Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast
Results 1 to 20 of 106

Thread: Cele mai grele trofee pe PS3

1. #1 SP
    Member Darkhawk's Avatar

Smile Cele mai grele trofee pe PS3

Well..Am deschis acest thread pentru cele mai grele trofee for ps3,let's start with Duke Nukem,vreau sa zic ca "Balls of Steel "mi se pare un trofeu enorm de greu si frustrant..pot sa zic ca mi-a luat 4 ore sa-l obtin,sa nu uitam si de Bioshock 1 I Chose the Impossible.. nu l-am putut termina.."you need to be big daddy for this trophy"sau la killzone2 Heroic Survivor..its a long road for this..altele nu-mi vin momentan..asa grele ca astea,dar astept niste pareri legate de cele mai grele trofee.

2. #2 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Pe bune, ti s-a parut greu "choose the impossible"? Incearca "hard to the core" de la Dead Space 2.Incearca "explorer" de la MAfia II. Incearca 'foxiest of the hounds" de la Deus Ex Revolution. Incearca Sa joci Ultimul DLC de la Castlevania pe hardest Difficulty.Incearca "Perfect Knight" din Batman Arkham Asylum, si "Perfect Knghtay 2" din Batman Arkham City.

3. #3 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Astea is usoare,sunt altele mai penibile in ninja gaiden 2 unde tre sa joci de 7 ori jocul de la un capat la altul sa faci nu stiu ce trofeu,eu chiar nu-i inteleg pe oamenii care se gandesc cum sa deblochezi trofeul adica cu ce m-ar incanta pe mine faptul ca trebuie sa joc de 7 ori campania single player.

4. #4 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Incearca sa faci platinum la Gran Turismo 5 .

5. #5 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Dead space 2 inca nu am avut ocazia,stiu ca primu l-am terminat pe insane...parca asa era..si din cate vad..dar si Outstanding! la MK..its not easy..i think scorpion will do the trick

6. #6 SP
    Junior Member kerjo's Avatar
    La PES 2012, "No.1 Owner" trophy e urat de tot, mai ales ca nici nu iti spune exact obiectivul,doar ca trebuie sa fii cel mai bun patron....
    Si nu mai zic de "Hidden Trophies" la anumite jocuri

7. #7 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie cele mai grele mi se pare cele care trebuie facute online. Eu nu joc prea mult online, insa la Fight Night 4, trebuie sa castigi niste centuri la categorii de greutate si nu poti face asta decat jucand cu cel care o detine. Este foarte greu pentru ca trebuie si respectivul sa vrea sa lupte cu tine. Si boosting nu am gasit pe niciun site.

8. #8 SP
    Member Swift's Avatar
    "Most hardest trophies?"
    Wipeout HD si Warhawk.

9. #9 SP
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Astea is usoare,sunt altele mai penibile in ninja gaiden 2 unde tre sa joci de 7 ori jocul de la un capat la altul sa faci nu stiu ce trofeu,eu chiar nu-i inteleg pe oamenii care se gandesc cum sa deblochezi trofeul adica cu ce m-ar incanta pe mine faptul ca trebuie sa joc de 7 ori campania single player.
    Asta nu e greu, e doar time consuming, trebuie sa joci jocul cu fiecare arma in parte. Mie imi place sa obtin achievementuri, insa doar la jocuri care imi plac mult.
    @Darkhawk, partea tare la "hard to the core" de la Dead Space 2 este ca trebuie sa joci jocul pe hard, dar ai doar 3 salvari tot jocul! Asta face sa joci cu o cu totul alta intensitate,crede-ma! , una peste alta, este foarte fun.

10. #10 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Daca vrei ceva greu ,atunci incearca sa platinezi MK vs DC sau SSF4,alea da jocuri grele .

11. #11 SP
    Aici sunt de acord, dar nu iubesc MK atat de mult incat sa fac toate challengurile alea pt doar 5 gamerscore(bronze medal la PS3).

12. #12 SP
    Nici eu dar am zis sa incerc si acum ma tot chinui sa-l platinez ,am reusit doar la Flash si SubZero sa le termin,la ceilalti am ajuns doar pana la challenge-ul 5,6,7 .Momentan ma chinui sa termin al 10 lea challenge cu Captain Marvel dar nu mi se leaga low punchul cu celelalte si pot spune ca ma simt FOARTE frustrat !

13. #13 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    La mk vs dc universe..chiar asa ii cu challenge'urile alea...sunt grele..trebuie o rabdare..maxima...plus ca nu iti iasa combo'ul ala enorm..tot timpu..sunt curios sa vad skyrimu cum se prezinta sau battlefield3 la trofee..

14. #14 SP
    Skyrim e foarte doable, am inteles, dar ia foarte mult timp...ceea ce nue un lucru erau neaparat,pt ca e un joc foarte bun.

15. #15 SP
    Eu am platinat Skyrimul in maxim o saptamana (daca imi aduc bine aminte) si asta pentru ca am mai tras eu de timp si pentru ca mi se misca execrabil

16. #16 SP
    Haha, Ipaul, deci sa inteleg ca esti "varianta mea" pe PS3. Intrebarea mea e alta, platinezi un joc (gen 1000/1000 pe xbox360). Daca apare DLC pt jocul ala,il mai consideri platinat,sau iti dispare platina aia pana faci si DLCul, si apoi este platinat din nou?

17. #17 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Din cate am citit pe net..momentan nu cred ca o scoata un dlc pt skyrim...

18. #18 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Platinum-ul il iei daca faci toate trofeele cu care vine jocul pe disc. Daca apare DLC platina ramane, dar nu o sa mai ai 100%. Sunt jocuri la care poti sa faci Platinum cu 50-60% din trofee, pentru ca restul sunt din DLC-uri.

19. #19 SP
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Haha, Ipaul, deci sa inteleg ca esti "varianta mea" pe PS3. Intrebarea mea e alta, platinezi un joc (gen 1000/1000 pe xbox360). Daca apare DLC pt jocul ala,il mai consideri platinat,sau iti dispare platina aia pana faci si DLCul, si apoi este platinat din nou?
    This
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Platinum-ul il iei daca faci toate trofeele cu care vine jocul pe disc. Daca apare DLC platina ramane, dar nu o sa mai ai 100%. Sunt jocuri la care poti sa faci Platinum cu 50-60% din trofee, pentru ca restul sunt din DLC-uri.

Eu de obicei nici nu-mi bat capul cu DLC-urile pentru ca majoritatea sunt spin off-uri ,cred ca sunt doar vreo 2,3 jocuri la care am cumparat si dlc-urile separat si le-am terminat 100% ,din moment ce am platina nu prea mai vad rostul dlc-urilor(desi ma enerveaza ca numai apare 100%).

20. #20 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Cred ca pt. mine cele mai dificile task-uri pt. trofee mi se par cele de la mk vs dc universe, cele cu combo-urile. Asta, in afara de cele de la FNR 4 si UFC, cu belt-urile si bineinteles, cele unattainable, precum cele de la fifa, la care s-au inchis serverele si desi sunt jocurile pt. care eu am ps3, nu am platina la ele.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 6 1 2 3 ... LastLast