Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 55 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #161 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Cel mai simplu si mai usor e sa faceti in felul urmator. E cam "urat" sa procedati in felul acesta dar asa puteti face rost de niste echipament mai bun, si sa ajungeti in zona 4-2, care este unul dintre cele mai bune locuri de fermat:

Cred ca ar trebui sa precizez un lucru. Daca nu stiti deja, o sa primiti dupa primul nivel un blue stone si un black stone (pot fi folosite doar in soul form).
    Daca folositi blue stone, veti lasa un mesaj albastru, care daca este folosit de cineva in Body form atunci veti fi chemat ca blue phantom in lumea lui sa-l ajutati. Daca folositi black stone atunci va cauta pe cineva in zona aia in body form si il veti invada ca black phantom, cu scopul de a-l omora.

Daca reusiti sa-l ajutati sa omore demonul (daca ai folosit blue stone) sau sa-l omorati (black stone) atunci veti invia (reveniti in body form).

Asadar atat timp cat sunteti in body form si conectati la PSN puteti fi invadat de un black phantom care va incerca sa va omoare. Daca se intampla asta, cel mai sigur este sa-i lasati pe blue phantoms chemati sa-l omoare.

2. #162 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Ca o completare la ce a zis Witchalok:
    [spoiler=Spoiler]1. Dupa ce omoriti boss-ul din 4-1 si primul Reaper nu va sinucideti in nivel, va scade WT si CT cu +1, ci va intoarceti la archstone-ul boss-ului din 4-1, mergeti in Nexus, va duceti la ultimul nivel al Nexus-ului si va aruncati de acolo, dupa ce ajungeti in soul form va duceti inapoi la ultimul nivel al Nexus-ului pe scari va veti recupera sufletele pierdute in urma suicidului. Acum ca sinteti in soul form si aveti si sufletele cu pricina recuperate, va intoarceti in 4-2, prin archstone-ul boss-ului din 4-1.
    2. Mai omoriti odata Reaper-ul (de pe margine cu arcul) si va sinucideti (fiind in soul form WT si CT nu mai sint afectate), cind va veti recupera sufletele o sa observati ca aveti in jur de 8k, repetati procedura de la punctul 2 pina acumulati numarul de suflete dorit.

Mentionez ca trebuie urmat punctul meu de vedere doar daca tineti musai la WT, eu spre exemplu am tinut musai sa mentin WT in Pure White si asta m-a determinat sa mentin caracterul in viata indiferent de situatie.

Legenda: WT - World Tendency; CT - Character Tendency; Lumea 4 - Shrine of Storms[/spoiler]
    LE: Mare atentie la ce zice Witchalok vizavi de blue stone si black stone, de asta eu am preferat sa joc jocul in mod offline, ideea e ca in modul offline nu veti mai beneficia de ajutorul mesajelor lasate de alti playeri si de blue phatoms insa nu veti suferi de pe urma black phantoms, deasemni in online mode lumile se reseteaza aleator la Neutral Tendency chiar daca voi nu ati facut nimic in acest sens.

Succes si game on.

3. #163 SP
    Ai dreptate, uitasem de tendecy. In orice caz, e greu sa faci totul din primul playthrough, asa ca eu nu mi-as bate capul prea tare cu tendency. Prima oara ar trebui terminat ca sa invatati jocul.

Apoi daca vreti sa va tineti serios de el si sa faceti din trofee, ar trebuit reluat cu un caracter nou si jucat doar in offline si soul form ca sa faceti toate tendency events.

Oricum sunt necesare cam 3 playthroughs pentru toate trofeele. Care mi se par foarte greu de obtinut.

4. #164 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Ieri am inceput si eu jocul. Este criminal de greu dar incredibil de frumos. Sunt la 1 - 1 cu Theif. Maine cand ies de la munca sper sa trec mai departe.

5. #165 SP
    Asa e, este foarte greu sa faci totul din prima la acest joc, insa eu nu la asta m-am referit, eu am un principiu (un pic cam maniac), imi place sa joc un joc fara sa mor, niciodata, dar daca se intimpla o iau de la 0, deasemeni imi place sa joc pe good/light side indiferent de ce am de pierdut. Defapt pe mine nu ma intereseaza absolut deloc trofeele, ca sa zic sincer la acest joc am numai trofee de la bosi in rest nimic. Eu joc jocurile de placere, sa ma delectez , de aia m-am si hotarat sa dau DS dupa ce l-am terminat. Oricum mai am salvarea cu New Game+, ma omoram cu Dragon God , poate-mi vine cheful cindva si ma reapuc. Momentan sint mai importante jocurile pentru ficamea un alt motiv care m-a determinat sa-l dau.

6. #166 SP
    Member Vami's Avatar
    Exista vreo potiune de mana in joc daca da as dorii sa stiu de unde pot sa cumpar ?

7. #167 SP
    Da este, o gasesti la vendor in 3-1 (4th floor), este de 2 tipuri, Fresh Spice (recupereaza ~50MP) si Old Spice (recupereaza ~100MP). Mai este si Dark Moon Gras care recupereaza atit HP cit si MP.

Succes.

8. #168 SP
    Member Vami's Avatar
    Cum vand ce Tendency am ?

---------- Post added at 05:40 PM ---------- Previous post was at 04:34 PM ----------

Oh si inca ceva nu il gasesc pe Ostrava cand am inceput 1-1 l-am vazut acolo si cand m-am intors sa il omor sa imi dea Mausoleum Key nu era acolo insa toti monstri de jos de acolo morti. Si nu imi apare nici in 1-2 la poarta acolo ...

9. #169 SP
    World Tendency e exprimata prin culori dar e aproximativa si se vede in sectiunea World Tendency. In genere daca ai un overlay roz aprins pe o lume inseamna ca e Pure White, insa cum spuneam poate fi foarte usor si doar White, daca ai un overlay gri inchis aproape spre negru inseamna ca e Pure Black, deasemeni e aproximativ.

Alta modalitate de a verifica WT e de a intra intr-o lume si sa cauti diferite events specifice unei anumite tendinte, spre exemplu in 1-1 poarta inchisa de pe stinga in apropierea imediata a intrarii in lume va fi deschisa in ambele cazuri (pure white sau pure black) insa NPC-ul (Executioner Miralda)de dupa va avea 2 ipostaze: in PB va fi in soul form si va avea ca drop Guillotine Axe, in PW va fi in body form si va avea drop diferit. Fiecare lume are cel putin un NPC care are diferite ipostaze in functie de WT.

Modalitatea numarul 3 de a verifica WT, si cred eu cea mai sigura, e sa puneti mina pe Demonbrand, il puteti obtine de Old King Doran cu ajutorul cheii de la Ostrava. Sabia in cauza are bonus/penalty pe attack in functie de WT:
    - in PW veti avea +130 PAtk si +110 MAtk
    - in PB veti avea -130 PAtk si -110 MAtk
    - in N PAtk si Matk nu sint afectate.

Character Tendency o verivici prin intermediul statui din mijlocul lumilor din sectiunea World Tendency, daca e spre negru atunci ai Black CT, daca e spre alb (un gri deschis) atunci ai White CT.

La problema cu Ostrava, probabil ai vorbit odata cu el si ai murit sau ai uitat sa-l omori pe Blue Eye Knight, caz in care BEK il face bucati pe Ostrava, tin minte ca am patit cu unul din caracterele de test, BEK l-a omorit la intrarea spre grupul de Dreglings in vecinatatea imediata a locului de unde-l intilnesti initial pe Ostrava, iar drop-ul era oarecum in perete.

Solutia e cam asa:
    - daca nu dai de el, te duci in locul unde apare initial in acel nivel si dai load game, daca e mort in locul lui de spawn iti va aparea drop-ul , daca nu-ti apare inseamna ca e in viata si mai trebuie sa-l cauti (e important sa nu te intorci in Nexus decit dupa ce esti sigur ca e mort sau nu ca altfel nu mai ai parte de drop)
    - daca ajungi in cazul in care nu dai de el si mori sau te intorci in Nexus, situatia e cam compromisa si trebuie sa dai New Game, fara cheie nu mai ajungi la Old King Doran si Demonbrand.

Sfatul meu e sa-l ajuti pe Ostrava pentru consumabile pe care le poti schimba cu Crow (copacul din 4-1) sau pentru WT, pentru ca la urma (adica in 1-4) oricum iti da cheia de la mausoleu.

Spor la joc.

Legenda:
    WT - World Tendency
    PW - Pure White Tendency
    PB - Pure Black Tendency
    N - Neutral Tendency
    CT - Character Tendency
    BEK - Blue Eye Knight

10. #170 SP
    Member Vami's Avatar
    da chiar, deci poarta din
    1-1 va fi deschisa cand am PW sau PB ?

Am dat load si se pare ca nu este drop-ul.

11. #171 SP
    Junior Member lotoganja's Avatar
    dupa ce folosesc blue sau black stone cum fac rost de altu?k n am vrut sa le folosesc inca pt nu a ramane fara

12. #172 SP
    Nu le pierzi. Raman in inventar.
    Ai grija cand folosesti black stone. Daca mori iti pierzi toate souls pe care le ai si din cate stiu nu-ti ramane "corpse" ca sa le poti recupera.

13. #173 SP
    Senior Member eXist's Avatar

14. #174 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

15. #175 SP
    Oh my gosh !

16. #176 SP
    Senior Member mentorica's Avatar

Difera cu ceva fata de vers Asia?

17. #177 SP
    Da. Coperta, Meniul, Strategy Guide, si faptul ca eu nu cumpar decat jocuri Zone1.

18. #178 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Deci tot acelasi joc incredibil de greu,doar cu alta carcasa.

19. #179 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Greu joc, foarte greu joc. Am si eu o intrebare ca sa mai avansez in joc, cum pun foc pe sabie? Am vazut pe youtube cum mai toti jucatori cand trebuie sa omoare ceva mai important pun foc pe sabie.

20. #180 SP
    Ai consumabile:
    1. Turpentine - adauga flaming damage
    2. Black Turpentine - face acelasi lucru numai ca are damage mai mare
    3. Sticky White Stuff - adauga magic damage.

Durata consumabilelor este de 60sec. Daca vrei sa adaugi buff permanent unei arme trebuie sa recurgi la special upgrades.

Succes.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 55 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 ... LastLast