Dupa "cateva" sute de ore am reusit sa-l termin, respectiv sa obtin platina. NU o sa cumpar Dark Souls. A fost o experienta superba dar grea, prea grea. O sa joc Skyrim in schimb
![]()
Dupa "cateva" sute de ore am reusit sa-l termin, respectiv sa obtin platina. NU o sa cumpar Dark Souls. A fost o experienta superba dar grea, prea grea. O sa joc Skyrim in schimb
![]()
pacat. O sa pierzi foarte multe, mai ales avand in vedere ca cel putin 10 useri de pe forum au si dat pre order la joc. Deci mai tot timpul o sa ai cu cine sa joci si o sa imparti greul. Asta e parearea mea. Eu cred ca de acum incolo o sa cumpar orice RPG sau joc mai pe gustul meu de la From Software. Astea merita pana la ultimul banut.
P.S.Abia astept sa am Dark Souls Collectors![]()
gasesti mai mult decat poti intelege la momentul actual aici. treptat o sa parcurgi toata wiki-pedia.
Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki![]()
Ma folosesc deja de Wiki, aici spune ca trebuie sa am PWWT ceea ce si am, insa poarta e tot inchisa...
Atunci nu ai PWWT sau PBWT,si cum ai zis ca joci online nici nu m-as mira.Daca esti conectat la servere online WT se poate schimba fara sa-ti dai seama,fiindca nu mai depinde numai de tine in ce directie de indreapta tendency-ul ci de toti care joaca in momentul respectiv in lumea 1-1.Acest lucru scrie si pe Wiki nu-l scot din burta,deci daca vrei sa fi sigur ca ai PWWT at joaca offline si ai sa vezi ca ti se va deschide poarta![]()
tin minte cand jucam DS pentru PWWT sau PBWT jucam numai offline. Era mult mai greu si mai plictisitor fara online da macar asa stiam ca pot sa fac acele world event-uri. Tin minte ca cel mai mult m-am chinuit sa iau acel pole a tipului din prima runda de la Tower of Latria, da si de la tipa aia din mlastina (acolo am folosit cam multe suflete dinalea care distrageau atentia). Poate se pot face aceste event-uri si online da eu stiu ca nu am riscat si ca in final le-am facut pe toate. Succes gugukalimero .
eu am reusit si online imediat dupa ce l-am batut pe False King.
Dar cred ca mai mult a fost bafta.
vezi ca si eu ma-ncapatanam sa port armuri grele si am ajuns la concluzia ca greseam.
mai slabut si mai fasnet e mult mai k decat un tanc fara mobilitate( bine-nteles pana cresti in level si poti purta si armuri grele).
apropo, ce versiune ai?
tin minte cand si eu am aruncat armura buna ca sa pot sa car aia grea. Ce tzeapa am luat. Mai ales ca eram la primul run cu un templar si muream extrem de des pentru ca avea si halebarda aia care nu era deloc comoda cand te luptai in spatii stramte (castel, tower of latria etc). Atunci am decis sa o iau de la capat si sa joc cu clasa "Magician". Abia atunci cand am luat iar armura aia aveam la mine 2 inele ca sa le pot duce (parca of Herculean Strength si inca unul).
Eu tot timpul purtam armuri mult mai usoare da eu cam tot timpu jucam cu clase bazate pe magie nu pe strength. Desi am vazut online tipi care purtau armura asta si puteau fugi si chiar si rostogoli. Eu nu puteam nici sa aleg
.
Felicitari oricum. Keep up the good work.
Imi poate spune si mie cineva cum pot face vraji?am omorat cei 2 bossi din Boletaria,Phalanx si Cavalerul,prin ceata aceea din spatele boss ulu 2 ,nu pot trece si nici cele doua usi unde se afla cavalerul cu sulita nu se deschid .
@flightcrank :Ca sa faci vraji in primul rand trebuie sa le inveti de la Sage Freke's Apprentice , apoi sa "inveti " vraja si sa ai un catalyst ( un fel de bagheta) echipata. Si apropo din cate ai spus tu ai terminat momentan cu world 1 ( te vei intoarce mai tarziu ) , te sfatuiesc sa te duci la world 2 si sa termini acolo cu toti bossi. Daca mai ai nevoie de ajutor sau intrebari poti sa-mi trimiti un pm .
Cel mai hilar review Demon's Souls:
---------- Post added 03-09-2011 at 08:22 PM ----------
L-am terminat! Superb!
Nu stiu insa ce m-as fi facut fara Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki , sunt atatea chestii si chichite in joc pe care doar foarte foarte foarte greu le poti afla singur / fara indicii (aici jocul duce lipsa la greu, nu e prea intuitiv). Una peste alta, New Game+ here I come![]()
Doamne ce senzatii, it never gets old.2 invadari am avut in decursul a 30 de minute,se pare ca nu sunt singurul care s-a reapucat de joc pt un mic antrenament inainte de Dark Souls
Primul care m-a invadat era cam ca si mine adica bazat pe mele combat si m-am batut cu el vreo 10 minute cred,daca nu mai mult,si ar mai fi durat mult si bine lol,daca nu scoteaam Northen Regalia,l-am prins descoperit si din 3 lovituri a fost caput
,iar al 2-lea cred ca as fi avut probleme cu el ca era magic based noroc cu dragonul din lumea 1-4, cu care ma bateam eu, ca l-a prajit de s-a evaporat
.Oricum frumos frumos, mi-a ridicat pulsul putin
![]()
In momentul de fata sunt pe NG+ si e intradevar mult mai greu ca NG, chiar daca caracterul mi-e pimp'anit de tura trecuta
Ce nu reusesc in schimb e sa invadez alti playeri sau sa ii ajut pe alti ca Blue Phantom...tot primesc "Faild connecting..." ceva de genu'. Toate porturile de PSN imi sunt forward'ate cum trebuie din router pe PS3, am o conexiune beton...nu stiu ce sa ma mai fac ...any suggestions would be apreciated. P.S. folosesc o conexiune wireless, dar foarte stabila, routerul e la 3 metri de consola.
Bookmarks