Deoarece recent am cumparat starter pack-ul. Propun sa spunem aici ce jocuri preferam pentru move.
Deoarece recent am cumparat starter pack-ul. Propun sa spunem aici ce jocuri preferam pentru move.
Din pacate nu prea ai ce juca bun cu Move, pin-pong-ul din Sport Champions mi se pare ce-l mai reusit in materie de precizie, in rest mi-au mai placut Socom si Dead Space Extraction, in multe alte jocuri controlul cu Move e varza rau de tot. Desi l-am asteptam mult, parerea mea este ca au dat-o in bara cu Move-ul asta, ma deranjeaza in multe shootere ca desii il calibrez bine tinta nu e exact unde indrepti controlerul, de multe ori cand tinta trebuie dusa spre margine, maneta Move e indreptata cu mult in afara televizorului.
joc foarte bun de move si faralag sau ce prezinta Srachi, este killzone 3. foarte bine implementat dildoul.
joc foarte bun de move si fara lag si fara "tinta nu e exact unde indrepti controlerul, de multe ori cand tinta trebuie dusa spre margine, maneta Move e indreptata cu mult in afara televizorului" [ce prezinta Srachi], este killzone 3.
Sincer nu l-am putut juca cu move, fugea arma aia pe tot ecranu unde vroia ea in KZ3, poate daca mai umblam la setari era jucabil dar nu m-am deranjat si l-am jucat cu dualshock just fine.
Sports champions e cam cel mai.reusit joc.pt moove dar voleiul are un gameplay prost... in rest.merita jucat
Resistance 3, Killzone 3 si Resident Evil 5 Gold.
Mai ales daca ai si sharpshooter care face move controlul si mai bun.
Bookmarks