Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 106

Thread: Cele mai grele trofee pe PS3

1. #21 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    This

Eu de obicei nici nu-mi bat capul cu DLC-urile pentru ca majoritatea sunt spin off-uri ,cred ca sunt doar vreo 2,3 jocuri la care am cumparat si dlc-urile separat si le-am terminat 100% ,din moment ce am platina nu prea mai vad rostul dlc-urilor(desi ma enerveaza ca numai apare 100%).
    Uite, pe mine xboxul m-a fortat sa fiu perfectionist. Este sectiunea de completed games. Daca il fac 100% si apoi apare DLC,imi dispare de acolo, si imi reapare doar cand fac si DLCul. De aceea consider platina asta intr-un fel "mincinoasa". Am mai multe exemple,dar il dau doar pe ultimul:
    Batman Arkham city: am facut retailul(asa zisul 100%) in 2 saptamani.insa are DLC de 250 gamerscore, care mi-a luat mai mult sa le obtin decat jocul retail. Acum, ca l-amfacut am o satisfactie mult mai mare.Amo groaza de jocuri cu 1000/1250 pe care nu le consider terminate, cu toate ca practic ele sunt platinate. Im nuts that way!
    Exista incentivul asta care lipseste la PS3, odata ce ai platina nu mai poate sa ti-o ia inapoi...pe cand la xbox daca fac jocul 100% si imi dispare de acolo,nu ma laspana nu ilfac din nou 100%...they got you like this, damn it!

2. #22 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Si pe PS3 e la fel ,daca apare un DLC nou si intri in joc in momentul in care DLC-ul e aparut se updateaza Trophy List-ul si nu mai am 100% ,o sa ai 80% sau depinde cate trofee are DLC-ul ,pe mine nu ma incanta chestia cu DLC-urile oricum deci good for me

EDIT: Inca o chestie care nu o inteleg este jucatul jocurilor gen Hanna Montana doar pentru trofee,adica ce rost are sa-l platinezi cand stii ca toata lumea poate sa-ti vada trophy list-ul ?Eu ma mandresc cu trofeele care stiu ca sunt greu de obtinut ,nu cu trofee gen Hanna Montana ,dar ma rog,fiecare cu gusturile lui .Peace

3. #23 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Si pe mine ma enerveaza DLC-urile care iti strica procentajul (100%) de la platina. Nu sunt multe jocuri care sa merite sa cumperi DLC-urile pentru a face 100%.
    Pentru mine cele mai grele trofee in momentul de fata sunt cele de la GT5 (Gold Standard, Red Bull X1 Challenge), MK vs DC Universe (challenge), Motorstorm Pacific Rift, Street Fighter 4, WipeOut HD (Own the Zone, Beat Zico, Zone Zeus).
    Din cele pe care le-am facut au avut trofee grele Dead space 2, Killzone 2, Mortal Kombat, Resistance 2, Swords and soldiers, UFC 2009 Undisputed, Virtua Tennis 2009.

4. #24 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Cam asa ii cu DLC'urile..waste of time and money la unele jocuri...de ex nu vad rostu la duke,the doctor who cloned me..deci mai trebe sa cumperi si prostia asta..ca sa ai 100% that's sucks...

5. #25 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Asta joc si eu acum, Duke si o sa imi iau si dlc-ul. Nu suport nici eu sa nu imi apara 100%. Iar, ca idee, jocul mie nu mi se pare greu deloc, cel putin pana acum.... Si mai am doar 2 trofee de luat, pt har si impossible.

---------- Post added 20-02-2012 at 11:34 PM ----------

Nu inteleg de ce multi dintre voi nu joaca pe un principal id de Romania. Suntem foarte prost reprezentati la capitolul asta, cu conturi de Romania si poate tocmai de-aia Sony nu se oboseste sa ne faca si noua un store. Cel de pe primul loc din Romania nu are decat 24 de stele parca, si ca tara, suntem printre cele mai slabe la capitolul asta.

6. #26 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    cele mai hard trofee ale mele :Killzone 2 elite,modul Hard core in Dead Space 2 ,modul Veteran in COD Classic, Two time in jocul PURE (tine numai de noroc) ,MW 2 69 stele in spec ops ,Black ops cu trofeul zomby Sacrifical lamb , si modul hard in Battlefield 3 . iar cel mai greu 100%de PSN ZUMA .de regula nu cumpar DLC . nu dau banii pentru cateva trofee in plus . de exemplu pentru Black Ops fiecare DLC zomby costa 10 lire deci costul total ar face cat un joc nou .

7. #27 SP
    Member Harilip's Avatar
    Trebuie sa recunosc, modul veteran la COD classic a fost extrem de frustrant in misiunile in care erai de obicei intr-un vehicul.
    Totusi cel mai greu trofeu posibil mi se pare cel de la Gran turismo 5, sa iei gold in fiecare cursa.
    Spec-urile sunt oribile.

8. #28 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by leo_cosmin View Post
    Nu inteleg de ce multi dintre voi nu joaca pe un principal id de Romania. Suntem foarte prost reprezentati la capitolul asta, cu conturi de Romania si poate tocmai de-aia Sony nu se oboseste sa ne faca si noua un store. Cel de pe primul loc din Romania nu are decat 24 de stele parca, si ca tara, suntem printre cele mai slabe la capitolul asta.
    Primul cont care l-am facut pe PS3 a fost unul de UK pentru ca stiam ca nu exista PSN store pe Romania. Cand m-am gandit eu ca ar fi bine sa am trofeele pe cont de Romania deja jucasem cateva jocuri si am zis ca nu le mai termin iar. Oricum e destul de aiurea ca nu poti schimba tara la contul tau. Cei de la Sony nu s-au gandit ca sunt persoane care pot sa se mute in alta tara?

9. #29 SP
    Member Moromete's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Si pe PS3 e la fel ,daca apare un DLC nou si intri in joc in momentul in care DLC-ul e aparut se updateaza Trophy List-ul si nu mai am 100% ,o sa ai 80% sau depinde cate trofee are DLC-ul ,pe mine nu ma incanta chestia cu DLC-urile oricum deci good for me

EDIT: Inca o chestie care nu o inteleg este jucatul jocurilor gen Hanna Montana doar pentru trofee,adica ce rost are sa-l platinezi cand stii ca toata lumea poate sa-ti vada trophy list-ul ?Eu ma mandresc cu trofeele care stiu ca sunt greu de obtinut ,nu cu trofee gen Hanna Montana ,dar ma rog,fiecare cu gusturile lui .Peace
    ...am facut o gluma, inca nu m-am ''prostituat'' (Hannah Montana)...se poate verifica oricand, jocurile mele sunt in semnatura

10. #30 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Se pare ca nici Fear 3,nu sta rau la trophies...sunt cateva..la care iti bati capul

11. #31 SP
    Nu as clasa F.E.A.R. 3 ca fiind unul dintre jocurile greu de platinat,nu l-am jucat dar cred ca pot sa-mi fac o impresie dupa nota de pe site-ul ps3trophies.

12. #32 SP
    O chestie PE care eu nu o inteleg e de ce simt unii nevoia sa spuna ca nu au jucat Hannah Montana, mai ales cand se declara un fel de trophy hunteri. Eu am platina la Hannah Montana (ca s-a intamplat sa imi cada jocul prin mana), am si altele grele, dar la joculetzul asta de fete, alea 4-5 ore cat am jucat, nu m-am plictisit la fel de tare cat m-as plictisi la un joc care mi-a placut, dar la care trebuie sa joc al treilea playthrough pt. platina.... sau cine stie ce grind plictisitor sa fac pt. un trofeu. E mai putin plictisitor sa joci Hannah Montana pt. o platina usoara si mai ales scurta (ca asta conteaza) decat sa joci pt. a treia oara cine stie ce joc. Cel putin pt. mine.

13. #33 SP
    De fapt e vorba de nivelul de dificultate ,ce rost are sa ai 1000 de platine cu jocuri gen H.M. ,unde mai e farmecul?Eu platinez jocurile din 2 motive :
    1. Pentru ca imi plac jocurile challenging
    2. Pentru ca :

14. #34 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    IPaul ce rost are sa joci pentru trofee daca nu iti doresti sa ai level cat mai mare si sa urci in clasamentul unei tari ?pana la urma trofeele au fost create pentru competitie .daca te-ai fi uitat ai fi stiut ca cei mai buni jucatori din lume au foarte multe platine gen H.M. Crezi ca le e rusine ? Sau tu te crezi cel mai bun jucator ?

15. #35 SP
    Imi doresc sa am levelul cat mai mare dar nu cu jocuri gen Hannah Montana,pe mine nu ma incanta cu nimica daca am 1000 de platine gen H.M. ,daca pe tine te fac sa te simti bine good for you!

16. #36 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Mie imi place sa ma bucur de joc, nu de trofee sau achievements

17. #37 SP
    Pai exact de aceea imi place si sa iau Plat. la jocuri ,ca sa ma pot bucura la maxim de joc ,eu nu consider un joc terminat dupa 5-6 ore de gameplay

18. #38 SP
    Desi e suficient ce ti-a raspuns Laurentiu, zi mai bine ca nu vrei sa dai banii pe un joc care nu e pe genul tau, doar pt o platina. Si in acelasi timp, nu te mai declara trophy hunter, zi doar ca esti fan al unor jocuri si e suficient, nu trebuie sa razi aiurea de unii care au avut bani de aruncat pt. platine, sau au avut de unde sa imprumute jocul.... Zici ca fiecare cu ce-i place, atunci vezi-ti de treaba ta si de jocurile tale preferate, lasa Hannah Montana si altele. Inca o data, esti trophy hunter, esti trophy hunter - iei cat mai multe trofee si urmaresti sa ai un level cat mai mare. Nu esti, foarte bine, joaca jocurile tale preferate de 11mii de ori si lasa Hannah Montana in pace....

19. #39 SP
    Quote Originally Posted by leo_cosmin View Post
    Desi e suficient ce ti-a raspuns Laurentiu, zi mai bine ca nu vrei sa dai banii pe un joc care nu e pe genul tau, doar pt o platina. Si in acelasi timp, nu te mai declara trophy hunter, zi doar ca esti fan al unor jocuri si e suficient, nu trebuie sa razi aiurea de unii care au avut bani de aruncat pt. platine, sau au avut de unde sa imprumute jocul.... Zici ca fiecare cu ce-i place, atunci vezi-ti de treaba ta si de jocurile tale preferate, lasa Hannah Montana si altele. Inca o data, esti trophy hunter, esti trophy hunter - iei cat mai multe trofee si urmaresti sa ai un level cat mai mare. Nu esti, foarte bine, joaca jocurile tale preferate de 11mii de ori si lasa Hannah Montana in pace....
    Imi pare rau sa te dezamagesc dar am mai multi bani decat crezi tu pe care ii pot "arunca" pe platine ,doar ca eu sunt mai pretentios la jocuri ,nu joc toate mizeriile doar ca sa-mi creasca levelul.Nu inteleg de ce ai luat-o atat de personal ,nu ti-am zis-o cu rautate,ti-am spus doar ca eu nu consider trophy hunteri adevarati cei care au jocuri de genu' ,daca te simti,e problema ta .Eu sincer ma simt mai bine sa stiu ca am 20 de platine dar la jocuri relativ grele decat 100 la jocuri lego/hanna montana.

PS:Eu vand carduri PSN asa ca imi pot cumpara orice joc cand doresc ,am cheltuit sute de dolari pe PSN asa ca nu cred ca imi poti reprosa ca nu vreau eu sa dau banii pe jocuri,dau doar pe ce cred eu ca se merita .

20. #40 SP
    Stai linistit, ca nu am atentat la imaginea ta plina de grandomanie, dar daca asta ai inteles tu din postul cu "nu vrei sa dai banii pe un joc care nu e pe genul tau, doar pt o platina", multa sanatate si iti doresc sa cheltui toti banii tai multi, mai ales aia care vin din vanzarile de carduri PSN (mai nou SEN) intr-un mod cat mai placut, dar fara sa mai incerci sa "dezamagesti" pe altii, prin aiurea-postari pe net. Ca nu ma dezamagesti cu nimic. Nu ma cunosti.
    Intr-o alta ordine de idei, e ultima data cand iti mai dau un raspuns, mai ales ca vad ca nu intelegi foarte bine ce inseamna termenul de "trophy hunter", dar sunt sigur ca iti pot explica si altii. Ii inteleg pe cei care nu se declara pasionati de trofee, dar tu, sincer, metaforic vorbind esti un hermafrodit. Nu stii unde, sau ce esti. Nu imi plac conversatiile in contradictoriu pe net, asa ca te rog considera asta ultimul raspuns al meu pe tema asta si nu lua personal, sau jignitor nici unul din termeni.
    Bafta la alte trofee super grele!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast