creation, and how movies like Finding Nemo inspired them.
Hai ca mai e doar o zi si apare dlc-ul
Spoiler alert dar nu la DLC
A aparut patch 1.06 , are 131 mb required to play Left Behind.Detalii cu ce imbunatatiri aduce gasiti mai jos
The Last of Us Patch 1.06 Out Today: Required to Play Left Behind, Adds 10 New DLC Trophies, More - PlayStation LifeStyle
DLC-ul NU a aparut inca pe UK
Update
A aparut si DLC dar nu-l gasiti decat daca intrati de pe consola direct in Store
NU incercati din joc
L-am terminat deja, destul de bun dlc-ul desi a tinut cam putin. Mi-a luat vreo 2h si 15 min fara sa ma grabesc pe dificultate normal.
Acum l-am termin si eu pe survivor ,mi-a luat 3 ore cu explorat cu tot si nu pot spune decat WOW.
Povestea este originala si ne prezinta o tanara Ellie si relatia ei cu Rilley,cu glumele specifice adolescentei
[SPOILER=SPOILER]Ce am apreciat a fost si completarea catorva goluri din relatia cu Joel.Cred ca si voi v-ati intrebat dupa ce ati terminat jocul: si bine ce s-a intamplat mai departe ? Sorry dar nu o sa intru in detalii.[/SPOILER]
+ combatul-ul si noua optiune de a face inamicii sa se lupte intre ei
-Mi-ar fi placut sa vedem noi animatii si noi inamici
Va recomand sa-l jucati din prima pe survivor este cu totul alta experienta
N-am ce sa-i fac trebuie sa-i dau nota 10 si sa va spun ca ..... Naughty Dog have done it again
Da.
---------- Post added 15-02-2014 at 15:57 ----------
Acum incerc din joc sa vedem poate ma lasa asa.
Ah, nevermind acum vad ca am Season Pass-ul activat si automat primesc tot free. Am Ellie Edition. No ok dar eu tot primesc eroarea aiasi din joc...
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
By OEE in forum Videos
Bookmarks