Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 9 of 9

Thread: Fifa 12 ps3 team 2vs2 competition

1. #1 SP
    Senior Member nina's Avatar

Smile Fifa 12 ps3 team 2vs2 competition

Nu este un campionat/cupa 2vs2 deocamdata.Intai sa vad cati utilizatori vor fi interesati de ideie si astept sugestii aici pe topic,nu in pm.
    In cazul in care lumea va fi interesata,voi ajuta cu un site pentru a tine graficele sau alta persoana care sunt cat de cat webdesigneri,iar regulile si modul de organizare vor fi preluate din sugestii.
    Deci postati doar daca:
    -vreti sa ajutati cu modul de organizare,reguli de participare si settings in joc
    -vreti sa ajutati cu crearea unei pagine web
    -vreti sa participati in competitie

Nu tin sa fiu organizatorul acestei competitii de 2vs2(daca se va tine),oricine are timp liber poate fi

Ca o prima sugestie tinand cont ca 1 meci va fi jucat de 4 persoane,ar fi mai bine sa se joace 1 meci la 7 sau 10 zile
    O a doua a sugestie ar fi sa fie pauze in perioadele de sarbatori.Imediat vine decembrie si ar fi mai bine ca decembrie sa fie doar inscrieri
    Si ultima sugestie din partea mea:sa se inscrie doar utilizatori seriosi ca sa poata exista o continuare(sezoane/editii)

2. #2 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Nu mai este un thread cu asa ceva?

3. #3 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    A revenit thread-ul. S-a lamurit confuzia...
    2 vs 2 insemna 2 de pe o consola cu 2 de pe o consola; sau 4 insi de pe 4 console intra online si joaca 2 vs 2?

4. #4 SP
    4 insi,4 console

singurul joc care poate face asta,adica 2 insi de pe o consola sa joace online,este doar la gears of war 3,care e de xbox360

2vs2 adica se fac echipe de cate 2 oameni care reprezinta o echipa

astept sugestii,plus ca cedez locul de organizator oricarui participant,chiar si lui spike.singura dorinta care ar fi,este sa fie fara taxa de intrare

un lucru care il face fun fata de 1vs1,e ca jucatorii foarte puternici nu vor domina daca n-au coechipier la valoarea lui,in consecinta meciul ar deveni imprevizibil si pot pierdea pe greselile coechipierului
    trebuie o buna sincronizare in tactica sau unul din cei 2 sa se adapteze la stilul de joc al celuilalt,iar tactica egoista nu prea da roade de obicei

stiu ca e mai greu ca 4 oameni sa se intalneasca,dar 1 meci la 7 sau 10 zile n-ar fi imposibil
    am facut aici acest topic pentru ca e singurul campionat de fifa 12 cu romani activi si 8 insi din cati sunteti(30 de insi)ar fi ok
    cu 4 echipe se poate organiza o cupa sau un mini campionat sau ambele

un site pentru a tine istoricul,il pot face imediat dar nu ceva complex
    dar la reguli nu prea spun multe ca sa las sa decida "poporul"

5. #5 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Sa sti ca am jucat 2 insi pe aceeasi consola in aceeasi echipa online vs altora de pe alta consola.
    Cand intri la meci online coechipierul (care se afla in aceeasi incapere si va juca pe aceeasi consola) apasa pe triunghi si va juca in aceeasi echipa cu tine...

6. #6 SP
    n-am stiut ca n-am 2 controllere,dar merci de info,imi voi cumpara 1 controller

7. #7 SP
    suntem 3 persoane pana acum:eu,gvingi si wackorine,iar daca ceea ce a spus gvingi merge,posibil sa fim 5,adica aia sunt guest presupun
    la 8 persoane putem juca fiindca ar iesi 4 echipe si merge o mini cupa si o mini liga ca de prim sezon
    si cine stie cati ar mai veni in sezonul urmator
    deocamdata ne strangem greu si suntem in decembrie,deci mai ocupati cu viata,cu sarbatorile
    rog adminul sa nu inchida topicul chiar de nu va fi activitate o mica perioada
    ce spuneti,sa lasam luna decembrie pentru inscrieri si sa jucam din ianuarie

pana atunci am putea juca 2vs2 intre noi,asa ca de practice

8. #8 SP
    Junior Member tbo_alex's Avatar

9. #9 SP
    n-a interesat mai pe nimeni

in fine,am gasit un campionat de 2vs2 si nu am coechipier
    cine vrea sa-mi fie coechipier?in aceea liga,toate echipele vor fi de 5 stele,sunt 6 echipe confirmate si 1 nu
    echipa mea ar fi a 8 a echipa
    si trebuie neaparat sa-si faca cont pe site-ul ps3gl.com.trebuie sa stii ceva engleza

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks