Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 106

Thread: Cele mai grele trofee pe PS3

1. #41 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Ok,have fun playing hannah montana!

2. #42 SP
    Junior Member xbox 360's Avatar
    Cele mai grele trofee sunt cele de la Gran Turismo5 ,FIFA si fighting games (gen Mortal Kombat 9).

3. #43 SP
    Member Moromete's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    Ok,have fun playing hannah montana!
    platinum.jpg

4. #44 SP
    Member laurentiu885's Avatar
    Threadul asta sa transformat din cele mai grele trofee in " hai sa radem de cei care au platine usoare" . Nu era mai bine daca fiecare ar fi scris aici ce trofee grele a obtinut ?(nu doar a citit pe undeva ca sunt grele)

5. #45 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Nu ma leg eu de hannah montana...eu am deschis acest thread pentru cele mai grele trofee...daca cuiva i se pare greu hannah montana..that's he's problem...eu de ex.imi bat capu cu skyrim...sunt niste trofee..nu chiar f grele...dar sunt obositoare si iti ia ceva timp...

6. #46 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    @Darkhawk, ai luat platina la Duke, pana la urma?

7. #47 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    inca nu..mai aveam de facut vreo 3 trofee...dar ii f aiurea..ca mai trebe si dlcu ala...

8. #48 SP
    Modul Insane e destul de greu....

9. #49 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    insane..nu prea...aproape il termin si pe insane:9

10. #50 SP
    Eu am 100% la el (inclusiv dlc-ul) si ala mi s-a parut cel mai greu trofeu.... mai ales din cauza timpului de loading debordant....

11. #51 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Felicitari,momentan ma chinui cu skyrim si putin de battlefield3...am zis sa vad ce ii si cu battlefield3..sunt cateva trofee "grele" in sensu ca again..iti ia ceva timp pana sa le primesti..

12. #52 SP
    Am si eu Battlefield 3, dar nu l-am bagat inca tocmai pt. ca am vrut sa astept sa iasa toate dlc-urile pt. el, sa iau toate trofeele o data, sa nu ma mai intorc la joc dupa platina....

13. #53 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Deci Trash Panic...parerea ii ca acest joc are cele mai grele trofee..nu sunt asa de multe...dar ii aproape imposibil de luat un trofeu...ce sa mai zic de platina...

14. #54 SP
    Trash panic nu are platina dar ai dreptate trofeele sunt foarte grele . Ai reusit sa iei ceva din ele ? Eu nu am reusit .

15. #55 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Ma crezi ca m-am chinuit zile..macar pentru un trofeu dar nimica...am zis its to much...pur si simplu nu ai cum...

16. #56 SP
    Are nota 9.5 ca dificultate pe ps3trophies deci trebuie sa fii zeu sa-l termini

17. #57 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Si sa nu uitam de Pain...cred ca la jocul ala..din noroc am obtinut un trofeeu

18. #58 SP
    Ai vazut lista de trofee la Silent Hill HD Collection?Jocu' ala o sa fie chinu' dupa lume,dar o sa incerc sa-l platinez.

19. #59 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Cel mai greu trofeu . Super Street Fighter IV Arcade Edition PS3 . Trophy Collector ( Attain all Trophies ) asta fiind platina.

20. #60 SP
    Florin85 ai luat platina la SSF IV ? sau doar stii ca este foarte grea ? ca eu m-am uitat pe profilul tau de PSN si il ai 23 % .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast