Ok,have fun playing hannah montana!![]()
Cele mai grele trofee sunt cele de la Gran Turismo5 ,FIFA si fighting games (gen Mortal Kombat 9).
Threadul asta sa transformat din cele mai grele trofee in " hai sa radem de cei care au platine usoare" . Nu era mai bine daca fiecare ar fi scris aici ce trofee grele a obtinut ?(nu doar a citit pe undeva ca sunt grele)
Nu ma leg eu de hannah montana...eu am deschis acest thread pentru cele mai grele trofee...daca cuiva i se pare greu hannah montana..that's he's problem...eu de ex.imi bat capu cu skyrim...sunt niste trofee..nu chiar f grele...dar sunt obositoare si iti ia ceva timp...
Eu am 100% la el (inclusiv dlc-ul) si ala mi s-a parut cel mai greu trofeu.... mai ales din cauza timpului de loading debordant....
Felicitari,momentan ma chinui cu skyrimsi putin de battlefield3...am zis sa vad ce ii si cu battlefield3..sunt cateva trofee "grele" in sensu ca again..iti ia ceva timp pana sa le primesti..
Am si eu Battlefield 3, dar nu l-am bagat inca tocmai pt. ca am vrut sa astept sa iasa toate dlc-urile pt. el, sa iau toate trofeele o data, sa nu ma mai intorc la joc dupa platina....
Deci Trash Panic...parerea ii ca acest joc are cele mai grele trofee..nu sunt asa de multe...dar ii aproape imposibil de luat un trofeu...ce sa mai zic de platina...
Trash panic nu are platina dar ai dreptate trofeele sunt foarte grele . Ai reusit sa iei ceva din ele ? Eu nu am reusit .
Ma crezi ca m-am chinuit zile..macar pentru un trofeu![]()
dar nimica...am zis its to much...pur si simplu nu ai cum...
Ai vazut lista de trofee la Silent Hill HD Collection?Jocu' ala o sa fie chinu' dupa lume,dar o sa incerc sa-l platinez.
Cel mai greu trofeu . Super Street Fighter IV Arcade Edition PS3 . Trophy Collector ( Attain all Trophies )asta fiind platina.
Florin85 ai luat platina la SSF IV ? sau doar stii ca este foarte grea ? ca eu m-am uitat pe profilul tau de PSN si il ai 23 % .
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By PumaS in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks