Ce parere aveti despre skinurile Ps3 sunt o solutie pentru protectia consolei de praf sau zgarieturi ?
Ce parere aveti despre skinurile Ps3 sunt o solutie pentru protectia consolei de praf sau zgarieturi ?
poate ptr cele phat care sunt lucioase si se zgarie mai usor , cele slim sunt mate si mai rezistente la zgarieturi ! al meu nu are nici o zgarietura si il am de 1 an jumate !![]()
Da intradevar cele phat necesita mai mult aceasta protectie dar dar totusi is frumoase skinurile chiar si pt cele slim chiar si pt controllere
sunt cateva siteuri cu o gama larga de skinuri dar sincer pt xbox nu pot sa iti spun nimic ca nu am cautat doar pt psp stiu sigur ca sunt niste huse foarte frumoase
Va recomand wrappz.ro Eu mi-am facut skin pentru iPhone iar un prieten pentru X360 phat. La X360 este 100 ron, in care intra ambele parti + fata consolei si 2 gamepad-uri. Si desenul se poate face foarte usor pe site-ul lor, prin softul lor.
Firma este din pitesti si trimit si prin posta romana, timpul pana la bucuresti, in ambele cazuri, a fost de 2 zile de la confirmarea livrarii de catre ei.
Bookmarks